Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia ale Ty pitolisz
jesteś świeżo po tabletkach o jeszcze na clo. To wystarczające powody do nieprawidłowości. Wszystko spokojnie się poukłada
Marta..a lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Kochana nie martw się, bo to tylko źle wpływa na Twój organizm. Uwierz, że będzie dobrze. Nie ma takiej sytuacji bez wyjścia i na pewno w końcu doczekacie się swojego maleństwa w odpowiednim czasie. Musisz tylko w to uwierzyć. Żebyś nieodwracalnie była bezpłodna to już nie wiem co musiałoby się stać. Każda z nas ma szanse
ale w sumie nawet gdybyś nie miała mieć dzieci, to może po to by oddać się innym dzieciom? Może ktoś tutaj, niedaleko Ciebie potrzebuje bardziej. Nie łam się, jest już odgórny plan na Ciebie i Twoje zamartwiania tego nie zmienią, bedzie dobrze na sto procent
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia panikaro! Nie martw sir na zapas, a przynajmniej staraj się nie nakręcac. Każda z nas tutaj się martwi ze się nie uda a potem jak już będziemy w ciąży ze coś sie wydarzy złego. Gdybyśmy sie nie martwily to to forum by nie istniało
Trzeba być dobrej myśli, tyłu dziewcZyna się już udało przecież i to często nie za pierwszym czy drugim razem a miały stwierdzone jakieś przeciwwskazania. Wspieramy się i trzymamy za siebie nawzajem kciuki. Jak Letitbe napisała, plan już jest dla nas trzeba teraz być cierpliwym i robić swoje:)
U mnie choroba poszła i co dziwne ustal ból misiaczkowy który mi towarzyszył chyba od owulacji. Za to żołądek nie trawi Tak jak powinien ale to raczej kwestia dietyLetitbe lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta a kiedy planowo ma przyjść ta Twoja małpa?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Jeżeli liczyć 14dpo to jutro, jeżeli sugerować się moimi cyklami to od wczoraj do poniedziałku ma czas się pojawić
więc czekam do poniedziałku a raczej do wtorku rano to będzie mój 31dc który u mnie nie wystąpił już ponad 3 lata
-
To ja bym w poniedziałek, wtorek może zatestowała jakby nawet plamienie się nie pojawiło do tego czasu'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak prolaktyna bo nie robiłam, ale TSH jest ok prawda? Ja mam 2.04 i mam napisane, że powinno być w widełkach 0,27 - 4,20
Edit.
jednak doliczyłam się, ze okres mogę dostać też we wtorek bo przecież @ to pierwszy dzień cyklu, także 3 dni oczekiwania przede mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 15:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie polecam żadnej z Was filmu Botoks, porusza temat aborcji i ma sporo nieprzyjemnych dla starających sie scen.
Co do tsh muszę poczytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 23:49
-
Marta..a wrote:Dziewczyny nie polecam żadnej z Was filmu Botoks, porusza temat aborcji i ma sporo nieprzyjemnych dla starających sie scen.
Co do tsh muszę poczytać
A ostatnio z mężem rozważaliśmy aby iść na to do kina. Zniechęcił nas lekko zwiastun filmu... czyli jednak wybierzemy coś innego -
melba wrote:A ostatnio z mężem rozważaliśmy aby iść na to do kina. Zniechęcił nas lekko zwiastun filmu... czyli jednak wybierzemy coś innego
Sam w sobie dla mnie film spoko, humor Vegi.
Natomiast odradzam w tym momencie dla osób, które starają się o dziecko. ja przeryczałam z godzinę po filmie, a i tak pewnie tylko tyle bo wróciliśmy i w zasadzie szliśmy spać.6cs: 08.2018 - synek