X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Dolnośląskiego:)
Odpowiedz

Staraczki z Dolnośląskiego:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai wrote:
    też Wrocław od zawsze. Teraz do końca roku poza ale Wrocławianką się czuję :)
    Witamy kochana:)

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Ja za nim wyjechalam do Anglii to od urodzenia mieszkalam na Dolnym Slasku...pochodze z Zabkowic Slaskich a moj Maz ze Strzelina...a ty skad dokladnie jestes?

Ja mieszkam 12 km os ząbkowic śl :) a przez cale zycie chodziłam tam do szkoły ;)

weronika86 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Agamońka Debiutantka

Wysłany: 22 lipca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dolnośląskie Staraczki! :)
    Pozdrowienia z Jeleniej Góry skąpanej w słoneczku! :)

lala lubi tę wiadomość

"... coś mi mówi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..."
  • lala Debiutantka

Wysłany: 23 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też Dolny Śląsk...pozdrowienia z Karkonoszy ;) Agamońka...moje okolice ;)

Agamońka lubi tę wiadomość

• Agamońka Debiutantka

Wysłany: 23 lipca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lala to cieszę się bardzo. :) Ja w Jeleniej dopiero od niedawna, ale zakochana po uszy w tym mieście i okolicach. <3

lala lubi tę wiadomość

"... coś mi mówi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..."
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Ja mieszkam 12 km os ząbkowic śl :) a przez cale zycie chodziłam tam do szkoły ;)

Naprawde? a gdzie chodzilas do szkoly? jaki ty jestes rocznik? to skad dokladnie? ale jaja.. ja mam rodzine w Brzeznicy i w Grochowiskach...praktycznie na kazdej wiosce dookola hahahaha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja, i ja!;) Legnica wita;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    I ja, i ja!;) Legnica wita;)
    ooo ja pochodze z "pod" Legnicy-Malczyce kojarzysz?;)

• nutka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka- jasne, że tak;) Koleżanki miałam z Malczyc;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Naprawde? a gdzie chodzilas do szkoly? jaki ty jestes rocznik? to skad dokladnie? ale jaja.. ja mam rodzine w Brzeznicy i w Grochowiskach...praktycznie na kazdej wiosce dookola hahahaha

Naprawdę ;) jestem rocznik 88, njapierw chodziłam do podstawówki nr2, potem gimnazjum też tam i potem 3 LO na boh. - getta :) a mieszkam w niedźwiedniku, w kierunku ziebic taka mała wioseczka.

weronika86 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Naprawdę ;) jestem rocznik 88, njapierw chodziłam do podstawówki nr2, potem gimnazjum też tam i potem 3 LO na boh. - getta :) a mieszkam w niedźwiedniku, w kierunku ziebic taka mała wioseczka.
    Ja jestem 86 rocznik...moja nauczcielka byla od matmy Bozena Maloziec...nie wiem czy nadal uczy..tez inofmatyki uczyla...ja podstawowka w nr 1, gimnazjum ( bylam pierwszym rocznikiem), gimnazjum nr 2 i liceum tez na getta...bylam na profilu biochemicznym! bylam dwa lata bo zszlam w ciaze szybko i wyjechlismy z moim do wloch! ale jaja!!!!!!!!!ja na dolnoslaskiej w Zabkowicach mieszkalam. Znam Niedzwiednik...moja bbcia mieszka w STolcu ( gowniana nazwa dla wioski masakra)!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ala29 Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) ja mieszkam we Wrocławiu :-) pozdrawiam Was serdecznie jak dlugo sie staracie?

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala29 wrote:
    Cześć dziewczyny :-) ja mieszkam we Wrocławiu :-) pozdrawiam Was serdecznie jak dlugo sie staracie?

Hejka, 3cykl właśnie. A Ty :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wrzesnia z mierzeniem temperatury i prowadzeniem wykresu...ale z regularnym wspolzyciem bez zabezpieczen to juz chyba z 10 lat :( ale miesiaczki mialam 1/2 do roku, wiec wiesz ciezko utrafic.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Sergi Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, to i ja się ujawnię ;) Od kilku lat mieszkam za granicą, ale jestem urodzoną Jeleniogórzanką :) Pozdrawiam :)

xrotvkcb9ek2zzk2.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny pozdrawiam Ślązaczki ja jestem z Gliwic chodź od dłuższego czasu mieszkam w Norwegii :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala29 wrote:
    to witam "sąsiadke" ja tez Wrocław:)

• Madziunka Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja też dolny śląsk a dokładniej Wałbrzych:)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

aa70cc47d570d429a998ee8a1c414b1e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziunka wrote:
    Hej dziewczynki ja też dolny śląsk a dokładniej Wałbrzych:)
    Witamy:) a ja mam teściów w Wałbrzychu:)

• Ala29 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    Hejka, 3cykl właśnie. A Ty :)
    To będzie mój drugi cykl, a pierwszy na ovu. Mam jednak strasznie dziwne wahania temp a na dodatek sa bardzo wysokie od poczatku. Nie wiem co jest tego przyczyna, moze po prostu fakt, ze mam bardzo stresujaca prace, a raczej taki czas w pracy. Poza tym po tym cyklu, chyba odpuszczam mierzenie temp, w weekendy mnie to strasznie irytuje i psuje humor, a na codzien widze ze obsesyjnie ciagle tu zagladam i mam juz rozne czarne mysli, bo sadzila, ze dziecko zrobie ot tak za pierwszym razem. Chyba wole naturalnie , przytualnie co drugi dzien, albo za pomoca paskow, to wtedy nie ma sie takiej obsesji, jak podczas mierzenia codziennie temp i sprawdzanie wszystkiego.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ