Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:-) witam się po intensywnym weekendzie codziennego grilla od piątku i wam powiem ze mam dość... Chyba do 13 dzisiaj leżałam w łóżku hihihihi
Lubię takie weekendy ale męczą mnie maksymalnie...
A teraz tak jest gorąco że z domu dzisiaj nie wychodzę... Skwar taki ze tragedia... -
No u mnie tez nie jest fajnie... Niby pocgmurno ale tak duszno ze mam wrazenie jakby nie bylo powietrza... A ma byc gorzej!
-
Czesc dziewczyny, ja jutro zaczynam 6 tydzien, a wizyte u lekarza mam dopiero 17 sierpnia. Samopoczucie w normie, troche kreci mi sie w glowie ale wymiotów nie ma. Tylko takie dziwne pobolewania podbrzusza, Doti, czy ty mialas cos podobnego?
bacha8709, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Largos te bole sa normalne. Mnie pobolewalo podbrzusze na poczatku. Piersi za to tak bolaly ze biustonosza sciagnac nie moglam.
Teraz swedza bo urosly juz dwa rozmiary i musze je smarowac zeby nie nabawic sie rozstepow. Za to moj M. jest zadowolony jak je smaruje.aleala, Ola_45, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak kochana... Lekkie bóle takie są ok... Miałam to samo jak chodziłam do pracy i popołudniu musiałam leżeć bo mnie kulo...
Lekarz mówił że to normalne i można lyknac magnez żeby mniej.bolało bo też pomaga....
Lepiej żeby nie bolało bo to też na bobasa wpływa. Ale tak spokojnie dziewczyny, bez paniki -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Tobie też zieloności życzę
Kochana przepraszam,że spóźnione
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:) Z OKAZJI URODZIN:*
SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, SEXU CO NOC;) I UPRAGNIONEGO DZIECIĄTKA:)<3<3 A NAWET I DWÓJKĘ
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Jaskra nie zamartwiaj się. Spokojnie....
Uwierz że ja też tak miałam, wracałam z pracy i tak mnie ciągnęło że leżałam cały czas i na wieczór przechodzilo...
Także odpoczywaj dużo i też sprawdź czy nie boli cie is zaparć bo to częste podobne bóle są na początku -
nick nieaktualnyRowniez miłego Dnia wam dziś zycze dziewczyny
Ja dziś po pracy pakuje się mi jedziemy z mezem na działeczke do konca tyg
U mnie dziś 19 dc a czy owu byla czy tego nie wiem...
Oczywiście kupilam kolejne opakowanie testow bo ciekawość za bardzo mnie zzeralaWiem, że pewnie kase zmarnowalam, ale zostaly mi jeszcze 4 testy i jak się skoncza to juz nie robie, nie kupię trzeciego opakowania
A kreseczka tradycyjnie coraz ciemniejsza ale to jeszcze nie to....nie wiem czemu ale mam jakies takie przeczucia ze owu mam po 20 dc czyli pozno ale to tylko moje wewnetrzne przypuszczenia