Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardka44 wrote:Dziewczyny a jakie macie zdanie na temat borowin, akupunktury itp? Dziś mój mąż był u kręgarza, jest w szoku, że koleś bez pytania wiedział co mu dolega i mu kręgi nastawił, a co do akupunktury to znajomej położna opowiadała, że lasce akupunktura pomogła zajść w ciążę. Co o tym myślicie?
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, jestem tu nowa, nigdy nie udzielałam się na forum.Mam 36 lat,troje dzieci najstarszy syn ma 16-lat,najmłodszy 6,mimo wieku bardzo chcę mieć jeszcze bobaska:-) mam problem z zajściem w ciążę, mam plamienia zawsze przed@,i napewno gospodarka hormonalna jest zachwiana.Ale muszę przyznać, że w każdą ciążę zachodzilam po około dwóch latach starań i z ostatnią czyli jakieś siedem lat temu miałam plamienia takie jak przed @,a jeszcze dodam że jedną ciążę poronilam w 15tc:-( teraz z mezusiem staramy się ósmy miesiąc, mam przeczucie że może się udało, ale zawsze jak przychodzi 25dc zaczyna się plamienie a cykle mam co 28dni jak w zegarku.Czekam jak do poniedziałku nie dostanę plamien to testuję
-
nick nieaktualny
-
hejka dzieki dziewczyny no o terapi nie mam mowy dla par poprostu potrzeba mi czasu ale dzieki za rady .Napisze wam te które planują ciąża niech odpoczną od merzenia temperatury itp...po co się stresować choć dać sobie spokuj z pomiarami np na 2 cykle chociaż a może wtedy bez stresu uda się
ja w akupunkture nie wieże w dzięki niej udało zajść w ciąże
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Hej
to zaczynamy razem
ja jutro go zaczynam brać od 16 dnia cyklu do 24 dnia ...dwa razy dziennie ...zobaczymy mam nadzieję, że cykle się uregulują
Życzę Ci powodzenia;)
No to faktycznie razem zaczynamy, u mnie też jutro 16 dc i też jutro zaczynam, tylko ze ja mam brac 2 razy dziennie po 1 tabl. i od 16 do 25 dnia cyklu. Dostałam na 4 cykle. U mnie to ze ezgledu na plamienia w drugiej polowie cyklu.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam prośbę , spojrzcie swoim "doświadczonym okiem" na moje testy owu.
Sa zrobione kolejno w 13, 14 i 15 (czyli dziś) dniu cyklu.
Czy ten ostatni oznacza ze owulacja jest juz blisko czy jeszcze nie i poki co to zaczeły się dni plodne?
Będę wdzieczna za pomoc, bo testyuje je pierwszy raz i nie mam zadnego doswiadczenia.
http://zapodaj.net/ca1816f30b71e.jpg.html -
nick nieaktualny
-
jaskra wrote:Dziewczyny- odebrałam wynik beta i szok- 21,17.. Aż nie mogę uwierzyć.. To chyba zbyt piękne, by mogło być prawdą.
A nie mówiłam?byłam pewna że którejś z was się uda
Gratuluję
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
jaskra wrote:Dziękuję Wam Kochane
na razie panuje w nas stonowany optymizm... Tyle jeszcze może się wydarzyć... Ale w środku skaczę z radości
Zazdroszczę super :** to był twój pierwszy cykl? Ale radośćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Agatka nigdy nie stosowałam tych testów aale według mnie owulacja się zbliża. Może dla pewności zaatakuj dzisiaj faceta haha
Nadziejka dokładnie pamiętam dzień testuMiłego wieczoru
zaatakowałam go wczoraj i mam zamiar jutro z rańca, chyba ze jeszcze dziś jak wroci z pracy, zobaczymy -
nick nieaktualnyjaskra wrote:Jussio , studiuję medycynę i mam praktyki w pogotowiu obecnie. Niestety nie jestem ekspertem w kwestii hormonów i płodności- nie miałam jeszcze ginekologii i endokrynologii, więc ogarniam tylko podstawy. Wdrażam się coraz bardziej w temat odkąd sama staram się zajść w ciążę
I o jaką tabelkę chodzi?
Jest ktoś z Łodzi może?
myshka84 , ty się przyłączasz do testowania, a ja nie wiem, czy się nie wstrzymać. Bo pewnie za wcześnie na podpalanie się... Nie wiem tylko, czy dam radę się powstrzymać..
Agatkaa , ja biorę tylko kwas foliowy. Hemoglobina mi wyszła bardzo ładna ostatnio i nie mam zamiaru brać żelaza w związku z tym.
Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które długo się starają. Robiłyście badania na ureaplasmę i mycoplasmę?
tak mój gin raz do roku zleca mi oprócz cytologii i czystości właśnie całą bakteriologię te wszystkie mycoplasmy,oreaplasmy i chlamydie...