Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agutka wrote:W żadnym z cykli tak nie miałam, chodzi o to ze nie jestem w stanie nawet zbadać szyjki, coś blokuje:)ścianki są pulchne i wszystko jest ciasne,jeszcze nie mam plamien, ale się nakrecam:-P
Hej a kiedy masz mieć spodziewaną @????
Testowałaś jużCzy będziesz?
Trzymam kciuki :* ale spokojnie nie wariuj...każda to przechodzi:D cierpliwość popłaca;)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny6-tego mam dostać, miałam testować jutro jak nie będzie plamien ale poczekam z testem do niedzieli, musze się przyznać że glupia zrobiłam test w 20dc i wyszedł negatywny oczywiście bo to raczej za wcześnie by było ale pierwszy raz też tak miałam że po godzinie spojrzalam i była cienka druga kreska, no mówię wariuje już
Zawsze mam te cholerne plamienia trzy dni przed @ ale w ostatniej ciąży też w sumie miałam tylko że trwaly jeden dzień i były różowe a nie brązowe. Mam nadzieję że żadne się nie pojawią
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, nie było mnie cały week bo odpoczywałam z mezulkiem. u nas jak narazie wszystko idzie pozytywnie. Napisałam ogłoszenie o kims kto zna b dobrze jezyk, lacznie z medycznymi słowkami, aby nam pomógł.nie chce sie juz ogladac za znajomymi, bo to bez sensu.
pozdrawiam i całuje was wszystkie
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baaardzo dziękuję za wszystkie gratulacje :* Nadal nie mogę uwierzyć i boję się, że coś jest nie tak.. albo będzie.. podbrzusze pobolewa jak przed okresem. A nie jestem w stanie zbadać bety, bo odpoczywam nad węgierskim jeziorem. Dopiero w sobotę sobie zbadam.
Mam nadzieję, że ktoras z Was jeszcze do mnie dołączy niebawem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:26
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Hej Dziewczyny
U mnie weekend również upłynął na czerwonoNiestety
Ale... nowy cykl nowe nadzieje
A mój plan na ten nowy cykl to relaks relaks i jeszcze raz relaks
Bo jestem już tym wszystkim mega zmęczona i muszę odsapnąć psychicznie od starań.
Myshka biorę z ciebie przykład i odpoczywam od mierzenia temp i innych obserwacji mojego cyklu...
Niech się dzieje Wola Boga
A że szykuje nam się urlop to z braku czasu na internet raczej rzadko będę tu zaglądała
Dlatego Dziewczyny z wami też się pożegnam na ten cykl, ale wrócę na pewnoI wybaczcie ale tabelka nie będzie aktualizowana na bieżąco
Zajmę sie tym jak wrócę
Życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że jak już zacznę aktualizować tabelkę po powrocie to będą same fasolki
Patus, Myshka oczywiście Nowenna cały czas ze mnąJuż tak sie przyzwyczaiłam do modlitwy że kończąc jeden różaniec myśle kiedy odmówię nastepny
Nie myślałam że znajdę tyle czasu w ciągu dnia, ale teraz widzę że to nic trudnego i cieszę sie że sie zdecydowałm z wami modlić
Miłego dnia Dziewczyny
Do zobaczenia we wrześniuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 07:28
Patus_777, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla to nakrecanie jest silniejsze ode mnie:-) nie mam jeszcze plamien,mam wrażenie że coś mi leci a wkładka sucha,gdy delikatnie próbuje palcem sprawdzić to mam śluz biały gęsty, piersi mnie jeszcze nie bolą, zawsze już bolały, są pełniejsze tylko, a poza tym wszystko jak na @,jest mi niedobrze ale tak akurat mam co miesiąc przed okresem.Ciekawa jestem czy dzisiaj nawiedza mnie te cholerne plamienia....
-
Agutka 3mam kciuki ale proponuje wyluzowac:) co ma byc to bedzie!!!
Milego poniedzialku kochane :*Agutka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny po krotkiej przerwie!
jaskra - gratulacje!! superowo
Ostatnio nie mialam za bardzo czasu zeby pisac, ale czytalam z grubsza co piszecie wiec powinnam byc mniej wiecej na biezaco. Strasznie ostatnio jestem zabiegana, ale to dobrze bo prawie w ogole nie mysle o staraniach.
Tak wiec w tym cyklu wystartowalam z clo, dzis wizyta u gin i zobaczymy jak tam sytuacja wyglada. Do staranek jeszcze kilka dni, ale powiem Wam szczerze ze nie wiem co z tego bedzie, bo clo bierze sie chyba na noc, a ja dopiero zobaczylam swoje notatki w ostatnim dniu heh i na dodatek zupelnie bralam o roznych godzinach... jakos tak wyszlo chyba z tego zabiegania.
tak czy inaczej nie nakrecam sie (i Tobie agutka tez tak radze, chociaz oczywiscie zycze jak najlepiej!) bo przeciez CO MA BYC TO BEDZIEjesli taka jest wola Boza to wszystkie w swoim czasie bedziemy tulic swoje malenstwa. i super, ze wytrwale odmawiacie nowenne!! to takie budujace. my konczymy 17tego, intencja to poczecie w tym roku wiec jeszcze troche czasu mamy
udanego poniedzialku, sciskam!Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Kochana ja biore Clo drugi cykl i mi lekarz powiedzial ze godzina nie ma znaczenia waze zeby odstep miedzy przyjeciem talbetki byl minimum 12 godzin czyli jesli dzisiaj wezmiesz o 22 to jutro najwczesniej o 10
-
aaa, no to chyba powinno byc ok bo ja mam na razie 1 tabl/dzien
tyle ze kilka godz w jedna albo w druga
czytalam o Tobie aleala i super, ze te cykle Ci sie skrocily, trzymam kciuki zeby tak zostalo no i zeby byly owulacyjne przede wszystkim!!
aleala lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Nie dziekuje!!! Ale przyznam sie szczerze ze ten krotszy cykl dal mi troche zapasu sily i rozbudzil nowe nadzieje, bo zaczynalam juz tracic wiare ze sie uda... A tu masz @ w 29dc.... Zycie lubi zaskakiwac! Androneba kiedy monitoring?
-
nick nieaktualnykasienka150394z mamazone wrote:Dzień dobry wszystkim
Jak Wam mija dzień???
U mnie bardzo kiepsko...
Do wczoraj było ok,
Dotychczas pracowałam w Rossmanie, ale niestety nie długo, wczoraj skończyła mi się umowa na czas próbny i niestety mi jej nie przedłużyli... Jestem podłamana, bo jednak starał sie człowiek, robił co w jego mocy a tu klapa....
Wczoraj ból jajników byl duży, że wyprostowana nie mogłam chodzić tak rwało, a dziś cisza i tempka dużo w dół spadła....
Dziś 15 dc śluz pojawił się, ale czy spadająca tempka oznacza, że nie było owulki ?? czy jak, troche się pogubiłam i nie za bardzo rozumiem, co się dzieje jak tempka spada?? może jutro wzrosnąć??
Zastanawiam się nad kupnem dziś testów owulacyjnych?? co o tym sądzicie ??
Czy nie jest za póżno..??
Życzę miłego dnia:)
Wiesz co ja też mam problem z tymi testeami....w tym mcu pierwszy raz je zakupilam. Robiłam je od 13 dc, dzis mam 18 dc i powiem Ci szczerze ze nic z nich nie wiem tak naprawdę. Bo niby na poczatku na pierwszym tescie prawie kreseczki nie bylo widac, z nia na dzien coraz lepiej ale wczoraj zrobilam ostatni a i tak nie wyszla taka krecha jak testowa albo mocniejsza....Ja nawet wrzucialm zdjecia 3 testiow zeby dziewczyny powiedziały mi co i jak...
Jesli uznac, że tak jak pisza w ulotce, zeby test byl pozytywny to kreska musi byc taka sama jak testowa lub miocniejsza, to u mnie wychodza wciąz negatywy....ale kolezanka powiedziala mi ze wg niej ostatni jest dodatni, wiec juz sama nie wiem....Nie wiem tez czy kolejne kupowac? Nie wiem też czy byla juz ta owulka czy dop bedzie? Wykres mi jej jeszcze nie wykryl...
Tak czy inaczej, mysle, ze nie jest za pozno i mozesz spokojnie ich uzycTylko czy coś pomogą, podpowiedzą? Tego nie wiem
Bo przez nie jeszcze bardziej głupsza jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:14