Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u mnie też bez zmian. Jednak wróciłam do gin, nie mialam miesiaczki ino jakieś plamienia. Jestem po dupku i czekam, potem 3 cykle z clo, jak do nowego roku nic, drożność i IUI.
U nas ciagle stres:-( mama od 1.09 w hospicjum...tracimy ją bardzo cierpi...ale życie toczy się dalej...musze walczyć dla niej o wnuczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 19:55
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Juz odeszła... 30.09 umarła obok nas...wczoraj ją pożegnaliśmy;-( nie wierzę...eh;-( teraz patrzy na nas z góry;-(mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus wyrazy współczucia. Jestem z Tobą myslami. Trzymaj się...
Patus_777 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnyPatus
Darek mial mieć dziś zabieg żylaków niestety od poniedziałku 2 października trzyma go przeziębienie i nie został przyjęty do szpitala. znowu pod gorkę znowu odkładanie...lekarz będzie sie z nim kontaktował kiedy kolejny termin...Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Wszystkim matkom życzę pociechy z dzieci i pięknych macierzyńskich chwil. A tym, które jeszcze walczą o to szczęście aby się Wam udało, wierzcie w to bo wiara czyni cuda (niedawno dowiedziałam się, że długoletnia koleżanka staraczka będzie mamą).
Jeśli mogę to proszę o małą pomoc, jeden sms badzi wpłatę i podanie wiadomości dalej
https://www.siepomaga.pl/lucek
Urzekła mnie historia tego chłopca, bardzo przypomina mi mojego szkraba. Tak niewiele zostało im do zebrania a czas ucieka. Będę Wam wdzięczna za pomocPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Cześć jestem Florian i urodziłem sie 18.08.2017 r. Już niebawem kończę 5 miesięcy !
Nie wiem czy pamietacie moją mame, statala sie o mnie tak samo jak wy !
Jestem jej najwiekszym szczesciem!
Dziewczyny ! Nie traccie nadziei !
Pozdrawiam wszystkie mamusie i przyszle mamusie ! Dlugo sie nie odzywalam, ale ciagle o was pamietam. To dzieki wam mam swoje szczescie obok mnie. To wh nauczylyscie mnie wielu rzeczy. Dziekuje wam z calego serducha !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 11:29
Patus_777, Kicior, bacha8709, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Najlepszego w Nowym Roku! Zdrówka dla Was! I spełnienia naszego marzenia dla dalej starających się!
Ja zakończyłam stym clo...teraz przede mna hsg sono a potem pewno iui...Walcze!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć Kochane!
Marjotka jaki śliczny maluch! Booooski!
Ja właśnie w oczekiwaniu na @, spodziewałam się wczoraj, dziś jeszcze nie ma. Na razie tylko małe plamienie i dyskomfort w brzuchu (pewnie jutro zawita). A piza tym to chciałam się pochwalić że dom już stoi przykryty dachem (jeszcze bez okien). ale ze względu na to że u mnie wszyscy na około albo w ciąży albo już urodzili to ja pomału, pomału zaczynam planować powrót do starań na po-budowie hehe! Jeszcze TROCHĘ nam zostało do zrobienia więc wcale się nie śpiesze do tych starań ale mam świadomość że ten dzień nadejdzie.
Piszcie czasem co u Was, no i wszystkim życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku!
Pati a Ciebie przytulam najmocniej jak się da i życzę spokoju ducha. Mama Cię będzie teraz z góry wspierać i nad Tobą czuwać. Trzymaj się kochana i walcz dalej dzielnie o swojego bobaska!Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Cześć Kochane!
Ja właśnie w oczekiwaniu na @, spodziewałam się wczoraj, dziś jeszcze nie ma. Na razie tylko małe plamienie i dyskomfort w brzuchu (pewnie jutro zawita). A piza tym to chciałam się pochwalić że dom już stoi przykryty dachem (jeszcze bez okien). ale ze względu na to że u mnie wszyscy na około albo w ciąży albo już urodzili to ja pomału, pomału zaczynam planować powrót do starań na po-budowie hehe! Jeszcze TROCHĘ nam zostało do zrobienia więc wcale się nie śpiesze do tych starań ale mam świadomość że ten dzień nadejdzie.
Pati a Ciebie przytulam najmocniej jak się da i życzę spokoju ducha. Mama Cię będzie teraz z góry wspierać i nad Tobą czuwać. Trzymaj się kochana i walcz dalej dzielnie o swojego bobaska!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Cześć Kochane!
Pati a Ciebie przytulam najmocniej jak się da i życzę spokoju ducha. Mama Cię będzie teraz z góry wspierać i nad Tobą czuwać. Trzymaj się kochana i walcz dalej dzielnie o swojego bobaska!
Hej Kicio! Miło cie słyszećmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja 9.02 mam planowane hsg sono...potem jeszcze nie wiem co będą proponować..zobaczymymamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Witajcie.
Pamiętam Was wszystkie dziewczyny.
Gratuluję tym którym się udało i trzyma kciuki za pozostałe.
Patus jak się trzymasz?
Wy też trzymajcie za nas kciuki. Zaczynamy starania o kolejną dzidzię. Oby nam się udało. Dziś 1 dc.
Pozdrawiamy Was ciepło ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 11:08