Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Jestem cały czas Wierna swojemu pierwszego wątkowi i wszystkim staraczkom mocno kibicuję! Andromeda - na pewno do końca roku ta liczba się zmniejszy
Jussio współczuję Ci takich dolegliwości, u mnie mdłości w kratkę, nie są jakieś bardzo męczące, ale i tak nie mogę się doczekać II trymestru! O matko aż 6 kg schudłaś? Ja jakbym tyle schudła to by mi chyba żebra można było policzyć przez skórę...
Jutro idę na wizytę do innego gina, po skierowanie na badania, pewnie i uda się podglądnąć Kropka, to napiszę Wam co i jakHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
No ja raczej już się na 2015 nie załapię, bo teraz ten cykl stracony ze względu na pobyt a potem mam owu 24.12, no chyba, że sobie uroczyście 31.12 rano siknę
Madziulla, Hashija lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
hehe kokardka ale bylyby jaja:)
Madziulla, Doti87 lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Ej dziewczyny to że w temacie mamy 2015 to nie znaczy że w 2016 nie możemy tu pisać
A to czy uda się jeszcze w tym roku czy dopiero w przyszłym to taki mały szczegół bo uda się każdej z naszego grona zobaczyciekirys wrote:Hej Dziewczyny! Jestem cały czas Wierna swojemu pierwszego wątkowi i wszystkim staraczkom mocno kibicuję! Andromeda - na pewno do końca roku ta liczba się zmniejszy
Jussio współczuję Ci takich dolegliwości, u mnie mdłości w kratkę, nie są jakieś bardzo męczące, ale i tak nie mogę się doczekać II trymestru! O matko aż 6 kg schudłaś? Ja jakbym tyle schudła to by mi chyba żebra można było policzyć przez skórę...
Jutro idę na wizytę do innego gina, po skierowanie na badania, pewnie i uda się podglądnąć Kropka, to napiszę Wam co i jakLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio też tego się obawiałam, ale gin mnie pocieszył, że do 12 tygodnia to nic groźnego i ciąża sobie poradzi. Jedynie gdyby wymioty były uporczywe i doszło do odwodnienia, to trzeba do szpitala na nawodnienie, ale oczywiście Ci tego nie życzę. Już niedługo wróci nam apetyt mam nadzieję już na dobre. Ja dzisiaj mam w miarę spokój i pierwszy raz od kilku tygodni zjadłam ze smakiem obiad. Cieszyłam się jak głupia, że mi to sprawiło przyjemność, a nie musiałam się zmuszać, jak to bywało ostatnioHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys ale ci zazdroszczę tego obiadu Ja to już nie pamiętam co to przyjemność jedzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 17:44
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Hej!
Dziś piatek... dokladnie za tydzień mam termin porodu.
Wczoraj mialam przuplyw energii, wiec latalam po schodach, bo synka do szkoly, ze szkoly trzeba przyprowadzic, potem na dyskoteke andrzejkowa i z niej przyprowadzic.sprzatanie, gotowanie i nawet zrobilam porzadek z orzechami włoskimi. Myślałam, że to ruszy porud, ale nadal cisza. Boje się, ze znow urodze po terminie i nie bedzie kolorowo, bo mala bedzie spora.
Jedyne co tojuz czuje ze dzis ledwo będę łazić po wczorajszym forsowaniu.
Dziś synek idzie na piżama party do babci i jego kuzynostwo też będzie, a my moglibyśmy na porodówke jechać jakby Gabrysiasię zdecydowała, ale odkiedy to dzieci rodzą się na życzenie rodziców?patkaaxx90, Patus_777, Andromeda, She86 lubią tę wiadomość
-
A pozniej też taki posluszny byl?
Nasz syn mnie nie posluchal jak sie rodzil, teraz slucha, ale trzeba miec sile przebicia, bo to indywidualista jak cos chce to robi po swojemu. Mnie rodzice wyczekiwali a ja 6 dni po terminie zdecydowałam się wyjść. Wiec dlaczego corcia miałaby się tak po prostu słuchać? -
Hashija wrote:A pozniej też taki posluszny byl?
Nasz syn mnie nie posluchal jak sie rodzil, teraz slucha, ale trzeba miec sile przebicia, bo to indywidualista jak cos chce to robi po swojemu. Mnie rodzice wyczekiwali a ja 6 dni po terminie zdecydowałam się wyjść. Wiec dlaczego corcia miałaby się tak po prostu słuchać?
To jest synuś mamusi... więc chcąc czy nie posłuszny jest bo mama ma go zawsze za ideał Co mnie śmieszy bo poza domem odwrotnie.. no ale czego oczy nie widza temu sercu nie żal..Hashija lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Tak jak pisałam robiłam dzsiaj test.
Zrobiłam go totalnie od niechcenia, po 16 nieudanych cyklach, i negatywie jeszcze w środe byłam pewna że jak zwykle będzie jedna krecha.
Jakież było więc moje zdziwienie:
http://zapodaj.net/475fe00c98533.jpg.html
bladzioch ale w końcu coś
Zaraz po pracy pojechałam na bete.
Wyniki powinny być po 17.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:59
Hashija, violett, Ola_45, Doti87, tysiaa93, Andromeda, She86 lubią tę wiadomość
-
Taka sytuacja trzymam mocno kciuki za piękną bete
Jak ja kocham takie historie Musi być piękna fasolka
A bladzioch jak ta lalaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:52
Taka Sytuacja lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Ja nigdzie się nie wybieram, zostaję w wątku z Wami:**
Mamy trudne chwile. ..przez to, ze mąż zusu nie dostał, w pracy uznali go za niezdolnego więc automatycznie dostał wypowiedzenie:/ także nieciekawie jeszcze teraz przed świętami:/ muszę sie trzymać w garści,wspierać go w szukaniu nowej pracy...
Jedyny plus to pogodzenie się z faktem, że łatwo nie będzie. ..zostać mamą mam 8 dzień płody ha aż dziwne. ..czy to moze będzie jakiś cud ha ...a jest 20 dc..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Mam już wyniki:
63,47
@ spodziewałam się jutro, więc jeśli nie przyjdzie, a poniedziałkowa beta będzie wzrastać to zaczynam się oficjalnie cieszyć
Dziękuję Ci Jussio - to Ty mi dałaś nadzieję że w nastym cyklu też się może udać
jussio, Kokardka44, violett, Ola_45, Doti87, tysiaa93, kirys, Madziulla, Andromeda, Hashija, patkaaxx90, She86 lubią tę wiadomość
-
Taka Sytuacja super gratulacje!!!!Strasznie się cieszę
ja proszę o zmianę w tabelce na 24.12.2015 choć pewnie i tak mi się przesunie bo to cykl z laparo wiec nie wiem czego mam się spodziewac!!Taka Sytuacja lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
ja dziś w nocy snilam o tym że dowiaduje się że jestem w ciąży przed laparo a mimo wszystko mi ją robią ,obudziłam się zlana potem i nie mogłam już zasnąć ,chyba zaczynam za duże nadzieje pokładać w tym zabiegu,rozczarowanie może mnie dobićInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud