Staraczki z Dolnośląskiego:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:Ja za nim wyjechalam do Anglii to od urodzenia mieszkalam na Dolnym Slasku...pochodze z Zabkowic Slaskich a moj Maz ze Strzelina...a ty skad dokladnie jestes?
Ja mieszkam 12 km os ząbkowic śl a przez cale zycie chodziłam tam do szkoływeronika86 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Ja mieszkam 12 km os ząbkowic śl a przez cale zycie chodziłam tam do szkoły
Naprawde? a gdzie chodzilas do szkoly? jaki ty jestes rocznik? to skad dokladnie? ale jaja.. ja mam rodzine w Brzeznicy i w Grochowiskach...praktycznie na kazdej wiosce dookola hahahaha -
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:Naprawde? a gdzie chodzilas do szkoly? jaki ty jestes rocznik? to skad dokladnie? ale jaja.. ja mam rodzine w Brzeznicy i w Grochowiskach...praktycznie na kazdej wiosce dookola hahahaha
Naprawdę jestem rocznik 88, njapierw chodziłam do podstawówki nr2, potem gimnazjum też tam i potem 3 LO na boh. - getta a mieszkam w niedźwiedniku, w kierunku ziebic taka mała wioseczka.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Naprawdę jestem rocznik 88, njapierw chodziłam do podstawówki nr2, potem gimnazjum też tam i potem 3 LO na boh. - getta a mieszkam w niedźwiedniku, w kierunku ziebic taka mała wioseczka.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja też dolny śląsk a dokładniej Wałbrzych:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wirbażka wrote:Hejka, 3cykl właśnie. A Ty