Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardka44 wrote:she Kate z tego co widziałam dawno już usunęła konto na belly i na ovu a szkoda
O kurczę, nie wiedziałam, szkoda Pewnie po tej akcji na fioletowej stronie, kiedy okazało się ze tzw Flakonik z grudniówek i Beatrice ze styczniówek to były/była fałszywa osoba która wrzucała na forum zdjęcia nie swoich dzieci i wszystko co pisała było ściemąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 18:19
Patus_777 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:31
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
agisia wrote:Kate usunęła konto? Oooo
She dzięki za przypomnienie wieku haha. No ja kończe 32 lata. Chętnie bym poczekała ale boje się powikłań
Agisia chyba się nie gniewasz, że wspomniałam o Tobie Trzydziecha plus to jeszcze całkiem niezły wiek na ciąże. Na marcówkach mamy dwie mamy które zostały mamami w wieku 40 lat, a ja sama leżałam w grudniu w szpitalu z dziewczyną która była dokładnie 10 lat starsza ode mnie i lezała na patologii z pierwszym dzieckiem, mówiła ze w końcu się zdecydowała no bo by juz wypadałoNatalia 27.03.2016
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
No u nas na lutowkach też lipa była.. Bo kilka dziewczyn podsumowalo innych i żadna nie mogła mieć swojego zdania bo była oceniana i krytykowana i mnie szlak tam trafiał jak to czytałam i odeszłam z Bbf i w kilkadziesiąt dziewczyn przenioslysmy się na prywatne forum i wyszło rewelacyjnie
W sumie jak na się dogadać jednocześnie 30 dziewczyn?!?!? Hehehehehehe niemożliwe bo baby to głupi gatunek hihihihiOla_45, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:No u nas na lutowkach też lipa była.. Bo kilka dziewczyn podsumowalo innych i żadna nie mogła mieć swojego zdania bo była oceniana i krytykowana i mnie szlak tam trafiał jak to czytałam i odeszłam z Bbf i w kilkadziesiąt dziewczyn przenioslysmy się na prywatne forum i wyszło rewelacyjnie
W sumie jak na się dogadać jednocześnie 30 dziewczyn?!?!? Hehehehehehe niemożliwe bo baby to głupi gatunek hihihihi
No własnie pdczytywałam was i widziałam co się działo Na marcówkach dziewczyny są bardzo fajne, kulturalne, wymieniamy się uwagami ale staramy się aby dyskusja nikogo nie obrazałaDoti87 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie każdy na pewno jest częściej na fb:-) a tu nas i tak została mała garstka. ..reszta się wypaliła;-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 13:06
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agisia i Madziulla jest juz ze mną na fb:-) Jeśli ktoś ma ochotę do nas dołączyć to pisać! Dodamy was do konwersacji:-) ♥♥♥
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)