Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam crp i nic... I nie raz robiłam. A boli od roku.
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Mam nadzieje ze za te kilka lat tez sie bedzie staral , bo teraz nie oszukujmy sie jest na etapie wyrabiania sobie marki. Specjalista nie jest , tylko rezydentem nie mowie absolutnie ze to zle tylko po prostu mlody jest
On nie ma zrobionej specjalizacji????
edit. Faktycznie, on jest asystentem, że ja tego nie dopatrzyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 21:19
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
W ogóle źle mi wyszedł antykoagulant toczniowy. Generalnie jest ujemny, ale praktycznie wszystkie wskaźniki są powyżej bądź poniżej normy. Czekam na inne wyniki badań i pójdę chyba do hematologa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 21:21
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam dziwną akcję
Wczoraj miałam śluz lekko brązowo - szary, taki nie do końca jak plamienie przed okresem, dziś trochę też go było rano i teraz jest biały... Noc całą nie spałam bo wymiotowałam, nie boli mnie żołądek ani brzuch, mam nawet sporo energii mimo, że nie spałam więcej niż 4 h (z przerwami)... Są jakieś laboratoria czynne dziś? Test wczoraj wyszedł mi ujemny... Temperatura w ustach 37, pod pachą 36,00... Nie mam dobowych wahań temperatur i jak rano zmierzę tak w ciągu dnia może o 0,05 się różni. Wydaje mi się, że okres powinnam mieć dwa dni temu... Bo mam dość regularne, a jak nie to jeszcze termin jest na jutro... W ostateczności w czwartek
Od zawsze mam problemy ginekologiczne, ale to temperatura by była przy nich pod pachą 37 a nie tylko w ustach, nic mnie nie boli... Ale ten śluz... Jest jakiś szpital co by mnie dziś obejrzał? Czy nie warto jechać na sor bo się naczekam i tak mi nic nie powiedzą? Chciałabym zrobić usg i betę, bo albo to ciąża albo mam jakiś torbiel znów ;/ -
RainbowBaby wrote:Seli jeśli chciałabyś zrobić dzisiaj betę to możesz pojechać do Dolnośląskiego Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej która znajduje się na ul. Kamieńskiego 73a.
Punkt jest czynny całą dobę, siedem dni w tygodniu
http://dcdl.pl/punkty-pobran-lokalizacja/
Może być tak że przez krótki i przerwany sen masz podniesioną temperaturę, ale nigdy nie wiadomo.
Co do plamień - u mnie @ potrafi się kilka dni rozkręcać, trochę poplamię, przestaje i znowu, aż dostanę @.
Ale dla twojego spokoju zrób betę
Życzę pozytywnego wyniku
Tam kosmicznie drogo... Za bete dzis cbca 65 zl
Rano tempka byla niska 36.54 ale potem wzrosla do 37... A w ciagu dnia nie mam takich wahan. Ogolnie ostatnie dni rosnie mi tempka a powinna spadac na okres... :p zastanawiam sie czy moj sluz to nie implantacja... I czy beta jutro to nie za wczesnie. Mysle, ze to 10 dpo a nie 13 jak pokazuje of -
RainbowBaby wrote:Seli jeśli chciałabyś zrobić dzisiaj betę to możesz pojechać do Dolnośląskiego Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej która znajduje się na ul. Kamieńskiego 73a.
Punkt jest czynny całą dobę, siedem dni w tygodniu
http://dcdl.pl/punkty-pobran-lokalizacja/
Może być tak że przez krótki i przerwany sen masz podniesioną temperaturę, ale nigdy nie wiadomo.
Co do plamień - u mnie @ potrafi się kilka dni rozkręcać, trochę poplamię, przestaje i znowu, aż dostanę @.
Ale dla twojego spokoju zrób betę
Życzę pozytywnego wyniku
I u mnie nigdy plamien nie bylo... ;p -
A juz dostalam okres hehehe ;p odlezalam i sieklo
-
Odkladam bo mam leczenie
U mnie zawsze jak sie juz cos pojawi to zaraz okres -
Paula_071 wrote:Jeszcze na Grabiszynskiej w Diagnostyce robia badania.
Próbowaliśmy tam dzwonić to nikt nie odbierał -
Paula_30 wrote:dziewczynki biore od 2 mscy inofolic i zrobilam wczoraj badanie tsh- i mialam 1,4 ! spadlo mega, bo ostanio mialam miedzy 22, a 2,5 )
łał, ja biorę euthyrox i tylko wzrosło ;/