Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny
Ale te Wasze wykresy swiruja... ja chyba bym porzuciła teraz wykres az do @ bo naprawdę tylko miesza w głowie. A przecież tyle rzeczy ma wpływ na cały cykl, jeden może odchodzić od normy. A może @ nie nadejdzie wcale
W ogóle jakoś im więcej oglądam wykresów, rozczarowan to coraz mniej w nie wierzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 19:30
-
Rubi dzięki ze pytasz, jakoś dzisiaj gorsze humory tutaj na wątku i nie chciałam pisać o sobie. A wizyta już jutro, z jednej strony się cieszę a z drugiej bardzo boje. mieszane uczucia. A z dolegliwości to mocna zgaga. Muszę chyba zmienić dietę.
WKratke robisz na drutach? Pokaż nam jakieś swoje prace -
Zalezy jaką masz temperaturę podstawową. Wazne aby po skomu utrzymywala sie o 0.2-0,3 stopnia z tego co Pamietam patrze ze u kazdej z nas w tym cyklu znaki zapytania. A kiexy Marta masz termin @? A juz zerknelam, nie testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 10:57
-
Nie no dajcie spokój może to zmiana pogody czy co, ja to już nie wiem co myśleć Najpierw owu wyznaczyło mi owulację na 16 dc i wydawało się ze i test oulacyjny się zgrał itd. Po wprowadzeniu wczorajszej temperatury anulowało, wróciłam z pracy zrobiłam sobie jeszcze raz test owulacyjny i same widziałyście co tam wyszło, a dalej czuję tam na dole mokro i teraz patrzę a tam duużo śluzu i to taki rozciągliwy. To ja już znowu nic nie wiem... W piątek zrobię test ale nie mam zielonego pojęcia co to się dzieje u nas wszystkich