Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja zadzwonilam do gabinetu sie spytac czy mail dotarl i babka z sekretariatu przeczytala przy mnie meila i sie pytala czy mam czas po pracy
ze oni oojetnie cy sikany test czy beta pozytywna musza traktowazc jako znak ze cos sie dzieje i mam sie koniecznie pokazac -
Przykro mi ...kochana tez kiedyś miałam zły test..był dodatni a beta ujemna. .także rozumiem Cię doskonale i tule; -***mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej Dziewczyny,
Przykro mi Madziulla, ja raz widziałam dwie kreski na teście...po zastrzyku z ovitrelli , ale dziwna sprawa z tym testem ogólnie, raczej jak są złe to pokazują w przeciwnym kierunku, że nie wychodzi a jest ciąża. No ale nie wiem, doświadczenia w pozytywnych testach mam mało.
No ja testuję w sobotę, ale i tym razem nic z tego zabiegu nie będzie...czuję zbliżający się okres. Mam bóle miesiączkowe i czekam tylko na plamienie, nawet chyba nie będę musiała wydawać na betę
Teraz to się poważnie zastanawiam, co jest nie tak ze mną, że dwie inseminacje i nic...mam doła.
Patusku, wybacz że nie piszę, ale oddałam telefon do naprawy, ale dzisiaj będę go miała z powrotem -
nick nieaktualny
-
DOKŁADNIE nigdy więcej luteiny:D teraz odstawiłam po 4 tabletkach a nie po 40 tabletce...bo miałam 2* 2 dawki dzienne:D i co żyje okres przyszedł równo własnie się kończy a ten cykl lipiec/ sierpień..truć się nie będę, wole kupić sobie ten ziołowy castagnus na PMS, bo zauważyłam że u mnie z tym jest problem...emocjonalnie przed @ wysiadam..fizycznie mega;(
Od wrzenia zaczynam INTENSYWNE starania....mama powiedziała że to jej daje nadzieję i siły do walki z rakiem...także jak dobrze pójdzie od września pójdziemy do kliniki... tez marzę zostać mamą! jak nic na świecie i zrobię wszytko, żeby do WASZEGO ZACNEGO GRONA DOŁĄCZYĆ
....M zakończył kursy na maszyny budowlane, wrócił do mnie i szuka tu pracy:) ma już coś na oku! także chociaż się odbijemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 23:30
maggar, Doti87 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:DOKŁADNIE nigdy więcej luteiny:D teraz odstawiłam po 4 tabletkach a nie po 40 tabletce...bo miałam 2* 2 dawki dzienne:D i co żyje okres przyszedł równo własnie się kończy a ten cykl lipiec/ sierpień..truć się nie będę, wole kupić sobie ten ziołowy castagnus na PMS, bo zauważyłam że u mnie z tym jest problem...emocjonalnie przed @ wysiadam..fizycznie mega;(
Od wrzenia zaczynam INTENSYWNE starania....mama powiedziała że to jej daje nadzieję i siły do walki z rakiem...także jak dobrze pójdzie od września pójdziemy do kliniki... tez marzę zostać mamą! jak nic na świecie i zrobię wszytko, żeby do WASZEGO ZACNEGO GRONA DOŁĄCZYĆ
....M zakończył kursy na maszyny budowlane, wrócił do mnie i szuka tu pracy:) ma już coś na oku! także chociaż się odbijemy...
Ja podziwiam Patuska ze jest taka silna, zazdroszcze Ci tego!!! Masz tyle checi i wiary pomimo tylu przeciwnosci. Jestes dla Nad starajacych wzorcem:)
-
agisia wrote:Pati i to jest to!!! WIARA
-
Miałam doły. ..mega ale musiałam iść do przodu...jest mi źle ...ze mąż był bez pracy, że chorował, że starania juz 1,5 roku, teraz choroba mamy;-( ale co ja mogę. ..nic tylko się modlić i wierzyć, że kiedyś wzejdzie słońce! Im gorzej się dolujemy. ..tym człowiek sam łapie się na chorobie i ją przywoluje...nie ma co planować cieszmy się chwilą! nie wiadomo czy sami jutro będziemy żyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:49
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć Kochane! Helenka urodziła się 06.07.2016 o godz. 10:15, waga 3620, 56 cm. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, z córcią ok, tylko jest jakiś problem z prawym stawem biodrowym. Nie mogę się na nią napatrzeć i jestem przeszczęśliwa
Życzę wszystkim naszym staraczkom doznania tego uczucia. Jestem przy Was myślami codziennie w modlitwie. Patus jesteś bardzo silna. Madziulla trzymam kciuki, nawet jak to jeszcze nie TO, to doczekasz się napewno!Andromeda, Ola_45, violett, aleala, Doti87, Kokardka44, Kicior, She86 lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Kirys super:-** śle buziaki dla ciebie i córci! Czekamy na więcej szczegółów jak przeżyłaś poród! Mam nadzieje, że z bioderkami wszystko ok !! I koniecznie foto:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 00:42
kirys lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny