Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Rozumiem Cie , ciezko mi cos doradzic bo wiem jak to czesto wyglada i naprawde czeka sie dlugo w tej poczekalni...im pozniej tym gorzej. Ale to logiczne.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:To jest masakra umówić się do Fabijańskiego. Z racji, że zaczyna się mi owulacja chciałam umówić się do lekarza, bo już wiem kiedy powinnam dostać okres. Najbliższy termin to 9 lutego 20:15 Fuks, że akurat mi pasuje.
Dzisiaj zrobiłam w Luxmedzie całą długą listę badań. Pani pobrała 9 próbek, aż dwa razy sprawdzała i chodziła do koleżanek czy dobrze policzyła.
Przez znanego lekarza jeszcze wczoraj był termin na 19.01 na 15:20 może jest jeszcze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Dobra, czyli wiem, że nie mam co przychodzić punktualnie. Mieszkam blisko, może zadzwonię pół godziny przed wizytą i zapytam jakie jest opóźnienie
Wiesz ja piszę ze swojego doświadczenia, rzadko o tej porze weszłam na czas, taki standard to u niego 45 minut opóźnienia. Chyba że ma się wizytę na 15-16. Wtedy jest okejMagda - mbc, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a wiecie gdzie mogę zrobić same usg? Choć chyba powinnam pomyśleć o usg brzucha bo ciągle coś kuje mnie w boku pod żebrami... Może nie zawsze codziennie ale bywa tak, że mam 2-5 dni przerwy i wraca, ciągle to samo miejsce...
-
Chyba do dolmedu się zbiorę bo mam widoczny cennik
Miała któraś z Was diagnozowaną korę nadnerczy?... Boli mnie coś po lewej, w okolicach trzustki, ale też i po prawej... I tak już prawie rok... I tak się zastanawiam. Zrobię usg i hormony. -
No właśnie nie chciałabym robić w ciemno, mam endokrynologa, zrobię usg i się go zapytam o to.
Bo boli mnie coraz częściej i bardziej ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:31
-
Tak ale crp nie odnosi sie do tego chyba? Myslalam, ze to trzustka... Ale boli po prawej i polewej, jakby to wlasnie. Moze na usg cos bedzie widac albo ktos mi cos podpowie. Tak jak z usg piersi okazalo sie, ze mam Hashimoto ;p
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Crp to wykladnik stanu zapalnego.. wykrywa jakikolwiek stan zapalny w organizmie nie tylko od trzuski. Wystarczy ze jest sie przeziebionym i juz jest podwyzszone nieznacznie. Przy konkretnym stanie zapalnym jest wysokie.
Teoretycznie tak, ale miejscowy stan zapalny wcale nie musi być wykryty (boli Cię w konkretnym miejscu, ale nie wynik i tak wyjdzie ujemny). Ja miałam tak ostatnio. Moja teściowa (która jest lekarzem) mówi, że to częste. W każdym bądź razie jeśli bym już się kuła na Twoim miejscu to bym jeszcze zrobiła crp.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.