Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:30
kirys lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :*
Niby niedługo, a ostatnio jakoś mi się dłuży
Życzę Wam żebyście też doczekały się upragnionej ciąży może nie tak skomplikowanej jak moja, ale w sumie mimo tego wszystkiego z czym zmagam się od początku napewno warto !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 12:27
-
nick nieaktualny
-
A no Doti na drugie. No więc jak oświadczyliśmy,że męża chcą wysłać do Brazyli to gin się skrzywił. Ten wirus Zika popsuł nam plany no więc jeszcze jedno opakowanie tabletek i ruszamy. Gin powiedział,że w takiej sytuacji to nas rozumie ale decyzja należy do nas. Uch to wszystko jakieś skomplikowane
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:A no Doti na drugie. No więc jak oświadczyliśmy,że męża chcą wysłać do Brazyli to gin się skrzywił. Ten wirus Zika popsuł nam plany no więc jeszcze jedno opakowanie tabletek i ruszamy. Gin powiedział,że w takiej sytuacji to nas rozumie ale decyzja należy do nas. Uch to wszystko jakieś skomplikowane
BOŻE ...gdzie;D na koniec świata? czemu aż tam....;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Pati to zależy gdzie jedzie. Jak to była Rosja to wyjeżdżał na 7 tygodni i wracał na tydzień. To były najdłuższe wyjazdy. Teraz jest w Polsce ale jeździ na 10dni i wraca na 4. Ale będzie chciał zmienić na 5/2. Wtedy większa szansa,że zaskoczymy hehe
She86 lubi tę wiadomość