Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Nie mam pojecia tyle tej krwi bylo zanim dojechalismy do szpitala a maluch zyl. Wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Moja bliska znajoma jest juz w 5 miesiącu, ma krwiaka i jej lekarz powiedział, że może on "wypłynąć" w sensie może pojawić się krwawienie i on z nim spłynie albo zmniejszy się, albo nic się z nim nie stanie w ciąży. -
veritaserum wrote:Dzieki dziewczyny za pozytywne slowa otuchy ! Mam nadzieje ze jakos sie ta sytuacja rozwiaze pozytywnie chociaz mam coraz gorsze mysli powiem szczerze. Ogolnie czuje sie fatalnie , te mdlosci wieczne na ktore nic nie pomaga , teraz jeszcze ta sytuacja z krwiakiem. W piatek dowiem sie wiecej , gdzie dokladnie jest ten krwiak , jakie rokowania itp. Bo dzis bylam w takim szoku rano ze w zasadzie nic do mnie nie docieralo i na to usg kladlam sie jak na skazanie.
Ponoć na Klinikach to usg (takie po prawej stronie od wejścia z podwórka) jest najlepszej jakości. Leż, odpoczywaj, myśl pozytywnie. Objawy ciąży to dobry znak, oby jak najdłużej Ci doskwierały!13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Veri, jak lekarz powiedział tak to bądź spokojna. Kolejna przejażdżka mogłaby za bardzo Cię przemęczyć. Trzymam kciuki i wierzę, że będzie w porządku Krwiak zniknie a dzidzia będzie miała Cię całą dla siebie
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Jako ze jestem caly czas w kontakcie z lekarzem to ponownie nie jechalam do szpitala bo stwierdzilam ze co oni mi moga wiecej zrobic ?wiem ze moze to brutalne podejscie ale biore luteine , biore duphaston, cyklonamine i co wiecej moge ?generalnie nic. Tylko czekanie i spokoj. Dzis rano krwi juz nie bylo tylko brazowe plamienie wiec mam nadzieje ze jest okej. Jutro sie dowiem.
Jest ok, naprawdę jak masz lekarza i jesteś zabezpieczona, to nic nie możesz więcej zrobić, a jazda by tylko przemęczyła Cię. -
nick nieaktualny
-
Kobietki, a tak z ciekawości, gdzie najtaniej betę robicie?
Polegam na Dolmedzie bo tam chyba cennik najmniejszy? Tak mi się wydaje z tymi co porównywałam w necie. -
Seli wrote:Kobietki, a tak z ciekawości, gdzie najtaniej betę robicie?
Polegam na Dolmedzie bo tam chyba cennik najmniejszy? Tak mi się wydaje z tymi co porównywałam w necie.
Ja nigdy nie robiłam bety, ale inne badania robię albo w diagnostyce albo w szpitalu an Klinikach (tam np. najtańszy jest wymaz na chlamydię).13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Wlasnie diagnostyka jest drozsza od dolmedu... ale moze z karta... podpytam
-
nick nieaktualny
-
Seli wrote:Wlasnie diagnostyka jest drozsza od dolmedu... ale moze z karta... podpytam
Jest 5% zniżki. Tam jest o tyle fajnie, że wszystkie wyniki badań widzisz na portalu.
veritaserum daj znać jak dzisiaj u Ciebie. I po wizycie oczywiście.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Jest 5% zniżki. Tam jest o tyle fajnie, że wszystkie wyniki badań widzisz na portalu.
veritaserum daj znać jak dzisiaj u Ciebie. I po wizycie oczywiście.
w dolmedzie też i to szybciej tyle,że bliżej mam do diagnostyki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny