Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też Was czytam regularnie,ale jakoś tak schodzi z pisaniem jestem w szpitalu po pęknięciu torbieli i wylaniu się jej do brzucha,leżę już od poniedziałku ale szczęście w nieszczęściu przy badaniach beta wyszła 27,5 w 29dc. Modlę się,żeby kruszynka przetrwała to wszystko,jutro usg i powtórka bety,trzymajcie kciuki. 11 miesięcy starań przecież musi się skończyć dobrze
kirys, Andromeda, bacha8709, Ola_45 lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
Hashija póki co mam plan aby wybrać się do Gdańska do kliniki, ten doktor z Poznania mnie tylko nastrasyzł, mam wrażenie, że jest tylko na zysk nastawiony na in vitro. Chcę jeszcze powalczyć póki in vitro będzie ostatecznością. Na pewno jedna inseminacja będzie. Ale to prawdopodobnie w kolejnym cyklu. Witaminki będę brać jeszcze miesiąc zobaczymy co dalej. Czytałam, że niektóre kobietki brały nawet i pół rokuBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Agape - no to masz przejścia - oby ze szczęśliwym happy endem Trzymaj się dzielnie i daj znać jak kolejna beta
Starająca się widzę, że też masz małpowego doła. Jesteśmy na podobnym etapie, ja wprawdzie monitoringu nie miałam, ale dało się podpatrzeć co nieco na usg przy okazji wizyty. Teraz czekają nas kolejne badania, ale nie boję się, lepiej wiedzieć na czym się stoi. Nie przepraszaj, bo gdzie się będziesz rozczulała jak nie tutaj. Smutek minie i do przodu! Tylko spokój nas uratuje
Jussio możesz mi wpisać termin @19.10.2015starająca się15 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Agape trzymam kciuki aby beta ładnie rosła! Twoje maleństwo to coś czuje, że będzie dziewczynka efektywne wejścia to domena dziewczynek trzymam kciuki. jak tylko będziesz wiedziec jakie są kolejne wyniki bety to daj znać
Kokardka a może po tych witaminkach bez pomocy lekarzy uda Wam się stworzyć maleńkie życie? bardzo bym chciała, żeby Wam się udało. -
Kirys, masz rację, lepiej zrobić badania i wiedzieć, ten cykl poświęcam na zrobienie kompleksowych badań
Doti, lekarz powiedzial, że pęcherzyk jest w fazie pękania i na moje pytanie czy pęknie powiedział, że tak. Może to jeszcze nie nasz czas na maleństwo...
A dzisiaj temperatura w górę i lekkie plamienie... -
nick nieaktualnystarająca się15 wrote:Hej dziewczyny...
u mnie dzisiaj bardzo zły nastrój... Mimo wielkich nadziei, monitoringu, potwierdzonej owulacji i przytulanek rozkręca się @
Do tej pory łudziłam się, że nie udaje się nam bo pewnie nie trafiamy w owulację, ale po tym cyklu widzę że to nie jest przyczyna....
Przepraszam, że tak się tutaj rozczulam ale już mi brak sił... nic tylko płakać mi się chcę... w przyszłym tygodniu według planu robimy badanie nasienia i rezerwy jajnikowej i bardzo się boję wyników....
Na domiar złego wszędzie widzę kobiety ciężarne, koleżanka przez którą parę miesięcy temu miałam lekką depresję niedługo rodzi.... nawet wino dzisiaj nie pomaga....
Ja mam to samo....tez wszedzie widzę ciężarne albo dowiaduje sie o koeljnych ciązach wszedzie wokoł.... ;/ W pon mama do mnie dzwonila, że byli z tata na dzialce w niedziele i nasza sąsiadka stamtad jest w 3 mcu ciązy , a to bedzie juz jej trzecie dziecko! We wtorek ciocia oznajomila rodzinie, ze jej córka rodzi za ....2 mce... a wczoraj bylam u lekarza rodzinnego z wynikami badań (morfologia ogolna i tsh, ft4) i siedząc w poczekalni tylko kolejne 2 wiadomości uslyszalam :
- jedna Pani(babcia) przyszła z 3 letnim wnuczkiem zarejestrowac wnusię, ktora uriodziła się 3 tyg temu
- a za chwilę kolejna Pani przyszła spytac się o to czy jej córka ,ktora jest w ciązy, musi zrobic kolejne badanie na grupę krwi skoro robila 3 mce temu....
Ręce mi opadaja!!!! To nie to, że jestem jakąs zołzą tylko o to, że ja bym tez tak chciala a tak nie mam i wszedzie wokól wszystko mi o tym przypomina....ehhh ; /
Agape - trzymaj sie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:27
-
agatkaa, to jest najgorsze właśnie, wszędzie ciężarne, reklamy związane z dzieciami, w telewizji jakieś programy...ah ta nasza kobieca psychika
Jutro jeśli sie nie rozkreci @ to popoludniu idę na betę... Będzie jasność
W sumie jeszcze się okazało ze mam chorobę bostonska nie wiadomo skąd, czerwone krostki na dłoniach i stopach...a podobno najczęściej dzieci na to chorują -
Beta podwojna w ciągu dwóch dni,lekarz mówi,ze jest dobrze,ale ze muszę jeszcze poleżeć. Narazie to mała kruszynka niewidoczna na usg,wiec trzeba być pełnym nadzieji
Hashija, She86, Andromeda, Ola_45, kirys, Patus_777, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
ja zaraz wyjdę z siebie,przed chwilą dostałam telefon ze szpitala ze prawdopodobnie znów mi przesuną termin laparo....czekam jeszcze na potwierdzenie bo p.doktor powiedziała ze jeszcze dopyta,do tego przeczytałam jej moje wyniki i okazało sie ze mam zapalenie pęcherza no zwariować idzie,mam brac furagin 3 razy dziennie po 2 tabletki,ja się zastrzelę jak kolejny cykl bede musiała czekac.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud