Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki;) Oczywiście Doti pamiętamy:-) A wy mnie:D??
U mnie wyciszenie, odpuszczenie dobre kilka miesięcy bez lekarza....chociaż mąż już pracuje tutaj, mam go na stałe i tak ani razu nie zaciążyłam, koleżanka wróżka w kartach widzi...starania z finansami nie wykluczone z in-vitro...na razie nie myślę o tym, na głowie mama, która świadomie odchodzi, marnieje, stan pogarsza się ...mieszkamy już pół roku wszyscy...jest trudno, nie mam sił na starania...może kiedyś się uda, jeśli nie to pomyślę o adopcji.
A tak poza tym nudy, opiekuje się mamą na urlopie, czytam książki, w wolnych chwilach wycieczki rowerowe z mężem i wyjścia....
Trzymam kcuki za Was:-) i Całuski:) Dla Mamusiek i Staraczek!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Aaaa myslalam ze to in vitro, to kciuki za inseminacje!!!! To nie jest chyba aż taki koszt? Jak z 1 ciąża nie wychodziło to też sie rozgladalam za tym.
-
Madzia super nowina! Walcz! fajnie, że powróciliście i dali Wam zielone światło!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati to my odpuszczamy razem. Trzymaj się mała i bądź dzielna bo mama Cię teraz potrzebuje.
A ja odpuściłam na razie, bo już mi się nie chciało nic robić i latać po lekarzach ciągle. A w marcu budowa się rozpoczyna więc już właściwie myślę o tym cały czas
Buziaki dla wszystkich, kciuki za mamy i za starczki!Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Pati to my odpuszczamy razem. Trzymaj się mała i bądź dzielna bo mama Cię teraz potrzebuje.
A ja odpuściłam na razie, bo już mi się nie chciało nic robić i latać po lekarzach ciągle. A w marcu budowa się rozpoczyna więc już właściwie myślę o tym cały czas
Buziaki dla wszystkich, kciuki za mamy i za starczki!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Pati to my odpuszczamy razem. Trzymaj się mała i bądź dzielna bo mama Cię teraz potrzebuje.
Buziaki dla wszystkich, kciuki za mamy i za starczki!
A i dobrze, że zajęłaś się budową myśli są skierowane gdzieś indziej..ja tez myślę i szukam mieszkanka, chcemy kupić ale to za pół roku..na spokojnie już.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Dziewczyny ja urodziłam 22 lipca synka Kubusia, 3900g!, 58cm!, glowa 37 cm, a ostatnie usg pokazywalo wagę 3300! MASAKRA! Poród SN, indukowany, bez zzo. 10.40 pierwsze skurcze a o 12.25 wyskoczył synek Niestety byliśmy dłużej w szpitalu, mialam zielone wody i synek dostał zakazenia Ale jesteśmy już w domku i walczymy z kp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 19:44
Ola_45, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
She86 wrote:Dziewczyny ja urodziłam 22 lipca synka Kubusia, 3900g!, 58cm!, glowa 37 cm, a ostatnie usg pokazywalo wagę 3300! MASAKRA! Poród SN, indukowany, bez zzo. 10.40 pierwsze skurcze a o 12.25 wyskoczył synek Niestety byliśmy dłużej w szpitalu, mialam zielone wody i synek dostał zakazenia Ale jesteśmy już w domku i walczymy z kpmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:40
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Hej dziewczyny u nas też wszystko dobrze, Mały rośnie, niedługo skończy 5 miesięcy jest grzeczny, nie wiem co to nieprzespana noc
Dostałam też niedawno pierwszą @ po porodzie, więc oficjalnie zaczynamy starania o drugiego maluszka.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ! Oby każda niedługo doczekała się swojego maluszka.
Dziewczyny które macie dwójkę szkrabów, dajcie w wolnej chwili znać jak sobie radzicie -
Cześć laseczki! Jak tam życie? Doti gratulacje bo widzę ciążę na paseczku!
U mnie wszystko gra po staremu (ciąży brak) ale póki co to nawet lepiej bo budowa pochłonie duuużo energii. Jeszcze nie zaczęliśmy a już zalatwień milion. Trzymajcie kciuki żeby mi to chociaż poszło bezproblemu, w przeciwieństwie do starań!
Buziaki dla wszystkich i piszcie co tam u Was!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)