Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Marcowa wspaniale!!! Dobrze slyszec takie wiadomosci i cieszyc sie razem z Toba Maz tez chcial dziewczynke?
MałaMi90, wKratke, Rubii lubią tę wiadomość
-
Super Marcowa bardzo ciesze!! Ale tez trzeba ostroznie moja kolezanka miala miec dziewczynku o dwoch lekarzy a trzeci powiedzial ze chlopiec no i ma pieknego synka
Dziewczyny ale beda emocje na Wasze testowanie!! Ja planuje pod koniec wrzesniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:50
Marcowa2017.23, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Mam synka Bartka w papierach daliśmy tradycyjnie Bartosz.
Rubii trafiłaś iealnie w imiona mojego męża ! Naprawdę, dzisiaj mi je wymienil chciałabym takie proste,polskie imię żeby wlasnie pasowało do syna ciekawe co wybierzemy. Już czytam Wasze propozycje mężowi -
Dzien dobry dziewczyny.
Marcowa kochana zapisz mi testowanie na 14.10. Otwieram pazdziernikowa listę Zaczynam 7 cykl staran po poronieniu. Dzis 1 dc
Ciesze sie ze trafiłam w gusta Teojego meza Hania tez mi sie podoba ale moja siostra dala tak corce na imie wiec ja juz go nie brałam pod uwsge. Jeszcze Zuzanna ladne imie Kolezanka ktora niedawno urodzila dala córeczkę Adrianna - Ada. Tez ladnie daj znac jakich macie faworytow wśród imion
Milego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 05:09