Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiadomo A jakie szpitale u nas polecacie? Macie jakieś rozeznanie?
-
Ja myślałam cc ale jak już mi blizna znika po laparo to szkoda mi na nowo ją tworzyć Mimo, że dobrze przeszłam operację, wstawałam itp. to jednak nie wiem. Choć boje się mega porodu.
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja miałam dwa zabiegi na klinikach- laparoskopię i histeroskopię i polecam ten szpital. Fakt , cały budynek jak i te piwnice w środku nie zachęcają, ale czy liczy się jak wygląda szpital czy jaka tam jest opieka? Wg mnie personel mają rewelacja. Zarówno za pierwszym jak i drugim razem położne były kochane.
Moja koleżanka na klinikach rodziła i była zadowolona. Ja też bym na klinikach chciała rodzić i mam nadzieję, że tak się stanie jeśli wszystko będzie dobrze.
A co do wyboru samemu cc to nie rozumiem szczerze mówiąc. Przecież to operacja która zawsze powikłania jakieś niesie. Rozumiem jak nie ma wyjścia to oczywiście, ale przy braku wskazań?
Ja nie wiem czy miałabym wskazania czy nie. Czytałam mameginekolog to tak ani jedno ani drugie nie fajne poza tym po laparotomii to tak słabo się czułam, ciężko było mi talerz unieść w ręku a co dopiero miałabym zająć się dzieckiem... No i... Moje zboczenie zawodowe przemawia nad sn. Sama po cc jestem i niedostymulowana. -
a jakiego gina we wro polecacie oprocz tego fabojanskiego? wczesniej mialam pakiet w medicovrze i tam tylko dr Papiez ale nie było szans sie do niego dostac. Teraz mam paiket w Luxmedzie ale jak jednego znalazłam to go zwolnili bo za duzo czasu pacjentkom na wizytach poswiecał..
-
Magda - mbc wrote:Ja dziś mam na 13:35 wizytę u Fabijańskiego, skrobnę Wam coś potem na jego temat
Zobaczymy, czy faktycznie taki super
Podejrzewam, że prywatnie jest jeszcze milszy niż w szpitalu, a w szpitalu był bardzo miły i kompetentny gdy trafiłam na IP krwawiąc w ciąży.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Jest przesympatyczny!! Mega jest
Zrobił mi badanie plus usg i wszystko było super.
Powiedziałam mu o swoich cyklach 28/36 dni to pow, ze 3-4dc zrobic badania i dal mi dluga liste, bo na pewno jakas pozaginekologiczna przyczyna byc musi
Owulke mialam z lewego jajnika, jest napisane, ze widac cialko zolte. No tyle
Dawaj listę jakie badania:) Ile kosztuje u niego wizyta?13.08.2015 r.
11.05.2019 r.