X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pomogę, bo nie mieliśmy Macy.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie pomogę ;)

m3sx43r8mntd6n8a.png

Wysłany: 8 września 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi dobrze prawisz. Nie ma co slepo wierzyć aplikacji, trzebateż obserwować swoje ciało i wszystko połączyć w całość :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

3i49f71x2dxie3wa.png
  • marta_kwk Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch bolał o wiele wiele wcześniej no ale wzrost temp faktycznie był wtedy... No nic tak czy inaczej czekam na okres, tylko mam nadzieje że nie przesunie sie tak daleko w czasie...

k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć laseczki ale tutaj cisza ;)

Ja przyznaję wczoraj cały dzień sprzątałam ale jestem z siebie taka dumna bo zrobiłam wszystko co zamierzałam :D wiecie jak to jst siedzisz niby w posprzątanym mieszkaniu ale... może bym wyprała w końcu te zasłony.. a może to, a może tamto :D i tak się zbiera. Więc od 10 do 17 sprzątałam prasowałam <3

Jak Wasze nastroje ? Ja dalej nie czuję nic. Niedługo się zbieramy i jedziemy na zawody redbull megawatt do Bełchatowa ;)

m3sx43r8mntd6n8a.png

Wysłany: 9 września 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Marta_kwk testowalas dzisiaj?
    Zuzi to się napracowalas, zasluzylas na leniwa niedzielę :)
    Milego dnia dziewczyny :)
    A mi jak przeszły mdłości to teraz mega zgaga :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 11:29

3i49f71x2dxie3wa.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Jakoś nie mam weny nic pisać, chociaż wchodzę na forum kilka razy dziennie :D U mnie też zapowiada się leniwa niedziela, muszę tylko zrobić obiad. Co u Was dzisiaj pysznego? :)

Podziwiam Zuzi :D Ja muszę ogarnąć szafę i chyba pomału zacząć zmieniać garderobę letnią na jesienno-zimową ale jak tylko o tym pomyślę to mnie odrzuca ;) Dzisiaj u nas jest tak przyjemnie chłodno, trochę tęsknię do tych dni gdy można się schować pod ciepłym kocykiem z kubkiem ciepłej herbaty.

Rubii będziesz jutro drugi raz testować? :) Marta jak tam?

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox

Wysłany: 9 września 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka ja już się zajęłam zmianą garderoby, schowałam wszystkie moje ciuchy i wyciągnęłam ciążowe, także taka zmiana. Muszę jeszcze ogarnąć męża i syna. No i trochę zrobić miejsca w szafie dla nowego członka rodziny, przy okazji robienia porządków, bo zanim się obejrzę to będę prac i prasować ;)

U nas na obiad dziś tradycyjnie- rosół, rzadko się zdarza, ale dzisiaj mamy ochotę :) Enka a Ty co gotujesz?

No i udało mi się zorganizować krótki wyjazd nad morze, nie mogę się doczekać, uwielbiam morze we wrześniu/październiku :)

3i49f71x2dxie3wa.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:50

7 cykl staran
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcowa zazdroszczę, że już masz ciuchy :) Ja zamówiłam spodnie, 2 bluzki, legginsy oraz 2 pary cieplejszych rajstop i mam nadzieję, że będą ok i będę miała w czym chodzić :D U mnie dzisiaj faszerowana papryka, zobaczymy czy będzie smacznie bo jeszcze nie robiłam.

wKratke, wreszcie doczekałaś się urlopu :) Gdzieś wyjeżdżacie?

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran

Wysłany: 9 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WKratke takie problemy to sama przyjemność ;) a co do ciuchów to dla mnie najwygodniejsze dresy z takim specjalnie opuszczonym stanem, inne wyjściowe to z tym pasem na brzuchu ale żeby nie był zakończony gumką, bo gumka już mnie uwierala pod koniec ciąży, a spodnie bez gumki miałam od poczatku do końca.

Ja jadę na tydzień do Międzyzdrojów. Mamy najbliżej to tam, bo z synem nie lubię długich podróży. Trzeba sie zatrzymywać na jedzonko i na picie, bo podczas jazdy nic nie daje.

3i49f71x2dxie3wa.png

Wysłany: 9 września 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enka90 wrote:
    Marcowa zazdroszczę, że już masz ciuchy :) Ja zamówiłam spodnie, 2 bluzki, legginsy oraz 2 pary cieplejszych rajstop i mam nadzieję, że będą ok i będę miała w czym chodzić :D U mnie dzisiaj faszerowana papryka, zobaczymy czy będzie smacznie bo jeszcze nie robiłam.

wKratke, wreszcie doczekałaś się urlopu :) Gdzieś wyjeżdżacie?

Będziesz miała ciuchy na kolejną ciążę jak uda się trafić trafić ten sam okres ;)
    Daj znać jak wyszły papryki.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran

Wysłany: 9 września 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi gdzie jesteś? Usunelas wykres a zerkalam jak tam idzie :(

3i49f71x2dxie3wa.png
  • marta_kwk Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja postanowiłam że w tym cyklu nie testuje z racji tego że temp wzrosła ale nie przekracza nawet 36.6 także dla mnie to bez senau. Poczekam po prostu na okres, a może będę mieć niespodzianke... Ale juz mnie na płacz bierze także nie długo bede czekać.

k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to wygrzejecie kości w tej Grecji :) Marcowa, już w tym tygodniu wyjeżdżacie? Jeszcze pogoda się utrzymuje więc dobrze by było skorzystać :)

Papryka wyszła ok chociaż ukochany oczywiście kręcił nosem, że w daniu jest tyyyle papryki ^^' Same witaminy a ten marudzi ;) Faszerowałam zmieloną łopatką z pieczarkami podsmażonymi z cebulką, ryżem, dużą ilością ziół typu oregano, bazylia, słodka papryka i koncentrat pomidorowy. Smak przełamałam świeżą natką z pietruszki i pomidorem bo miałam za mało koncentratu. No i oczywiście ser, zjadłam jedną i mega się najadłam :)

Rubii chyba wspominała, że jej się kończy darmowy okres/abonament na ovu i może dlatego nie ma wykresu :)

Marta_kwk szkoda, trzymamy kciuki by mimo wszystko okres nie przyszedł

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres usunęłam bo dziś test negatywny znów. Nie ma co podgladac. Znów się nie udalo i już straciłam nadzieję że kiedykolwiek się nam uda. Dzięki dziewczyny ze pytacie ale u mnie nic z tego. Nigdy nam się nie uda

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran

Wysłany: 9 września 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi tak mi przykro, tak bardzo chciałam i wierzyłam, że Ci się uda :( Ale nie rezygnuj proszę, miej nadzieję , jeszcze masz czas, jesteś młoda i wszystko jest możliwe tylko trzeba troszkę więcej czasu. Przytulam i wspieram :*

3i49f71x2dxie3wa.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ