Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w Holandii :)
Odpowiedz

Staraczki w Holandii :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Shely Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w Holandii jestem od niedawna, mieszkam w okolicach Rotterdamu, może są tu jakieś dziewczyny które również z naszymi schorzeniami czują się nieco wyobcowane za granicami naszego kraju? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) mieszkam kolo Eindhoven :) i to nasz 2cykl staran

Shely lubi tę wiadomość

• Shely Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) ja generalnie starałam się 3 lata z pomocą medyczną w PL, teraz zaczynam z nowym partnerem, leczysz się tutaj u jakiegoś lekarza? :)

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    A ja na polnocy okolice Lemmer teraz ;)
    Nigdy nie mialam problemow z zajsciem w ciaze , ale nowe miejsce, nowy partner od juz troszke no i nie mam juz 20 lat ;)

W grudniu mialam histeroskopie tu w szpitalu, styczen ostroznie no i w lutym luzacko w marcu troszke ja sie spinalam co to bedzie ;)
    A teraz znow staram sie nie myslec ale chyba tak sie nie da ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ