Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaReh, bardzo dobrze, że zleca, bo to częsta przyczyna niepowodzeń, o której się nie wie.. Na szczęście jest coraz więcej kompleksowych specjalistów w ginekologii
Patus_777, pierwszy cykl starań, chociaż nie wiem, czy można to cyklem nazwać. Ostatnią miesiączkę miałam 17 kwietnia, a współżyjemy bez zabezpieczenia od około miesiąca. Mam policystyczne jajniki, więc ginekolog ostrzegał, że może być trudno.Patus_777, aleala lubią tę wiadomość
-
jaskra wrote:AniaReh, bardzo dobrze, że zleca, bo to częsta przyczyna niepowodzeń, o której się nie wie.. Na szczęście jest coraz więcej kompleksowych specjalistów w ginekologii
Patus_777, pierwszy cykl starań, chociaż nie wiem, czy można to cyklem nazwać. Ostatnią miesiączkę miałam 17 kwietnia, a współżyjemy bez zabezpieczenia od około miesiąca. Mam policystyczne jajniki, więc ginekolog ostrzegał, że może być trudno.
Ooo jak pięknie,widzisz warto było walczyćwszystko jest możliwe!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:51
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Jak Wam mija dzień???
U mnie bardzo kiepsko...
Do wczoraj było ok,
Dotychczas pracowałam w Rossmanie, ale niestety nie długo, wczoraj skończyła mi się umowa na czas próbny i niestety mi jej nie przedłużyli... Jestem podłamana, bo jednak starał sie człowiek, robił co w jego mocy a tu klapa....
Wczoraj ból jajników byl duży, że wyprostowana nie mogłam chodzić tak rwało, a dziś cisza i tempka dużo w dół spadła....
Dziś 15 dc śluz pojawił się, ale czy spadająca tempka oznacza, że nie było owulki ?? czy jak, troche się pogubiłam i nie za bardzo rozumiem, co się dzieje jak tempka spada?? może jutro wzrosnąć??
Zastanawiam się nad kupnem dziś testów owulacyjnych?? co o tym sądzicie ??
Czy nie jest za póżno..??
Życzę miłego dnia:)
-
nick nieaktualny
-
Jaskra gratuluję bardzo kochana :-* super... Niech beta ładnie przyrasta i Babel rośnie bardzo... Pierwszy cykl starań? Szczęściara kochana przy takich cyklach jak masz... Super!!!!!! Widzicie?!? Mimo że może być ciężko udaje się.. Trzeba wierzyć
-
Kasiu nie wiem niestety jak to jest z temp bo nie mierzyłam nigdy.... Jakoś bałam się że nakręce się całkowicie jakbym temp rano miała jeszcze sobie mierzyć
zaraz dziewczyny napewno coś Ci doradza....
A co do testów owulac. Mam mieszane uczucia bo ja używałam i faktycznie pokazywały dwie kreski ale wg mnie one pokażą dopiero po pęknieciu pęcherzyka i to.juz zaa późno... Bo jak robiłam monitoring to je sprawdzałam przy okazji...
Albo ja ich dobrze odczytywać nie umiałam....
-
nick nieaktualny
-
Jaskra - gratulacje!!! Dbaj o siebie i bąbelka
Twój przypadek pokazuje, że naprawdę wszystko jest możliwe i nie raz życie potrafi nas zaskoczyć!
Kasienko przykro mi z powodu Twojej pracy. Nie martw się, znajdziesz sobie coś napewno. Co do spadku temperatury, to trudno mi powiedzieć, co ona u Ciebie oznacza. Ja obserwuję swoje cykle od dawna i nie zdarzają mi się spadki w połowie cyklu. Ale u Ciebie to może przez stres z powodu pracy? Zobaczysz jak będzie jutro - jak temp wskoczy na podobny poziom co wczoraj, będzie to znaczyło, że spadek był przez jakieś zakłócenie i należy go zignorować. Tak sądzę, ale mogę się mylić.
Miłego dnia wszystkim!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka przyznam się, że też lubię życie na wysokich obrotach, też schudłam w pierwszym roku pracy ale nie ukrywajmy cały czas wszystko w biegu, przerwa piętnaście minut przez 11godz.to nie wpływa dobrze na organizm.Teraz jestem na urlopie i mam nadzieję że w tym cyklu się udało bo wyluzowałam troszkę, no a przede wszystkim w dniach płodnych byłam wypoczęta;-)
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Gratuluje bardzo nowym zafasolkowanym !
Dziwne ze z każdego kolejnego sukcesu cieszę sie tak samo
U mnie nic ciekawego - wszystko ok
Kate4 jesteś ? Jak tam nasze jedyne bliźniaki ? Szpital/dom ?
Dań znaćaleala, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie... Duzo czytalam o tym slynnym rozpulchnieniu.. Moze zafasolkowane cos nam powiedza?