Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejkaa1 wrote:Hej dziewczyny.
Jak tam?
Bacha - gratuluje synka:*
Jussio - zmień mi datę planowanego porodu na 20.11.
Nadziejka opowiadaj co u Ciebie ? :*agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleala - u mnie wszystko dobrze.
W tym tygodniu miałam usg 3D i glukozę, a teraz odpoczywam z moim K. na domku.
Już dla córci w końcu imię wybrane, mój uparł się na Ninę, to się zgodziłam.
Za to przy następnym ja wybieram.
Córa daje mi cały czas nieźle popalić, ma taką siłę, że już nie wyrabiam z bólu. Rośnie ładnie, ma 22,5cm.
Teraz tylko został nam do kupienia wózek i już kończę kompletować wyprawkę, popiorę i poprasuje ciuszki za miesiąc, spakuje nas do szpitala i będziemy czekać.
A jak u Ciebie?agatkaa, Kicior lubią tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadziejkaa1 wrote:Aleala - u mnie wszystko dobrze.
Córa daje mi cały czas nieźle popalić, ma taką siłę, że już nie wyrabiam z bólu. Rośnie ładnie, ma 22,5cm.
Teraz tylko został nam do kupienia wózek i już kończę kompletować wyprawkę, popiorę i poprasuje ciuszki za miesiąc, spakuje nas do szpitala i będziemy czekać.
A jak u Ciebie?
Ale masz fajniutko -
nick nieaktualnyJa po duphastonie jestem senna. co pod koniec cyklu robi się wkurzajace, bo wkrecam sobie ciąe hehe;]
Ale zauważyłam też, że cykle ładnie się mi skróciły no i obfitszą mam @.
Ale wiadomo u każdego może być inaczej.
Dziewczyny dziś u mnie 14 dc. cykle mam teraz 29 max 30 dniowe..
i mój mi powiedział, że wczoraj gdy się serduszkowaliśmy to, że miałam sucho. i dziś gdy badałam sprawe to też nie za dużo tego śluzu było...
Czy to normalne???
czy owulki nie będe mieć??
Niby skok temp jest, ale jeszcze nie za dobrze się w tym wszystkim znam... uczę sie hehe:)
Dodam, że od wczoraj zaczął mnie boleć prawy jajnik co wydaję mi się zwjastować owulke, tylko czmu tak sucho??
Ktoś może coś wie??? -
dzięki za wsparcie i słowa otuchy
no było ciężko nie powiem no mąż by chciał drugie ja zawsze chciałam żeby dzieciaczki nie miały dużej różnicy wieku. Wytrwałości dla tych które się długo starają i oczywiscie życzę 2 kreseczek
No co do wczorajszej odp niektóre baby umią namieszać w życiu i nawed nie przejmują się że małe dziecko facet ma no mam nadzieje że kiedyś ją też to spodka ehh wtedy to naerwicy się bym nabawiła ale byłam silna bo wiadomo trzeba było być dla dziecka wkońcu najbardziej wtedy mama jest dziecku potrzebna
-
Ada - podziwiam Cię, jesteś silna:*
Też zawsze mówiłam, że bym zabiła najpierw tą dziewczynę, a potem jego, ale w głębi duszy wiem, że bym wybaczyła, bo jednak za bardzo go kocham, długo jesteśmy razem i teraz dzidzia będzie.
Na szczęście nie stało się tak nigdy i mam nadzieję, że się nie stanie..
Chociaż wam powiem, że nie ufam w 100% facetom.
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
nick nieaktualnykasienka150394z mamazone - ja też mam podobnie, śluz taki bardziej obfity przezd jakies 2 dni byl u mnie a potem 1 dzien taki przezroczysty i teraz ciagle kremowo - lepki....dzis mam 15 dc a ze sluzem kiepsko. Może jakieś inne jestesmy z tym śluzem? Albo owu bedzie pożniej? Ja mam cykle 30-32 dniowe.
Owu pokazuje mi dni plodne, wczprajszy test owu pozytywny wiec pewnie sie zbliza -
Nadziejkaa1 wrote:Aleala - u mnie wszystko dobrze.
A jak u Ciebie?Nina piekne imie
pochwal sie zdjeciem z usg
:**
-
no my też długo jesteśmy razem no i dziecko nas łączy ,no my zawsze byliśmy dobraną parą żadko się kłuciliśmy ufałam mu , bardzo się nim rozczarowałam zwłaszcza że naprawde bym wszystkich podejrzewała ,ale nie jego a no widać pozory mylą ciężki czas był no wiecie kobieta jeszcze w twarz mi się smiała tzn wypisywała bzdury nawet nie rozumiała że mamy dziecko małe ono przecież czuło tą całą sytuacje napiętą . Ja tylko jej powiedziałam co sądze o niej wiem mało ale byłam już zmęczona tym wszystkim .I to jeszcze moja koleżanka była na fb pisała jaka moja mała jest fajna itp a tu się za moim uganiała ehh i najgorzej jest w tym że ja nie potrafie zapomnieć nie ma dnia bym o tym nie myślała.
-
nick nieaktualny
-
niby staramy się żeby było dobrze no wiem kazdy facet tak gada i stara wymówka ale ponoć był pijany wtedy co go nie usprawiedliwia ,i tak w jednym momencie straciłam stabilizacje pomyślicie że po co mam miec jeszcze teraz 2 dziecko skoro jeszcze nie poukładałam sobie tego wszystkiego ehh no zawsze chciałam mieć 2 zobaczymy co czas pokarze