Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie. Krzywe 130 zl ;p i badanie trwa 3 h ;p trzeba rano na czczo byc. Kup sobie w aptece glukoze do nich.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Te. adania za to chyba będą dość rujnujące - obstawiam 600zł jak nic
Ja mam to całe szczęście w pakiecie w luxmedzie, więc zazwyczaj wtedy idę do lekarza który mi przepisuje skierowanie bym nie musiała płacić.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ja robilam w diagnostyce, ale tani jest tez dolmed
-
ano to najlepiej Ja teraz muszę tsh ponowić i mam jeszcze coś tam zapisane jednego.
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was była po łyżeczkowaniu może u Fabijańskiego? Wiecie może jakie on daje zalecenia jeśli chodzi o kolejne zajście w ciążę?
Mi mówił, że można po pierwszej miesiączce jak wszystko ok.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Pewnie. Krzywe 130 zl ;p i badanie trwa 3 h ;p trzeba rano na czczo byc. Kup sobie w aptece glukoze do nich.
-
nick nieaktualny
-
Paula, za mało. Ja też robiłam z podejrzeniem pcos I wyszła mi ale jajnik mam czysty. -
veritaserum wrote:
Paula 071 ja miałam łyżeczkowanie u Fabijańskiego i jestem teraz we wczesnej ciąży. Udało się w pierwszym cyklu po miesiączce. Jeszcze u doktora nie byłam, bo kazał mi przyjśc dopiero w 8 tygodniu.
Gratuluje Większość lekarzy mowi, by czekac pare cykli, bylam cuekawa jego zdania.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dzieki szczerze mowiac boje sie jeszcze otwarcie cieszyc.. za wczesnie. Po wizycie mam nadzieje w to uwierze.
Bez nerw, musi byc dobrze