Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Nie mowi ale jak mam jakis smakolyk to stawia pierwsze kroki na dwoch lapkach hehe. Masz Patus racje bez psa chybabym nie dala rady a tak mozna chociaz sie jakims stworzeniem zaopiekowac
Dokładnie kochana, wyobrażasz sobie teraz tak samej bez psa?... bez obowiązku ;/ umarłabym? Co bym zrobiła samej w domu? Jak chłop w pracy, a ja na przykład, po pracy... nie wiem siedziała i patrzyła w ścianę?;/ ehhmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:wiem że to jest dobra terapia ale trzeba pomyśleć o wszystkim. o wyjazdach żeby mieć komu go zostawić na wyjazd o pieniądzach na ewentualne leczenie. Bierze się odpowiedzialność za stworzenie na przyjemniej 15 lat, gdyby moi rodzice nie mieli pieniędzy ich yorkusia nie było by z nami 2 lata już. a wyjazdy? ja nie miała bym z kim go zostawić
To jest jak z dzieckiem..nie zawsze będzie kasa na wszystko, trzeba z czegoś zrezygnowaćNo ale jak nie masz go z kim zostawić w sensie wyjazdu, to ok może być ciężko;/
My albo u teści albo mojej mamie, na jakieś dłuższe wyjazdy.. teraz jest obecnie z nami na wsima wolność, lata ciągle na podwórku, bo w mieście w domu to biedny się dusi;/
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyU mnie tzn jak mieszkałam z rodzicami to zawsze były psy. i nigdy nie były zamykane na 7-9 godzin bo moja mama ma to szczęście lub nie że nie musiała pracować więc może dlatego ja nie wyobrażam sobie zamykać psa na tyle godzin. no i wiadomo że nie wszędzie można zabrać na wyjazd a jak nie ma kto się nim zając to jest problem. więc to jakby przeważa no ale ustalone jest że jak będzie tylko możliwość to piesek będzie bo mój też chce
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Kochana ja biore Clo drugi cykl i mi lekarz powiedzial ze godzina nie ma znaczenia waze zeby odstep miedzy przyjeciem talbetki byl minimum 12 godzin czyli jesli dzisiaj wezmiesz o 22 to jutro najwczesniej o 10
Ja tez drugi cykl biorę clo:) w pt mam ginka, ja biorę pol tabletki od 5-9 dc a Ty??aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleala ja w trakcie ostatniego cyklu z clo nie badałam szyjki i wogole jej nie badam bo to ponoc nie jest dobre i zle wpływa jak sie codziennie ja palcem drażni:) ale jesli chodZi o śluz płodny to tak jak bez leków miałam super tak w trakcie clo nawet lekarz zwrócił mi uwage ze cos mało tego śluzu, a dzien był wtedy 12 i byłam dwa dni przed owu...
-
Ja mam gina w poniedzialek
biore od 4 do 9 dnia cyklu po jednej tabletce. W poprzednim cyklu bralam po pol i nic niewychodowalam co moglo by peknac;)
na koniec sierpnia testuje jak sie nie uda to odpuszczam starania na rok, daje wypowiedzenia w pracy i zaczynam zycie od nowa.. Chociaz cos mi mowi ze to bedzie ten cykl a zamiast wypowiedzenia dam L4
Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
-
Patus_777 wrote:Dokładnie kochana, wyobrażasz sobie teraz tak samej bez psa?... bez obowiązku ;/ umarłabym? Co bym zrobiła samej w domu? Jak chłop w pracy, a ja na przykład, po pracy... nie wiem siedziała i patrzyła w ścianę?;/ ehh
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
SZOK! wlasnie wrocilam od gina, clo na mnie tak zadzialalo, ze w 12 dc moj pecherzyk ma 22mm, wyniki w ogole super, starania mamy zaplanowac na jutro
hihihi ale sie ciesze, w porownaniu do ostatniego cyklu to jest mega przyspieszenie o tydzien!!
wiem, ze to nawet nie polowa sukcesu, ale zawsze to juz blizej niz dalej. no i zdazymy przed wyjazdem Maleala, Madziulla, Angela B-D, Ola_45, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda wrote:SZOK! wlasnie wrocilam od gina, clo na mnie tak zadzialalo, ze w 12 dc moj pecherzyk ma 22mm, wyniki w ogole super, starania mamy zaplanowac na jutro
hihihi ale sie ciesze, w porownaniu do ostatniego cyklu to jest mega przyspieszenie o tydzien!!
wiem, ze to nawet nie polowa sukcesu, ale zawsze to juz blizej niz dalej. no i zdazymy przed wyjazdem Ma za dwa tygodnie 2 kreski!!!!
Andromeda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndromeda wrote:SZOK! wlasnie wrocilam od gina, clo na mnie tak zadzialalo, ze w 12 dc moj pecherzyk ma 22mm, wyniki w ogole super, starania mamy zaplanowac na jutro
wiem, ze to nawet nie polowa sukcesu, ale zawsze to juz blizej niz dalej. no i zdazymy przed wyjazdem M
Suuper no to niedługo widzimy 2 kreski?? -
Dziewczyny no postaram sie, obiecuje!!
aleala, Madziulla lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
nick nieaktualny
-
Hej. To nasz pierwszy cykl starań o drugie dziecko. niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam śluzu itd. A na ovu tempkę zaczęłam mierzyć 'od żrodka' cyklu. Czy to może być jakkolwiek wiarygodne? Ktoś mógły spojrzeć i powiedzieć coś na temat mojego wykresu? Z góry dzięki, bo jestem jeszcze zielona
majamaja -
szczerze to nie mierze i nic nie obserwuje, totalnie chcialam dac na luz w tym cyklu:) zreszta tak jak pisalam wczesniej, nie za bardzo mialam na to czas. mam nadzieje, ze teraz nie zaczne sie niepotrzebnie nakrecac;)
aleala lubi tę wiadomość
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
nick nieaktualny
-
majamaja wrote:Hej. To nasz pierwszy cykl starań o drugie dziecko. niestety wcześniej nie mierzyłam temperatury, nie obserwowałam śluzu itd. A na ovu tempkę zaczęłam mierzyć 'od żrodka' cyklu. Czy to może być jakkolwiek wiarygodne? Ktoś mógły spojrzeć i powiedzieć coś na temat mojego wykresu? Z góry dzięki, bo jestem jeszcze zielona
-
nick nieaktualny