Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane
Oficjalnie od godz. 9:30 dnia dzisiejszego do 3 września mam URLOP Nareszcie sie doczekałam
ABI kreseczki piekne
Zuzi czekam na progesteron, Ja w tamtym cyklu odpusciłam badanie bo miał być pewniak wiec wiem ze stresik tez jest czy owu była.
Marta obstawiam jak wezły wywaliło to zawianie, angine, świnke, ząb. Trzymam kciuki zeby to nie było nic poważnego.
MałaMi co u Ciebie? Cisza ostatnio mamy sie martwić?
wKratke tez staram sie przesądy brać w drugą strone. Oczywiscie słabo to wychodzi w rzeczywistości..9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Przy myciu zębów wyjasniło sie co to, mam całe dziąsło i drobnych bąbelkach, boli jak cholera...
Jednak zrobiłam ten progesteron, w laboratorium przy ośrodku zdrowia nie chciało mi sie do szpitala jechać bo tam wieczne kolejki. Wynik bedzie jutro koło poludnia. -
Marta właśnie na dziąsło to sachol lub dentosept A pomaga. Polecam.
wKratke progesteron robi sie 7 dni po owulacji. Sprawdza czy owulacja była. Im wyższy tym lepiej. Jednakże nie zawsze wysoki wynik progesteronu swiadczy o owulacji. Moze być to podwyższony progesteron bez pęknięcia tzw zespół LUF ( niepękających pęcherzyków z powyzszonym progesteronem).wKratke lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
wKratke wrote:Dziekuje TakaBabka! No to teraz juz wiem jak nic w tym cyklu nie wyjdzie, to zrobie sobie tez ten progesteron
ja właśnie zrobiłam bo cały czas miałam brak płodnego śluzu. Dopiero od tego cyklu się zmieniło jak zaczęłam brać dong quai. Zobaczymy jaki będzie wynik ale o dziwo bez stresu:)
ale za to mam bardzo płaczliwy dzień i popłakałam się w laboratorium jak chłopczyk przede mną miał pobieraną krew i bardzo płakał a ja razem z nim! Ale ja to juz taka wrażliwa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 10:49