Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Biore duphaston 3x1 i luteine jedna dopochwowo na noc i estrofem 1 tabletke. Ale boli mnie non stop brzuch i krzyz dlatego sie boje.
To idź do niego szybciej. Tzn do Fabijańskiego. Pewnie kazał Ci przyjść w 8 tygodniu jakby wszystko było ok, ale jak coś Cię niepokoi to leć szybciej. Po co ryzykować. A pracujesz ciężko? Może się przemęczasz.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Pracy nie mam ciężkiej fizycznie, tylko stresującą niestety. Z lekarzem jestem cały czas w kontakcie telefonicznym i mówi, że i duphaston i luteina zabezpieczają mnie przed wiadomo czym i nic więcej na ten moment nie jesteśmy w stanie zrobić. To na co mamy wpływ to robimy. No nic muszę być dobrej myśli Dzięki!
Bardzo Ci kibicuję, chciałabym być na Twoim miejscu za 2 miesiąceveritaserum lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
oyeykova wrote:hej Wrocławianki, dołączam do Was
kciuuuki veritaserum
Heeej
U kogo się leczysz? -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:U mnie beta ladnie rosnie wczoraj 2200 , progesteron niestety spadl z 27 na 22 , ale lekarz mnie opieprzyl ze nie kazal robic ( to fakt : p ) i ze po lekach jakie przyjmuje bez sensu go oznaczac. Czekam na usg jak na zbawienie. Wizyta 26.01 jednak. To bedzie 7 tyg i 2 dni od miesiaczki. Dziekuje za kciuki
Ten czas niby krótki... Ale mi się tak dłuży... Nie umiem nie liczyć go od cyklu do cyklu, chciałabym być po leczeniu i wiedzieć, że ze mną jest wszystko w porządku i nie muszę się już faszeorwać lekami i by nie było więcej bólu... -
nick nieaktualny
-
Ja tam mam apkę w telefonie, nawet lepiej mi się zaznacza niż tu. Nie ma jednak detektora, choć dla mnie to bzdura
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:U mnie beta ladnie rosnie wczoraj 2200 , progesteron niestety spadl z 27 na 22 , ale lekarz mnie opieprzyl ze nie kazal robic ( to fakt : p ) i ze po lekach jakie przyjmuje bez sensu go oznaczac. Czekam na usg jak na zbawienie. Wizyta 26.01 jednak. To bedzie 7 tyg i 2 dni od miesiaczki. Dziekuje za kciuki
A dlaczego szybciej wizyta? W sumie 7t2d to dobry czas, serducho bedzie, bedzie mozna zalozyc karte ciazy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
To jest masakra umówić się do Fabijańskiego. Z racji, że zaczyna się mi owulacja chciałam umówić się do lekarza, bo już wiem kiedy powinnam dostać okres. Najbliższy termin to 9 lutego 20:15 Fuks, że akurat mi pasuje.
Dzisiaj zrobiłam w Luxmedzie całą długą listę badań. Pani pobrała 9 próbek, aż dwa razy sprawdzała i chodziła do koleżanek czy dobrze policzyła.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Jak juz bedziecie stalymi pacjentkami to nie bedzie problemow. Przyjmuje po godzinach jak jest potrzeba. Nigdy nie odmawia.
Tylko wiesz, mam małe dziecko w domu. To wizyta po łyżeczkowaniu (a dokładnie po miesiączce po zabiegu). Chciałam iść z mężem, bo on przez dwa tygodnie czytał wszystkie opracowania naukowe i badania brytyjskie i amerykańskie, ma większą wiedzę niż ja. Taka późna pora to czas, kiedy młodego trzeba położyć spać. Nie wiem jak to rozegramy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny