Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się zbliżam do testowania, jutro 12 dpo, obiecałam sobie wstrzymać się do piątku, ale... CHOLERA, chyba nie wytrzymie! Myślałam, że uwolnię głowę, w końcu pierworodny chory, w pracy sajgon (jeśli któraś z was z bankowości lub innej mizernej sprzedazy to wie o czym mówię) i jeszcze w tym roku robię wigilie na 12 osób - a Myśli i tak wokół najbliższego sikańca.
Powodzenia dla reszty testujacych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 22:20
-
Minie Black wrote:Ja się zbliżam do testowania, jutro 12 dpo, obiecałam sobie wstrzymać się do piątku, ale... CHOLERA, chyba nie wytrzymie! Myślałam, że uwolnię głowę, w końcu pierworodny chory, w pracy sajgon (jeśli któraś z was z bankowości lub innej mizernej sprzedazy to wie o czym mówię) i jeszcze w tym roku robię wigilie na 12 osób - a Myśli i tak wokół najbliższego sikańca.
Powodzenia dla reszty testujacych!
U mnie 3 cykl i... to bezowoulacyjny. Może za jakiś czas i ja będę mogła testować
Ja pracuje w szkole, sajgon też jest Jutro w ogóle obowiązkowo mam być nie tylko w godzinach pracy ale i nadgodziny za free od 17 do 20 spoko, przecież nie mam co robić w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli, trafiłaś akurat jak mi dziecko przestawiło coś na wykresie i się ovu przestawiła - dziś jest zdecydowanie 12 dpo, jutro powinna być @, jeśli zdarzy się cud to w weekend jeszcze zatestuje☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 13:21
-
nick nieaktualny
-
Wykupiłam premium, uzupełniłam wykres i ciulowo to działa ;P
Używacie jakiś apek w telefonie oprócz of ? -
Ja korzystam z ovuview ale nie wiem
Chciałabym wiedzieć czy te moje pomiary są ogarnione. -
Dziewczyny, jak tam? Przygotowujecie świąteczne jedzonko?
WESOŁYCH ŚWIĄT I OWOCNYCH -
nick nieaktualnyJa właśnie skończyłam warzywną sałatkę na jutro tak już chyba wszystko jest, mąż jeszcze pakuje ostatnie prezenty ogólnie nerwowo jak zawsze w Wigilię... Co roku sobie mówię, że to będą ostatnie święta u kogoś i co roku nie wywiązuję się z postanowienia. Może jak juz będziemy mieszkać tylko we dwoje to będzie łatwiej dotrzymać tej obietnicy
No, ale korzystając z okazji, życzę Wam, żeby te święta były spokojniejsze niż u mnie dużo cierpliwości, dużo miłości, mało nerwów i niepotrzebnego zmartwienia się. Zapomnijcie o problemach chociaż ba jeden wieczór i cieszcie się tym, co macie i kogo macie, bo to już dużo :* Życzę Wam też, i również sobie, by przyszły rok przyniósł radość, na którą czekamy
-
My mieszkamy sami a jakos tak... Obym za rok mogla sie wymowic malenstwem ;p
-
O
Ja nie wiem co sie dzieje... Nie wiem kiedy przyjdzie @. Nie mam w ogole objawow. Jest sluz, piersi bola i swedza sutki niemilosiernie... A wczoraj mialam plamke krwi na papierze, myslalam ze okres sie rozkreci. A nic sie nie pojawilo... -
nick nieaktualny