Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Ja chce iść 6t6d wiec serce powinno byc.
Jesli dokladnie wiesz kiedy byla owulacja, bo ja niby wiedzialam a i tak wyszlo, ze bylo 5tc ;p ale potem nadrobil i jest jak wedlug owu. -
Paula! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Super prezent już masz więc pozostaje mi życzyć spokojnej ciąży i dalszego spełniania planów i marzeń
Pati, a Ty na którą dziś do F.? Daj znać po wizycie!Paula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula najlepszego i nudnej ciąży:)
Magda na 18:20 haha najlepsze że docelowo miałam na 18:30 ale mi przesuneli o caaałe 10minut haha dobre uśmiałam się z takiego maila;)Paula_071 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Magda - mbc wrote:a ja już jestem. 15 min opóźnienia
A on od 15 nie przyjmuje, że jest 15 minut opoznienia 15:11?
https://www.rp.pl/Zdrowie/309279953-Lek-przeciwzakrzepowy-Clexane-wycofany-z-obrotu.html
Dzięki za życzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 15:38
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula wszystkiego najlepszego! Duzo zdrowka przede wszystkim
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Tak, ale miał operacje i dojechał spóźniony. A mną się tak przejął, że 45min mnie trzymał.
Paula, o clexane zaraz czytam.
Po wizycie wiem tak:
- mam przyjść w pon zobaczyć jak jajko, jest 1 dominujący 13mm (uważa, że powinien być większy, że może się wchłonąć i nic z tego nie będzie) endo 7mm.
- mam odstawić gluco bo on chce oglądać moje owulacje teraz bez leków
- teraz mam brać Acard 75 i jakiś lek z folianem i B12 (dr Enzmann) albo osobno tak jak zalecił Potoczek i generalnie popiera zalecenia Potoczka co do tej B12 - powiedział, że to ma związek z V Leiden i że ta mutacja u mnie jest powodem dla jego zmartwień, ale mam się nie bać, bo on ogarnia
- od II kresek Acard 150 i Neoparin 0,6
- mam powtórzyć TSH, ft3, ft4, anty tpo, testosteron, SHBG, B12
także zdziwiłam się powiem WamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 17:23
Seli, Paula_071, Simons_cat lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nie kumam po co tyle zwlekal z tym monitoringiem. Przeciez to jest tak bezinwazyjne badanie, ze powinno byc szybciej robione. Plus jest taki, ze masz wyniki badan, wiec jak zajdziesz w ciaze to raczej ja utrzymasz, bo z trombofilia raczej bys poronila
Dobrze, ze nie odwolalas poniedzialkowej wizytyMagda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
a ja czekam i jest opoznienie 15minut:) heh jestem ciekawa co mi powie. Mam nadzieje, że poytywnie wszystko dogramy. Że nie powie mi że niestety ale na kontrole powinnam jechać do łodzi. heh. I ciekawe co powie na te badania zalecane (mam te skierowania) za 4 tysiace haha. Oczywiście nie mam zamiaru wieszać psów na profesorze. Ale powiem mu że moim zdaniem to nie ma sensu bo ja chce leczyc sie tu u F. a nie jezdzic po Polsce. Zobaczymy co powie aż jestem ciekawa... Albo nie powie zbyt wiele bo będzie sie bał że przeklepie (kto wie jakie ma relacje z łodzią). No zobaczymy:) Szkoda że nie ma ze mną mojego męża bo będe musiała mu 100 razy powtarzac co mówił F. A jutro przylatuje na weekend z transferu eh mowie Wam czuję się jak samotnica. No ale mam pełno zajęć, bo bawie się w stroiki z szyszek:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
@Pati mam nadzieję, że będzie dobrze i że się dogadacie!
@Paula, zaraz poczytam, ale skoro robiłaś to i ja robię gdzie robiłaś, ile kasy?
Powiem Ci, że ja mam wrażenie, że dziś do niego to wszystko dotarło - ta moja zakrzepica i to ANA, bo on się kurde tak szybko wycofał z tego gluco - powiedział, że my tu w sumie domniemywaliśmy problem z androgenami, no ale mamy tu jak widać inne problemy. No doprawdy
Znaczy shbg i testosteron kazał zrobić teraz znowu więc może włączy spowrotem.
Mnie się teraz wydaje, że on myślał, że da mi gluco i ja cudownie bd w ciąży, a tu zonk
Ale nie chce na niego narzekać, bo w sumie jest spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 20:02
Simons_cat lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny co to jest za wspaniały lekarz:) Serio wymazał dzisiejszą wizytą wszystkie watpliwości. Po pierwsze nie wziął ani złotowki za 20minut konsultacji a właściwie mojego monologu haha. Nie otworzył wizyty a babkom kazał anulować
Pierwsze co przepraszał, że nie odpjsał na smsa jak był na urlopie ale miał wyjazd i wyłaczony telefon bo inaczej żona by go zatłukła hihi. Oczywiście powoedziałam że jasne i rozumiem zdecydowanie żone. I przeprosiłam, że na urlopie pod wpływem własnych emocji zawracałam mu gitarę
Więc ustaliliśmy, że jade na laparo a potem on mnie skontroluje i na spokojnie ściągnie szwy. Generalnie jak zaczełam tak ładnie próbować mu opowiadać co mówił i zlecił profesor to patrzył jak na jakąś nieogarnietą. Zreflektowałam się że patrzy na mnie baranimy oczami i mówię do niego "panie doktorze może to nieprofesjonalne mowić w ten sposób o profesorze przy panu ale powoem jak odebralam tą wizyte, bo widzę że tak naklepiej Panu zobrazuje wizytę w łodzi". No i mu wprost powiedziałam, że czekajac do prof juz widziałam ile kobiet jest do tych szczepień limfocytami. Każda robila wyniki po 5 tysiecy, potem szczepienia i w sumie to żadnej w ciązy nie zauważylam. I że nie trudno było na wizycie wyczuć że prof ma smykałkę do biznesu. Fabi się ze mną zgodził i powiedział, że wie o tych eksperymentach. Więc tak jeszcze sobie pogadaliśmy i jadę na laparo a potem wracam jak bumerang do naszego doktorka:)
Sory za ten wysyp zdań ale i tak się opanowałam. chciałam tylko powiedzieć, że bardzo mi się podoba F. i póki co jak się z nim rozmawia odważnie ale niezbyt wymądrzale to jest super! Taki typowy facet.. tak trzeba rozmawiać i coś tam od nie chcenia rzucić milego po czym dosadnie wskazac czego sie oczekuje i jest gites;)
Dobrej nocy!!Simons_cat, Paula_071 lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Super, dziewczyny! Same dobre wieści od was cieszę się, że tak dobrze poszło
U mnie psychicznie dno dna. Dziadek mi zmarł, w sobotę pogrzeb. Za dużo tego wszystkiego i czuje, że powoli sobie nie radzę straszny metlik mam w głowieCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons przykro mi... Jesteś silną kobitką i dasz z pewnością sobie ze wszystkim radę.
Patit super, że wizyta udana
Magda to teraz w poniedziałek monitorujesz?
-
Simons, bardzo mi przykro. Jeśli sama widzisz, że jest bardzo źle zastanów się nad wizytą u psychologa. Dostałaś w kość ostatnimi czasy, może taka rozmowa pomogłaby Ci znaleźć nowe siły na wszystko.
Ja jestem już w szpitalu na Fieldorfa, czekam na ordynator żeby ustalić termin przyjęcia.
Seli, tak lece w pon. oglądać jajko💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
To trzymam kciuki za piękne jajeczko
Magda - mbc lubi tę wiadomość