X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zadzwonilam do gabinetu sie spytac czy mail dotarl i babka z sekretariatu przeczytala przy mnie meila i sie pytala czy mam czas po pracy
    ze oni oojetnie cy sikany test czy beta pozytywna musza traktowazc jako znak ze cos sie dzieje i mam sie koniecznie pokazac

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ...kochana tez kiedyś miałam zły test..był dodatni a beta ujemna. .także rozumiem Cię doskonale i tule; -***

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Przykro mi Madziulla, ja raz widziałam dwie kreski na teście...po zastrzyku z ovitrelli :(, ale dziwna sprawa z tym testem ogólnie, raczej jak są złe to pokazują w przeciwnym kierunku, że nie wychodzi a jest ciąża. No ale nie wiem, doświadczenia w pozytywnych testach mam mało.

No ja testuję w sobotę, ale i tym razem nic z tego zabiegu nie będzie...czuję zbliżający się okres. Mam bóle miesiączkowe i czekam tylko na plamienie, nawet chyba nie będę musiała wydawać na betę :(

Teraz to się poważnie zastanawiam, co jest nie tak ze mną, że dwie inseminacje i nic...mam doła.

Patusku, wybacz że nie piszę, ale oddałam telefon do naprawy, ale dzisiaj będę go miała z powrotem :)

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam w niedziele *

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wiem jak Wy macie, ale ja po dupku mam depresje, popadam coraz bardziej, robię przerwę od leków. Na razie bastuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam odstawić duphaston jak za parę dni miesiączka się nie pojawi zrobić betę z krwi

• agisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggar Pati miała podobne objawy ale po luteinie.

Madzia będzie dobrze!

Madziulla lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOKŁADNIE nigdy więcej luteiny:D teraz odstawiłam po 4 tabletkach a nie po 40 tabletce...bo miałam 2* 2 dawki dzienne:D i co żyje okres przyszedł równo :D własnie się kończy a ten cykl lipiec/ sierpień..truć się nie będę, wole kupić sobie ten ziołowy castagnus na PMS, bo zauważyłam że u mnie z tym jest problem...emocjonalnie przed @ wysiadam..fizycznie mega;(

Od wrzenia zaczynam INTENSYWNE starania....mama powiedziała że to jej daje nadzieję i siły do walki z rakiem...także jak dobrze pójdzie od września pójdziemy do kliniki... tez marzę zostać mamą! jak nic na świecie i zrobię wszytko, żeby do WASZEGO ZACNEGO GRONA DOŁĄCZYĆ:)
    ....M zakończył kursy na maszyny budowlane, wrócił do mnie i szuka tu pracy:) ma już coś na oku! także chociaż się odbijemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 23:30

maggar, Doti87 lubią tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati i to jest to!!! WIARA :-)

Patus_777, maggar, Doti87 lubią tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus_777 wrote:
    DOKŁADNIE nigdy więcej luteiny:D teraz odstawiłam po 4 tabletkach a nie po 40 tabletce...bo miałam 2* 2 dawki dzienne:D i co żyje okres przyszedł równo :D własnie się kończy a ten cykl lipiec/ sierpień..truć się nie będę, wole kupić sobie ten ziołowy castagnus na PMS, bo zauważyłam że u mnie z tym jest problem...emocjonalnie przed @ wysiadam..fizycznie mega;(

Od wrzenia zaczynam INTENSYWNE starania....mama powiedziała że to jej daje nadzieję i siły do walki z rakiem...także jak dobrze pójdzie od września pójdziemy do kliniki... tez marzę zostać mamą! jak nic na świecie i zrobię wszytko, żeby do WASZEGO ZACNEGO GRONA DOŁĄCZYĆ:)
    ....M zakończył kursy na maszyny budowlane, wrócił do mnie i szuka tu pracy:) ma już coś na oku! także chociaż się odbijemy...

Ja podziwiam Patuska ze jest taka silna, zazdroszcze Ci tego!!! Masz tyle checi i wiary pomimo tylu przeciwnosci. Jestes dla Nad starajacych wzorcem:)

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Pati i to jest to!!! WIARA :-)
    No wlasnie to swiadczy o tym ze kazda z nas jest inna, jz po lutce nie mam tak zle, chociaz w sumie jak ktos bierze garsc lekow dziennie to nie wiadomo ktory lek dziala na Ciebie depresyjnie, chociaz na ulotce na kazdym leku ktory ma progesteron tak jest napisane

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam doły. ..mega ale musiałam iść do przodu...jest mi źle ...ze mąż był bez pracy, że chorował, że starania juz 1,5 roku, teraz choroba mamy;-( ale co ja mogę. ..nic tylko się modlić i wierzyć, że kiedyś wzejdzie słońce! Im gorzej się dolujemy. ..tym człowiek sam łapie się na chorobie i ją przywoluje...nie ma co planować cieszmy się chwilą! :-) nie wiadomo czy sami jutro będziemy żyć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:49

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane! Helenka urodziła się 06.07.2016 o godz. 10:15, waga 3620, 56 cm. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, z córcią ok, tylko jest jakiś problem z prawym stawem biodrowym. Nie mogę się na nią napatrzeć i jestem przeszczęśliwa :-D
    Życzę wszystkim naszym staraczkom doznania tego uczucia. Jestem przy Was myślami codziennie w modlitwie. Patus jesteś bardzo silna. Madziulla trzymam kciuki, nawet jak to jeszcze nie TO, to doczekasz się napewno!

Andromeda, Ola_45, violett, aleala, Doti87, Kokardka44, Kicior, She86 lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys gratulacje!!!!!

kirys lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys gratulacje!!

kirys lubi tę wiadomość

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys super:-** śle buziaki dla ciebie i córci! Czekamy na więcej szczegółów jak przeżyłaś poród! Mam nadzieje, że z bioderkami wszystko ok !! I koniecznie foto:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 00:42

kirys lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

kirys lubi tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, gratuluje!!!

kirys lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak jak myślałam @.

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Madziu jednak test był popsuty. ..zdarza się :-( chociaż nie powinno!

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ