Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i nic nie zalatwilam, bo nie ma Pani Ordynator, terminy na kwiecien 19 ale zastepca uznal ze to do decyzji Ordynatora, bo patrzac na moje wyniki to nadaje sie do przyjecia na juz, ale to nie moze byc dec. tej Pani zastepujacej.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Simons_cat wrote:Super, dziewczyny! Same dobre wieści od was cieszę się, że tak dobrze poszło
U mnie psychicznie dno dna. Dziadek mi zmarł, w sobotę pogrzeb. Za dużo tego wszystkiego i czuje, że powoli sobie nie radzę straszny metlik mam w głowie
Strasznie mi przykro. Wiem co Cię spotkało, bo też to przeszłam, ale tylko raz, więc Twój ból jest stokroć większy. Mi było łatwiej, bo mam syna. Nie pojęta jest rozpacz jaką masz w sobie. Nie wiem co na Ciebie działa: czy bycie samą, płacz w poduszkę czy wręcz przeciwnie - rzucić się na wir pracy i ludzi. Musisz znaleźć swój lek na to zło, psycholog może też być dobrym pomysłem.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:No i nic nie zalatwilam, bo nie ma Pani Ordynator, terminy na kwiecien 19 ale zastepca uznal ze to do decyzji Ordynatora, bo patrzac na moje wyniki to nadaje sie do przyjecia na juz, ale to nie moze byc dec. tej Pani zastepujacej.
Ale stawiłaś dokumenty, będzie dzwonić do Ciebie?
Ja tamto badanie zrobiłam w Alabie za niecałe 140zł. To bada aktywny poziom witaminy b12. Na wynik czeka się 11 dni roboczych, próbkę krwi wysyłają na badanie do Niemiec.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
No właśnie nie chciała nic wziąć, bo jestem z Wrocławia i mogę przyjechać więc mam przyjechać między wt-pt od 9-13.
Ok, zadzwonię sobie do diagnostyki i mojego dialabu, bo ja mam do Alab daleko i podpytam, jak będę teraz do F. powtarzać te badania, to sobie zrobię.
On mówił, że teraz mam brać tak dużo, ale że jak już zajdę, to będziemy musieli bardzo na to uważać.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:No właśnie nie chciała nic wziąć, bo jestem z Wrocławia i mogę przyjechać więc mam przyjechać między wt-pt od 9-13.
Ok, zadzwonię sobie do diagnostyki i mojego dialabu, bo ja mam do Alab daleko i podpytam, jak będę teraz do F. powtarzać te badania, to sobie zrobię.
On mówił, że teraz mam brać tak dużo, ale że jak już zajdę, to będziemy musieli bardzo na to uważać.
Niestety to jest jedyne miejsce gdzie robią to badanie, mój mąż sprawdzał. Mi F. mówił, żeby nie brać w ciąży b12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 09:57
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Niestety to jest jedyne miejsce gdzie robią to badanie, mój mąż sprawdzał. Mi F. mówił, żeby nie brać w ciąży b12.
No właśnie on mi powiedział, że on się musi zastanowić co później, na razie mam brać. Powiedział, że dobre jest to, że V Leiden mam hetero a nie homo więc jest niby większe pole manewru, ale skoro miałam zakrzep w nodze, to on też nie chce ryzykować.
A jak się go zapytałam, czy ja w końcu będę w tej ciąży, to mi powiedział, no przecież Pani teraz była, także taki miał dobry humor nasz pan doktorWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 10:42
Pati88 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tak zdecydowanie miał dobry humor:)
Simons nie umiem sobie wyobrazić jak sie czujesz, ale jeśli masz wsparcie to korzystaj, bo razem raźniej. Poza tym masz tu nas swoje wirtualne koleżanki (choć ja tak nie uważam bo jesteśmy z jednego miasta) i zawsze znajdziemy dobre słowo. Poza tym możesz spokojnie tu wyrzucić z siebie jeśli masz taką potrzebe:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 10:53
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Magda, a mialas robionego Dopplera zyl i tetnic?
Boli mnie podbrzusze, znowu ciagnie mnie az po prawej scianie szyjki...
edit. jest wolny termin na podziałek do F.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 21:47
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Magda, a mialas robionego Dopplera zyl i tetnic?
Boli mnie podbrzusze, znowu ciagnie mnie az po prawej scianie szyjki...
edit. jest wolny termin na podziałek do F.
Tak, miałam, a konkretnie mam co roku. Mam tutaj chirurga naczyniowego, do którego biegam jak mi się wydaje, że mi noga za bardzo puchnie
A dziś jak, dalej boli? Mam nadzieje, ze to bedzie sporadyczne... i ze nie bedzie Cie bolalo caly czas.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Słuchajcie!
Mam wyniki ANA2 i jest ujemny! Albo to jest jakiś błąd, albo może tak jest, że ma się ANA2 ujemny a ANA3 dodatni. Jestem w szoku, ale też jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy
edit. dalej wolny 1.10 na 11:00 do F. jakby ktoś szukałWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:14
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pochwale sie jestem magistrem
Magda to gratuluje wyniku, dobre i to?Paula_071, veritaserum, Pati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
Jestem pedagogiem specjalnym, teraz robilam terapeute zajeciowego
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Magda, a to nie jest tak, ze jak nie ma sie np. ANA1 to nie mozna miec kolejnego?
Także albo jak widać można, albo gdzieś jest pomyłka.
Zobaczymy, zapytam w szpitalu. Ale dziwne toPaula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021