X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z pierwszego kwartału 1983 roku zamieszkujące miasta do 20 tysięcy mieszkańców posiadające jedno dziecko płci męskiej, które nie znalazły wystarczającego wsparcia na innych wątkach
Odpowiedz

Staraczki z pierwszego kwartału 1983 roku zamieszkujące miasta do 20 tysięcy mieszkańców posiadające jedno dziecko płci męskiej, które nie znalazły wystarczającego wsparcia na innych wątkach

Oceń ten wątek:
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    No włąsnie tez nie zaczailam o co chodzi z tym sprejem, ale nie odwazylam się napisać o co chodzi ;)

A chlebek jak? Smaczny? Jak go robiłaś?
    ten środek w sprayu to chyba raczej Octenisept co? :) dobry też na gojenie pępuszka u noworodka.

Lena87, Ola_czeka lubią tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ech, widać, ze Panie nie miały laparoskopii...

Dokładnie, nie miałam ..

Więc może wytłumacz o co chodziło ? :)

lithe123 wrote:
    ten środek w sprayu to chyba raczej Octenisept co? :) dobry też na gojenie pępuszka u noworodka.

Człowiek uczy się całe życie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:44

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithe123 wrote:

Egzakli!

• Daisy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w domu zawsze ten Octenisept - to taki magiczny 'lek' na ranki i zadrapania dla córci :) A co do pępuszka to nie wiedziałam, ale będę pamiętać, jak się w końcu kiedyś uda zaciążyć :p

7eda39c3b212bdcff3d82f917fa26108.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie padało wczoraj.

• lithe123 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie padało wczoraj.
    U mnie padało.

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithe123 wrote:
    U mnie padało.

Smuteczek :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no...gdzie tam deszcz...przecież LATO idzie ;)

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ