Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Kate jeszcze trochę brakuje mi do wykończenia wyprawki. brak tetry, nożyczek do pazurów, balsamu do ciała, materaca do łóżeczka. resztę chyba co najważniejsze już mam. wiec nie ma tak tragicznie
-
Hej wszystkim. Nie wiem co u was bo nie jestem w stanie nadrobić.. Ucieklam z forum bo tak mi łatwiej znieść porażkę. Pewnie aktywna będę za 4 lata chyba że Zdarzy się cud to wcześniej Pozdrawiam Wszystkie kobietki
Jusiio Możesz wpisać mi 33 cykl starań -
Kate4 wrote:We to już same drobiazgi;) ją mam jeszcze grubsze rzeczy do kupienia lozeczko, materace, wózek;)
wózek jeszcze gdzieś po moim synku jest, wózek starego typu ale gondola duża i dziecko szybko z niego nie wyrasta, łóżeczko odkupiłam bez materaca z szufladą za 50zł, przewijak nowy nieruszony za 10 zł fotelik do auta, od brata, wanienka od brata. czekamy tylko na ostatnią chwilę, żeby to do siebie pozbierać, bo mamy ciasno.
Mieszkanie mamy wystawione na sprzedaż i cichutko liczę na to, że szybko znajdzie się kto je kupi. nasze mieszkanie i mieszkanie które mamy na oku jest w u tego samego agenta nieruchomości, więc miałaby 2 prowizje przy jednej transakcji... a ja mam taką gorączkę układania, przestawiania urządzania, że aż mnie trzepie... -
Kokardka ech a czemu nie dzisiaj?? siedzę jak na szpilkach masz jakieś objawy poza tym że @ Ci się spóźnia?
Marjotka przykro mi...Może przez te 4 lata akurat się zdarzy mały wielki cud trzymaj się. zaglądaj czasem i daj znać co u Ciebie słychać. -
Hashija ze względu na mojego męża z którym się pokłóciłam
No właśnie objawów nie mam, podejrzewam, że to od tabletek, które biorę, że coś mi się przesunęło. No ale nic jutro będę wiedzieć..Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Hashija no ja to mam też biały i wodnisty śluz, ale w sumie zawsze tak miałam przed @, nie będę doszukiwać się objawów bo zeświruję. A powiedz mi czy jak zatestuję po południu to też pokaże, czy lepiej ranny sik?Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie dzis 4dc i juz koncowka @.
Zastanawiam sie nad zrobieniem sobie na wlasna rekę badania AMH. Robiliscie je?
W przyszlym miesiacu planuję sobie zrobić też FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę. Chyba nie zaszkodzi, jak myślicie? No i pewnie kupe kasy zaplacę...
-
nick nieaktualny
-
hejka,kokarda trzymam kciuczki,Kate wytrzymaj jak najdłużej zaciskaj uda
U mnie dramat laparoskopia przesunięta na 10.11 więc wracam w przyszłym miesiącu do walki:)do tego w laboratorium zagineły moje wyniki ekg więc muszę je zrobić po raz kolejny,dziś zrobiłam taki dym w szpitalu przez tel że jak odłożyłam sluchawkę to aż się popłakałam... pół roku prawie czekania na laparoskopię no po prostu nasza służba zdrowia jest jedyna w swoim rodzaju.Kate4 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
do tego pani w szpitalu proponowała mi 3 nowe daty laparoskopi każda w trakcie miesiączki, szok ,oni się tam zachowują tak jakby w ogóle poijęcia o niczym nie mieli,pierwszy termin 20dc(za późno) kolejne ustaliła mi na 25dc i 26 nastepnego ,dopiero bo moich krzykach stanęło na 10 dc.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
patka oj bardzo,w tym cyklu już po owulacji, ale od października biorę M ostro w obroty, a nóż widelec uda się uniknąć szpitala
Choć powiem Wam że ten miesiąc bez staranek przydał mi sie odpoczęłam i poukłada łam sobie w głowie pewne sprawy.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud