Staraczki z pierwszego kwartału 1983 roku zamieszkujące miasta do 20 tysięcy mieszkańców posiadające jedno dziecko płci męskiej, które nie znalazły wystarczającego wsparcia na innych wątkach
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Zielarko, nie przeklinaj, tylko przedstaw się, wylej trochę żółci, ewentualnie opowiedz jakiś dowcip.
Znam uczucie wyalienowania w różnych forumowych sytuacjach (nie na Ovfr) jednak takie sytuacje mijają, a wątek pozostaje, im bardziej dziwny tym mniej mojego zaufania wzbudza. No ale powodzenia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla widzę że poziom frustracji sięgnął zenitu
polkosia wrote:Dobry temat - też mnie wkurza przekopywanie się przez wątki, żeby znaleźć sensowne info, a nie tylko ploty...
a ja właśnie wróciłam z pracy i nic nie mam do jedzenia9h na nogach i tylko jabłko się do mnie uśmiecha
zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj, temat gdzieś uciekł na sam koniec ..
Mi troszkę kamień z serca spadł, odebrałam wyniki męża ale nie rozpisali się za dużo
Zastanawiają Mnie tylko leukocyty i jakieś bakterie ..
Nie wiem o co Im mogło chodzić bo nawet norm nie wypisali..
Jutro przedzwonię i dopytam się ..
Pora na kolację ..
Ktoś chętny na świeżo wypieczony chlebek z Ostrospestem i siemiem ? -
nick nieaktualny
-
Ja dzis na obiad mialam krem z kurek z grzankami
Mnie to tylko czasem denerwuje delikatnie, jak się o cos pytam na forum, a mi zaraz laski krzycza, ze mam sobie poszukać. Jak mam szukać, jak kazdy przypadek jest odosobnionyA forum to skarbnica wiedzy, ale przykre, że czlowiek nie moze sie wbic miedzy 'moje plamienie trwalo 3 dni' a ' a moje 8'. Eh, życie, jak któraś z Was napisała, życie pełne przeszkód. Czuje sie przynalezna bo mieszkam na wsi, reszta mnie nie dotyczy
Pozdrawiam dziewczyny i spróbujcie ten krem z kurek (Knorr)Lena87, Ola_czeka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:No włąsnie tez nie zaczailam o co chodzi z tym sprejem, ale nie odwazylam się napisać o co chodzi
A chlebek jak? Smaczny? Jak go robiłaś?
Chlebek pysznyod stycznia piekę raz bądź dwa razy w tygodniu ..
Zależy ile nam tego chlebka zejdzie
Na PW mogę zostawić przepisMonikaDM lubi tę wiadomość