Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz powiedział ze progesteron nie jest produkowany liniowo tylko rzutami i moglam yrafic w minimum. Jest bardzo wcześnie wiec widax tylko bylo podobno pieknie pracujace cialko żółte. Przepisal duphaston dalej i zakaz sexu za 3 tygodnie kontrola. Ale ogolnie pogratulowal i powiedzial ze bedzie dobrze. Wiec i ja w to wierzę... Stres odpuscil a bylam glodna więc najpierw zjadlam
-
Hej Kochane moje, ja z doskoku, bo nad jeziorem siedzę i się chlodze mam zamiar teraz codziennie jeździć, bo słabo znoszę te gorączki a nad jeziorem nie czuć.
Witam nowe Panie i życzę powodzenia:) Przy kompie zaktualizuje listę.
Abi super ze poszlas do lekarza i Cię uspokoił
Enka jak się czujesz? Ja już dużo lepiej
A z zawodu to ja jestem nudna księgowa z lubuskiego - obecnie najgoretszego województwa w naszym kraju.
Taka_babka dobrze dziewczyny doradzają, może faktycznie specjalista Ci pomoże, ale na pewno to pora na dzicko, inaczej proszę nie myśleć.
Kciukasy za wszystkich i wiruski $$$$###$$$####&&&&&&###@@@@&&&&&Rubii lubi tę wiadomość
-
Ale nas tutaj dużo się zrobiło cześć dziewczyny! Abi cudnie Teraz czekają Was dłuuuugie 3 tygodnie ale na pewno wszystko będzie dobrze Dbaj teraz o siebie podwójnie :*
Dziękuję Marcowa, że pytasz U mnie bez zmian chociaż dzisiaj lekko odczuwam podbrzusze. Staram się nad tym nie skupiać bo to pewnie normalne Super, że już lepiej się czujesz. Fajnie, że masz jezioro Ja mam blisko rzekę ale jest tak gorąco, że ani myślę się ruszyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 17:48
Hashimoto, Letrox