Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ada26 wrote:doti 87 dzięki:
widze że w 10tyg jesteś
dbaj o siebie:) no jest mi czasem źle. No ja cały czas zajmowałam się dzieckiem po urodzeniu mój mąż pomimo że znamy się długo i między nami było dobrze zawsze , a początki po urodzeniu dziecka źle wspominam tzn mąż sobie jeździł na baseny relaksował się a ja z małą zostawałam no i okazało się że mnie zdradził ponoć jednorazowo. Ale to straznie boli mnie do dziś jak o tym pomyśle dodam że mała miała tylko 3ms wtedy i nie dałam mu powodów do tego ,tzn dbałam o siebie itp... Wydaje mi się że jakoś go te obowiązki przytłoczyły no mi nikt nie pomagał tzn ani mama ani tesciowa ale radziłam sobie nieźle z dzieckiem .Teraz jest między nami dobrze ,ale wspomnienia są bardzo chciałam bym drugie dziecko ale no nie wiem czy historia się nie powtórzy sorrki za wyrzalenia .
o matko. ada silna babka z Ciebie. Bylam (za gówniarza) z takim jednym chłopakiem... przez 3 lata jak sie spotykalismy zdradził mnie z milion razy. Wybaczałam. Ale teraz myśle ze nie wiem po co.
oczywiscie zycze Ci jak najlepiej, ale niestety moje zdanie jest takie, że jak facet zdradził raz i popusci się mu to płazem to zrobi to kolejny raz. Mam nadzieje, ze twój się jednak ogarnal na lepsze i nie w głowie mu inne panienki ! -
Kicior wrote:Dzieki Mariotko!
kiedyś nam sie uda zobaczysz! Ja to sie troche boje tego ale zobaczymy może nie będzie tak źle, w sumie już nie takie rzeczy się przechodziło
nie taki diabeł straszny...
Tez sie bałam, tym bardziej, ze ja bez jezyka ! a tu wszyscy po niemiecku <olaboga>
No i na szczescie nie musiałam leżeć w szpitalutylko wróciłam tego samego dnia do domu
-
Hej Kochane, to miała ktoras z Was droznosc? Jest się czego bać, dużo czytalam książkowych schematów, ale najlepiej od kogoś doświadczonego się dowiedzieć.
i wg. To zazdroszcze, że macie @ i szansę w następnym miesiącu, ją niestety wturne braki @ i malutkie szanse.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kirys wrote:Jussio zaktualizuj mi termin następnej @ na 27.08.2015
Nowy cykl - nowe szanse.
Miłego dnia wszystkim!
No to testujemy razem w tym cyklu;) -
Kicior ja niestety nie znam żadnej analizy w Krakowie, badania cały czas robię u siebie w mieście pod Krakowem, więc niestety nie pomogę.
Madziulla przykro mi, że test wyszedł negatywny, ale pamiętaj głowa do góry. Proszę wsiąść przykład z Kicior
Ada podziwiam twój spokój ducha i cierpliwość ja tą babę co chciała rozbić twoją rodzinę chyba bym zabiła. Takich rzeczy się nie robi, co za egoistka. A twój maż chce drugiego dziecka?Kicior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu nie rezygnuj z wykresu bo tak poznajesz swoje cykle. Nieważne czy stymulowany. Możesz to tylko sobie zaznaczyć.
Ada a ta kobieta chociaż wiedziała,że Twój jest zajęty? Bo jak tak... Też byłam w związku,gdzie mnie facet zdradzał. Nigdy więcej! Im nie można pod tym względem wierzyć. Takie jest moje zdanie.
Miłego dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Nom mam taki zamiar od przyszłego piątku łykam dostinex. Do końca roku mam zamiar zobaczyć 2 kreski. Jak nie to ta drugą sobie kurna namaluje
))))) dobre:)) potem zadWonimy do gina i powiemy-doktorze wyszedł nam test pozytywny:)))
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha i na co nam bylo tyle rozczarowan jak na poczatku wystarczylo zlapac za kredeczke i machnac druga kreseczke
-
nick nieaktualny