Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate jeszcze trochę brakuje mi do wykończenia wyprawki. brak tetry, nożyczek do pazurów, balsamu do ciała, materaca do łóżeczka. resztę chyba co najważniejsze już mam. wiec nie ma tak tragicznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Kate jeszcze trochę brakuje mi do wykończenia wyprawki. brak tetry, nożyczek do pazurów, balsamu do ciała, materaca do łóżeczka. resztę chyba co najważniejsze już mam. wiec nie ma tak tragicznie :)
    We to już same drobiazgi;) ją mam jeszcze grubsze rzeczy do kupienia lozeczko, materace, wózek;)

• marjotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Nie wiem co u was bo nie jestem w stanie nadrobić.. Ucieklam z forum bo tak mi łatwiej znieść porażkę. Pewnie aktywna będę za 4 lata chyba że Zdarzy się cud to wcześniej :-) Pozdrawiam Wszystkie kobietki :-)

Jusiio Możesz wpisać mi 33 cykl starań :-(

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - a takie rzeczy dla bliźniaków to sa pewnie drogie ? A sa łóżeczka bliźniacze ?:) I w ogóle wszystkiego trzeba kupić podwójnie. Masakra :)

• Zambia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariotka rozumiem. Trzymaj sie! Wracaj do nas jak będziesz sie czuła na siłach !

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie nadal nic, jutro testuję...

Hashija, Zambia lubią tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    We to już same drobiazgi;) ją mam jeszcze grubsze rzeczy do kupienia lozeczko, materace, wózek;)

wózek jeszcze gdzieś po moim synku jest, wózek starego typu ale gondola duża i dziecko szybko z niego nie wyrasta, łóżeczko odkupiłam bez materaca z szufladą za 50zł, przewijak nowy nieruszony za 10 zł :D fotelik do auta, od brata, wanienka od brata. czekamy tylko na ostatnią chwilę, żeby to do siebie pozbierać, bo mamy ciasno.

Mieszkanie mamy wystawione na sprzedaż i cichutko liczę na to, że szybko znajdzie się kto je kupi. nasze mieszkanie i mieszkanie które mamy na oku jest w u tego samego agenta nieruchomości, więc miałaby 2 prowizje przy jednej transakcji... a ja mam taką gorączkę układania, przestawiania urządzania, że aż mnie trzepie...

• Hashija Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka ech a czemu nie dzisiaj?? siedzę jak na szpilkach :D masz jakieś objawy poza tym że @ Ci się spóźnia?

Marjotka przykro mi...Może przez te 4 lata akurat się zdarzy mały wielki cud :) trzymaj się. zaglądaj czasem i daj znać co u Ciebie słychać.

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija ze względu na mojego męża z którym się pokłóciłam :P
    No właśnie objawów nie mam, podejrzewam, że to od tabletek, które biorę, że coś mi się przesunęło. No ale nic jutro będę wiedzieć..

3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro się wyjaśni... ale trzymam mocno kciuki :) nie wszystkie dziewczyny mają objawy :) u mnie to były tylko piersi i biały wodnisty śluz.

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija no ja to mam też biały i wodnisty śluz, ale w sumie zawsze tak miałam przed @, nie będę doszukiwać się objawów bo zeświruję. A powiedz mi czy jak zatestuję po południu to też pokaże, czy lepiej ranny sik?

3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • aiszza1 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 września 2015, 17:49

aiszza1
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka to zależy ile masz hormonu hcg w moczy. jeżeli sporo to i po południu wyjdzie. jak jest go mniej to lepiej z rana, bo po nocy jest największe jego stężenie w moczu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

U mnie dzis 4dc i juz koncowka @.

Zastanawiam sie nad zrobieniem sobie na wlasna rekę badania AMH. Robiliscie je?
    W przyszlym miesiacu planuję sobie zrobić też FSH, LH, Estriadol i Prolaktynę. Chyba nie zaszkodzi, jak myślicie? No i pewnie kupe kasy zaplacę...

• agisia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam AMH. I nie żałuje :-) tylko to jest kosztowne badanie. Ja płaciłam 150zł

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem...a ktoras z Was miala do czynienia z monitorem owulacji Fertil kontrol? zastanawiam się nad kupnem.

• aniabbb Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,kokarda trzymam kciuczki,Kate wytrzymaj jak najdłużej zaciskaj uda :)
    U mnie dramat laparoskopia przesunięta na 10.11 więc wracam w przyszłym miesiącu do walki:)do tego w laboratorium zagineły moje wyniki ekg więc muszę je zrobić po raz kolejny,dziś zrobiłam taki dym w szpitalu przez tel że jak odłożyłam sluchawkę to aż się popłakałam... pół roku prawie czekania na laparoskopię no po prostu nasza służba zdrowia jest jedyna w swoim rodzaju.

Kate4 lubi tę wiadomość

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego pani w szpitalu proponowała mi 3 nowe daty laparoskopi każda w trakcie miesiączki, szok ,oni się tam zachowują tak jakby w ogóle poijęcia o niczym nie mieli,pierwszy termin 20dc(za późno) kolejne ustaliła mi na 25dc i 26 nastepnego ,dopiero bo moich krzykach stanęło na 10 dc.

Invicta Warszawa
    19.10 histeroskopia
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniabbb współczuje Ci ze tak zagrywają z Tobą... ktoś tam chyba mało kompetentny jest..

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patka oj bardzo,w tym cyklu już po owulacji, ale od października biorę M ostro w obroty, a nóż widelec uda się uniknąć szpitala :)
    Choć powiem Wam że ten miesiąc bez staranek przydał mi sie odpoczęłam i poukłada łam sobie w głowie pewne sprawy.

Invicta Warszawa
    19.10 histeroskopia
‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ