Staraczki z pierwszego kwartału 1983 roku zamieszkujące miasta do 20 tysięcy mieszkańców posiadające jedno dziecko płci męskiej, które nie znalazły wystarczającego wsparcia na innych wątkach
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Zielarko, nie przeklinaj, tylko przedstaw się, wylej trochę żółci, ewentualnie opowiedz jakiś dowcip.
Znam uczucie wyalienowania w różnych forumowych sytuacjach (nie na Ovfr) jednak takie sytuacje mijają, a wątek pozostaje, im bardziej dziwny tym mniej mojego zaufania wzbudza. No ale powodzenia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla widzę że poziom frustracji sięgnął zenitu
polkosia wrote:Dobry temat - też mnie wkurza przekopywanie się przez wątki, żeby znaleźć sensowne info, a nie tylko ploty...
a ja właśnie wróciłam z pracy i nic nie mam do jedzenia 9h na nogach i tylko jabłko się do mnie uśmiechazbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj, temat gdzieś uciekł na sam koniec ..
Mi troszkę kamień z serca spadł, odebrałam wyniki męża ale nie rozpisali się za dużo
Zastanawiają Mnie tylko leukocyty i jakieś bakterie ..
Nie wiem o co Im mogło chodzić bo nawet norm nie wypisali ..
Jutro przedzwonię i dopytam się ..
Pora na kolację ..
Ktoś chętny na świeżo wypieczony chlebek z Ostrospestem i siemiem ? -
nick nieaktualny
-
Ja dzis na obiad mialam krem z kurek z grzankami
Mnie to tylko czasem denerwuje delikatnie, jak się o cos pytam na forum, a mi zaraz laski krzycza, ze mam sobie poszukać. Jak mam szukać, jak kazdy przypadek jest odosobniony A forum to skarbnica wiedzy, ale przykre, że czlowiek nie moze sie wbic miedzy 'moje plamienie trwalo 3 dni' a ' a moje 8'. Eh, życie, jak któraś z Was napisała, życie pełne przeszkód. Czuje sie przynalezna bo mieszkam na wsi, reszta mnie nie dotyczy
Pozdrawiam dziewczyny i spróbujcie ten krem z kurek (Knorr)Lena87, Ola_czeka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:No włąsnie tez nie zaczailam o co chodzi z tym sprejem, ale nie odwazylam się napisać o co chodzi
A chlebek jak? Smaczny? Jak go robiłaś?
Chlebek pyszny od stycznia piekę raz bądź dwa razy w tygodniu .. Zależy ile nam tego chlebka zejdzie
Na PW mogę zostawić przepisMonikaDM lubi tę wiadomość