Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Wczoraj przez sen mnie po brzuchu glaskal hehe a dzisiaj to tak ostrożnie. Mam nadzieję ze z Waszym Dopingiem bedzie wszystko dobrze:-)
Będzie dobrze! Na pewno! tylko prosimy o aktualizacje stanu, uczuć, odczuć... Noo wszystkiego❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Witam nowe kobitki! Duużo się nas robi-fajnie!
Abi super że lekarz cię uspokoił teraz czekamy na piękny przyrost
Rubi tempka w górę jest nadzieja!
Enka marcowa wy tu nas informujcie o objawach samopoczuci dolegliwościach!
Mam.nadzieję że nie są zbyt intensywne!6cs szczęśliwy
-
Zgredka02 wrote:Enka marcowa wy tu nas informujcie o objawach samopoczuci dolegliwościach!
Mam.nadzieję że nie są zbyt intensywne! -
Też tak obstawiam! A co, myślmy pozytywnie❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Piszecie że trzeba nadrabiać
Rubii trzymam kciuki, może to jeszcze nie stracony cykl
A co do nadziei dziewczyny ja mam @ jeszcze i sobie mysle a moze to nie @ tylko takie plamienie wieksze No czub jakich mało.
ABI cieszy mnie to ze lekarz uspokoił, smuci post seksualny oraz to ze sie denerwujesz wewnetrznie. Bedzie dobrze
Rozmawiałam dzis z Moim. Co prawda nie chcialam ale widział i przy obiedzie pyta sie co sie dzieje, to poiedziałma że nie chce o tym rozmawiac. A pozniej lezelismy i sie popłakałam i powiedziałam ze czuje ze nie mozemy miec dzieci. Ze to nie jest kwestia juz wyczekania i trafienia w moment. Bo jesli bym miała byc to bym juz była przy takiej intensywnosci starań. I wogole sie rozjechałam. Oczywiscie pocieszył itd. Ale zaczyna mnie ta myśl prześladować. I wolałabym wcześniej niż poniej o tym wiedzieć. Eh.. ale wieczor całkiem miły, było normalnie a pozniej mila kolacja.
I tu pytanie do ekstertek z żelem i strzykawką. Jak na Boga nabrać tego żelu do strzykawki, bombelki mi sie tak wciagają a żelu mało co.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Dziewczyny czekam na ta zielona kropkę, mam nadzieje ze w końcu się uda :)Ten cykl jest najlepszy , oby marzenie się spełniło
https://ovufriend.pl/graph/1ce0d434fe5dabbb4ee250514767b654Natalia -
TakaBabka wyciagnij tloczek od strzykawki i wrzuc ten zel od gory tylko potem uwazaj, zeby Ci nie wystrzelil jak wlozysz tloczek na swoje miejsce ja sobie wzielam z pracy strzykawke z igla, wiec jak wkladam tlok, to mam igle i mi nie wylatuje nic przez igielke - potem oczywiscie zdejmuje do aplikacji7 cykl staran
-
Abi90 - z jednej strony człowiek się naczyta, że CUDa się zdarzają i wcale nie tak rzadko jeśli chodzi o poczęcie, ale zaraz w głowie słysze głos lekarza kiedy wykonywał IUI, że przy takim nasieniu to szanse wynoszą 4%....i z jednej strony masz nadzieję a zaraz wszystko traci sens i takie odczucia kilka razy w ciągu dnia...lekarz mówi, że największe szanse są przy in vitro, ale my nie chcemy in vitro, to by się kłóciło z naszym światopoglądem co wcale nie oznacza, że kogoś oceniam, broń Boże, każdy ma swoje życie