Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w Holandii :)
Odpowiedz

Staraczki w Holandii :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Shely Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w Holandii jestem od niedawna, mieszkam w okolicach Rotterdamu, może są tu jakieś dziewczyny które również z naszymi schorzeniami czują się nieco wyobcowane za granicami naszego kraju? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) mieszkam kolo Eindhoven :) i to nasz 2cykl staran

Shely lubi tę wiadomość

• Shely Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) ja generalnie starałam się 3 lata z pomocą medyczną w PL, teraz zaczynam z nowym partnerem, leczysz się tutaj u jakiegoś lekarza? :)

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    A ja na polnocy okolice Lemmer teraz ;)
    Nigdy nie mialam problemow z zajsciem w ciaze , ale nowe miejsce, nowy partner od juz troszke no i nie mam juz 20 lat ;)

W grudniu mialam histeroskopie tu w szpitalu, styczen ostroznie no i w lutym luzacko w marcu troszke ja sie spinalam co to bedzie ;)
    A teraz znow staram sie nie myslec ale chyba tak sie nie da ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ