Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Nie dziekuje!!! Ale przyznam sie szczerze ze ten krotszy cykl dal mi troche zapasu sily i rozbudzil nowe nadzieje, bo zaczynalam juz tracic wiare ze sie uda... A tu masz @ w 29dc.... Zycie lubi zaskakiwac! Androneba kiedy monitoring?
no dzis ide sprawdzic jak tam rokowania owulacyjne. i zastanawiam sie czy to cale clo moze przyspieszyc ovu, bo ostatnio mialam w 20 dc. raczej na spokojnie podchodze do tego wszystkiego. moj M ma ciezsze chwile obecnie w pracy, pozno wraca i jest padniety. nie wiem jak przytulanko bedzie wygladalo... no i wyjezdza w ten weekend wiec wszystko stoi pod znakiem zapytania. jak to mowia: jak nie urok to sr... hehehePatus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
jussio wrote:Hej Dziewczyny
U mnie weekend również upłynął na czerwonoNiestety
Ale... nowy cykl nowe nadzieje
A mój plan na ten nowy cykl to relaks relaks i jeszcze raz relaks
Bo jestem już tym wszystkim mega zmęczona i muszę odsapnąć psychicznie od starań.
Myshka biorę z ciebie przykład i odpoczywam od mierzenia temp i innych obserwacji mojego cyklu...
Niech się dzieje Wola Boga
A że szykuje nam się urlop to z braku czasu na internet raczej rzadko będę tu zaglądała
Dlatego Dziewczyny z wami też się pożegnam na ten cykl, ale wrócę na pewnoI wybaczcie ale tabelka nie będzie aktualizowana na bieżąco
Zajmę sie tym jak wrócę
Życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że jak już zacznę aktualizować tabelkę po powrocie to będą same fasolki
Patus, Myshka oczywiście Nowenna cały czas ze mnąJuż tak sie przyzwyczaiłam do modlitwy że kończąc jeden różaniec myśle kiedy odmówię nastepny
Nie myślałam że znajdę tyle czasu w ciągu dnia, ale teraz widzę że to nic trudnego i cieszę sie że sie zdecydowałm z wami modlić
Miłego dnia Dziewczyny
Do zobaczenia we wrześniu
Papa :** wypoczywaj kochana;)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeba- To ze chlop zmeczony nie znaczy ze jego chlopcy tez ;p mam nadzieje kochana ze to bedzie szczesliwy cykl!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:52
Andromeda lubi tę wiadomość
-
Andromeda wrote:Witajcie dziewczyny po krotkiej przerwie!
jaskra - gratulacje!! superowo
Ostatnio nie mialam za bardzo czasu zeby pisac, ale czytalam z grubsza co piszecie wiec powinnam byc mniej wiecej na biezaco. Strasznie ostatnio jestem zabiegana, ale to dobrze bo prawie w ogole nie mysle o staraniach.
Tak wiec w tym cyklu wystartowalam z clo, dzis wizyta u gin i zobaczymy jak tam sytuacja wyglada. Do staranek jeszcze kilka dni, ale powiem Wam szczerze ze nie wiem co z tego bedzie, bo clo bierze sie chyba na noc, a ja dopiero zobaczylam swoje notatki w ostatnim dniu heh i na dodatek zupelnie bralam o roznych godzinach... jakos tak wyszlo chyba z tego zabiegania.
tak czy inaczej nie nakrecam sie (i Tobie agutka tez tak radze, chociaz oczywiscie zycze jak najlepiej!) bo przeciez CO MA BYC TO BEDZIEjesli taka jest wola Boza to wszystkie w swoim czasie bedziemy tulic swoje malenstwa. i super, ze wytrwale odmawiacie nowenne!! to takie budujace. my konczymy 17tego, intencja to poczecie w tym roku wiec jeszcze troche czasu mamy
udanego poniedzialku, sciskam!
Super, że odmawiasz z nami:)
Ja teraz planuje nie wariować...serduszkuje się z przyjemności i nie myślę o tym, co będzie... muszę odpuścić myślenie, bo całe te poprzednie cykle były za bardzo nastawione emocjonalnie.Andromeda, bacha8709 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:Ja teraz planuje nie wariować...serduszkuje się z przyjemności i nie myślę o tym, co będzie... .
Rewelacyjne nastawienie !!
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
agatkaa wrote:Wiesz co ja też mam problem z tymi testeami....w tym mcu pierwszy raz je zakupilam. Robiłam je od 13 dc, dzis mam 18 dc i powiem Ci szczerze ze nic z nich nie wiem tak naprawdę. Bo niby na poczatku na pierwszym tescie prawie kreseczki nie bylo widac, z nia na dzien coraz lepiej ale wczoraj zrobilam ostatni a i tak nie wyszla taka krecha jak testowa albo mocniejsza....Ja nawet wrzucialm zdjecia 3 testiow zeby dziewczyny powiedziały mi co i jak...
Jesli uznac, że tak jak pisza w ulotce, zeby test byl pozytywny to kreska musi byc taka sama jak testowa lub miocniejsza, to u mnie wychodza wciąz negatywy....ale kolezanka powiedziala mi ze wg niej ostatni jest dodatni, wiec juz sama nie wiem....Nie wiem tez czy kolejne kupowac? Nie wiem też czy byla juz ta owulka czy dop bedzie? Wykres mi jej jeszcze nie wykryl...
Tak czy inaczej, mysle, ze nie jest za pozno i mozesz spokojnie ich uzycTylko czy coś pomogą, podpowiedzą? Tego nie wiem
Bo przez nie jeszcze bardziej głupsza jestem
Ja też robiłam te testy owulacyjne w jednym cyklu,zaczynając od 13 dnia cyklu i co ...daremne to jest serio...nie radze ci ...raz jasna potem wcale ...może jakieś droższe są lepsze...ale wątpię...ja jak na razie obserwuje śluz, może w kolejny zacznę badać tempkęagatkaa lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Ja też planuje trochę wrzucić na luz i nie myśleć tyle ale pewnie mi to nie wyjdzie
Dasz radę
Po prostu przychodzi taki czas.. że te wszystkie testowania są bez sensu, ja mam dość tego... i jak mi się z 15 dni spóźni, to po prostu wtedy sięgnę po test:D ale po co wcześniej?chyba, że faktycznie domaluje sobie krechę
Madziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Do końca roku każda będzie zafasolkowana;) !!!
Nowenna daje takie siły, że serio w ogóle przestałam myśleć "JA CHCĘ DZIECKO TERAZ" , tylko "PRAGNIEMY DZIECKA- CIERPLIWIE CZEKAM", Maria dopomoże;)
Coś w tym jest:) Po prostu spojrzałam na to z góry, z perspektywy męża i znajomych... I tak się uda, nie teraz, to później:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:11
marjotka lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Ja się boje jak się będę czuć bo tym dostinexie. pamiętam jak do dupy było 3 lata temu....mój ledwo ze mną wytrzymywał....
Znajdź sobie jakieś zajęcie;) masz zwierzątko:)? jak nie, to polecam psa najlepiej szczeniątko;)Madziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Madziullka mialam podobnie ale wierz mi lepiej 9 godzin w domu niz cale zycie w schronisku...
Dziewczyny biarace clo!!!!
Czy w trakcie brania tabletek mialyscie szyjke i sluz jak w plodne?Patus_777, marjotka, Hashija lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Patus mi nie musisz mówić marze o piesku i mój też chce ale oboje pracujemy i pies byłby zamknięty sam w domu na 9 godz. nie mam serca tego robić...
Już mi tu realizować marzenie!!!
My też po 8-9 h pracowaliśmy i się wychował sam czekał, nie piszczał, co miał zrobić?...Wariowaliśmy sami w domu, a tak teraz mamy nasze już 1,5 roczne cudo, nigdzie bez nas się nie rusza;) Tak samo kochana myślałam jak ty..o tym, że zostanie sam:) Ale on się przyzwyczai;) Musi bo każdy pracuje, więc uczy się cierpliwości i wyczekiwania na swoją Panią i Pana...
Początki fakt, były trudne;D jak był mały wszędzie sikałto zostawialiśmy go w 2 pomieszczeniach, miał swoje legowisko, jedzenie, jak się przychodziło to tylko wycierało, po nim:D po 3 miesiącach już nauczony był i trzymał do czasu powrotu:) Myślę,że jakbyśmy go od razu uczuli na dworze to byłyby szybszy sukces...a tak to uczyliśmy na te specjalne maty do sikania;D WIĘC, ich nie polecam...od razu wychodzić na dwór:) Nam go było szkoda bardzo, bo miał 4 tyg a była zima styczeń... teraz ma tyle naszej przelanej miłości , że jak dziecko między nami spi, przytula się;DD Potrafi się super z nami komunikować
WIEC nie ma co zwlekaćto jest duża terapia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:24
aleala lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Jak nauczysz go od małego,że musi zostać w domu i pilnować, to tak będzie;)
U nas jest tak, że jak wychodzimy i ma zostać sam, to siedzi pod drzwiami, głowa spuszczona ale nie zapiszczy;) Waruje i czeka:P
Ja bym tu nie rozmyślała, brała szczeniaka i już, na twoim miejscu:) A potem dziecko wychowa się ze zwierzątkiem tak samo:) Będzie uczyło się poszanowania;)
Nasz pies uwielbia dzieci, czeka na nasze;D hahh tak mi się wydaje;D hahhWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:29
4 lata starań CUD!!!
-
Tak terapia zdecydowanie najlepsza wszak moja sunia bardziej niz na swoje imie reaguje na " corcia"
Patus_777, AniaReh, marjotka lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Tak terapia zdecydowanie najlepsza wszak moja sunia bardziej niz na swoje imie reaguje na " corcia"
HEHEH SUPER! widzisz to jak dziecko:) identyczne no tylko nie mówi:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla powiem Ci, że gdyby nie to, że mamy psa i obowiązek, to ja bez niego teraz bym się zatraciła...nie dałabym rady psychicznie...samej tak:/Madziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:HEHEH SUPER! widzisz to jak dziecko:) identyczne no tylko nie mówi:D
-
nick nieaktualnywiem że to jest dobra terapia ale trzeba pomyśleć o wszystkim. o wyjazdach żeby mieć komu go zostawić na wyjazd o pieniądzach na ewentualne leczenie. Bierze się odpowiedzialność za stworzenie na przyjemniej 15 lat, gdyby moi rodzice nie mieli pieniędzy ich yorkusia nie było by z nami 2 lata już. a wyjazdy? ja nie miała bym z kim go zostawić