Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Nie mam ciagle wyniku.
Dość dlugo...
A jajnik nie boli moze tez od pogody? Przeziebienia? -
Jakis dramat z wynikami. Wynik tych z piatku pojawil sie dopiero dzisiaj rano, dobrze, ze pojechalam na Opolska w sobote, bo bez tego progesteronu byloby slabo. O 15 znowu zadzwonie na Opolska czy sa wyniki.
Boli mnie to miejsce co zawsze, tylko teraz bardzo mocno.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:O 18? To jest jakaś porażka! A będziesz powtarzała jeszcze betę?
Zapomniałam, że masz te wizytę w Luxmedzie, może w takim razie ten lekarz coś poradzi na ten ból.
Dzisiaj nie powtarzam, bo nie ma sensu. Jutro zrobię betę i proga jeszcze raz.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Daj znac jak po wizycie, choc raczej nic nie zobaczy jeszcze... Ale moze ogarnac ten jajnik
-
Paula_071 wrote:Na usg nic nie widac, a mnie boli. Oszaleje, nie wytrzymam 9 miesiecy z takim bolem. Chce mi sie plakac
Nie musi byc tak 9 miesiecy... u mnie pojawilo sie 2 razy do tej pory i trzymalo gora 3 dni. Mysle co bedzie po ciazy i jak pozniej sie zdiagnozowac na to... -
Paula_071 wrote:Na usg nic nie widac, a mnie boli. Oszaleje, nie wytrzymam 9 miesiecy z takim bolem. Chce mi sie plakac
Paula, chciałabym Cię jakoś pocieszyć... wiem, że napisałaś, że F. Ci nie pomoże, ale jak będziesz mu np. wysylac proga, to napisz mu o tym.
Masz juz proga?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
W dolmedzie zawsze jest koło 12 ja zaawsze jak u nich robię to o tej dostaję. Raz robiłam po 8 a o 12 już miałam. W diagnostyce to różnie... Ale wolę dolmed, ostatnio sie tak nasiedziałam u siebie w diagnostyce i jeszcze zniżka z kartą niby a 30 zł drożej niż w dolmedzie.
-
Tylko ja bete robilam kolo 18-19, Dolmed w niedziele jest zamkniety. I jak robie za free w Luxmedzie to tez wysylaja do Diagnostyki. Mam za darmo, wiec nie marudze.
Moj maz kaze mi zrobicbadanie holotranscobalaminy, to niby lepiej pokazuje niz badanie b12 (cos jak zelazo i ferrytyna).
Do F. nie wysylam wynikow, bo on nie kazal mi ich robic, jeszcze mnie ochrzani.
Boli mnie caly czas, jak kaszle to musze kucac, bo rozrywa mi brzuch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 20:53
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Paula, jaki plan na dziś, robisz badania?
Nie robię. Z progiem nie jest zle, biorac pod uwage, ze biore duphaston, którego nie widać we krwi, robiłam bete 3 razy - była ok. Czekam 2 tygodnie i idę na usg. Najchętniej najpierw poszłabym do Luxmedu najpierw, po usg zrobiłabym badania krwi i moczu i później poszłabym już z wynikami do F. Tylko nie wiem czy uda mi się zgrać terminy, bo przecież póki co nie mam umówionej żadnej wizyty13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
No na terminy do F. musisz polować, bo na ginemedice najszybszy termin to 30.11 ja sobie zaklepałam już i listopad i grudzień w okolicach owulacji, jakbym teraz nie trafiła z owulką.
W ogóle wydaje mi się, że owulacje mam teraz. Wiem, że owu w 10dc to raczej mało spotykane, ale jednak prawdopodobne.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021