Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
czesć laseczki ale tutaj cisza
Ja przyznaję wczoraj cały dzień sprzątałam ale jestem z siebie taka dumna bo zrobiłam wszystko co zamierzałam wiecie jak to jst siedzisz niby w posprzątanym mieszkaniu ale... może bym wyprała w końcu te zasłony.. a może to, a może tamto i tak się zbiera. Więc od 10 do 17 sprzątałam prasowałam
Jak Wasze nastroje ? Ja dalej nie czuję nic. Niedługo się zbieramy i jedziemy na zawody redbull megawatt do Bełchatowa -
Cześć Jakoś nie mam weny nic pisać, chociaż wchodzę na forum kilka razy dziennie U mnie też zapowiada się leniwa niedziela, muszę tylko zrobić obiad. Co u Was dzisiaj pysznego?
Podziwiam Zuzi Ja muszę ogarnąć szafę i chyba pomału zacząć zmieniać garderobę letnią na jesienno-zimową ale jak tylko o tym pomyślę to mnie odrzuca Dzisiaj u nas jest tak przyjemnie chłodno, trochę tęsknię do tych dni gdy można się schować pod ciepłym kocykiem z kubkiem ciepłej herbaty.
Rubii będziesz jutro drugi raz testować? Marta jak tam?
Hashimoto, Letrox -
Enka ja już się zajęłam zmianą garderoby, schowałam wszystkie moje ciuchy i wyciągnęłam ciążowe, także taka zmiana. Muszę jeszcze ogarnąć męża i syna. No i trochę zrobić miejsca w szafie dla nowego członka rodziny, przy okazji robienia porządków, bo zanim się obejrzę to będę prac i prasować
U nas na obiad dziś tradycyjnie- rosół, rzadko się zdarza, ale dzisiaj mamy ochotę Enka a Ty co gotujesz?
No i udało mi się zorganizować krótki wyjazd nad morze, nie mogę się doczekać, uwielbiam morze we wrześniu/październiku
-
Marcowa zazdroszczę, że już masz ciuchy Ja zamówiłam spodnie, 2 bluzki, legginsy oraz 2 pary cieplejszych rajstop i mam nadzieję, że będą ok i będę miała w czym chodzić U mnie dzisiaj faszerowana papryka, zobaczymy czy będzie smacznie bo jeszcze nie robiłam.
wKratke, wreszcie doczekałaś się urlopu Gdzieś wyjeżdżacie?
Hashimoto, Letrox -
WKratke takie problemy to sama przyjemność a co do ciuchów to dla mnie najwygodniejsze dresy z takim specjalnie opuszczonym stanem, inne wyjściowe to z tym pasem na brzuchu ale żeby nie był zakończony gumką, bo gumka już mnie uwierala pod koniec ciąży, a spodnie bez gumki miałam od poczatku do końca.
Ja jadę na tydzień do Międzyzdrojów. Mamy najbliżej to tam, bo z synem nie lubię długich podróży. Trzeba sie zatrzymywać na jedzonko i na picie, bo podczas jazdy nic nie daje. -
enka90 wrote:Marcowa zazdroszczę, że już masz ciuchy Ja zamówiłam spodnie, 2 bluzki, legginsy oraz 2 pary cieplejszych rajstop i mam nadzieję, że będą ok i będę miała w czym chodzić U mnie dzisiaj faszerowana papryka, zobaczymy czy będzie smacznie bo jeszcze nie robiłam.
wKratke, wreszcie doczekałaś się urlopu Gdzieś wyjeżdżacie?
Będziesz miała ciuchy na kolejną ciążę jak uda się trafić trafić ten sam okres
Daj znać jak wyszły papryki. -
Cześć dziewczyny. Ja postanowiłam że w tym cyklu nie testuje z racji tego że temp wzrosła ale nie przekracza nawet 36.6 także dla mnie to bez senau. Poczekam po prostu na okres, a może będę mieć niespodzianke... Ale juz mnie na płacz bierze także nie długo bede czekać.
-
O to wygrzejecie kości w tej Grecji Marcowa, już w tym tygodniu wyjeżdżacie? Jeszcze pogoda się utrzymuje więc dobrze by było skorzystać
Papryka wyszła ok chociaż ukochany oczywiście kręcił nosem, że w daniu jest tyyyle papryki ^^' Same witaminy a ten marudzi Faszerowałam zmieloną łopatką z pieczarkami podsmażonymi z cebulką, ryżem, dużą ilością ziół typu oregano, bazylia, słodka papryka i koncentrat pomidorowy. Smak przełamałam świeżą natką z pietruszki i pomidorem bo miałam za mało koncentratu. No i oczywiście ser, zjadłam jedną i mega się najadłam
Rubii chyba wspominała, że jej się kończy darmowy okres/abonament na ovu i może dlatego nie ma wykresu
Marta_kwk szkoda, trzymamy kciuki by mimo wszystko okres nie przyszedł
Hashimoto, Letrox