X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Wrocławia :)
Odpowiedz

Staraczki z Wrocławia :)

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fury ;) jakich piesków? ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Simons_cat Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Teraz jest wolny 05.10 na 18:00

Dzieki, zaklepalam! Po czym uświadomiłam sobie, że mamy jechać do teściów po pracy, damn xD no ale może pojedziemy w sobotę z rana :D

Witaj, Fury :)

Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

age.png

Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54

age.png
    👩‍❤️‍💋‍👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.

💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
    💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023

😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
    💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%
  • Fury Koleżanka

Wysłany: 1 października 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 psy :) samoyeda, flat coated retrivera i labradora z linii użytkowej. Samoyedka urodziła nam mioty a retrievery to moje psy do pracy i na zawody :)
    Też byłam w weekend na wystawie ale tym razem moje zostały w domu bo cieczkują :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fury wrote:
    Mam 3 psy :) samoyeda, flat coated retrivera i labradora z linii użytkowej. Samoyedka urodziła nam mioty a retrievery to moje psy do pracy i na zawody :)
    Też byłam w weekend na wystawie ale tym razem moje zostały w domu bo cieczkują :)
    oooo :D ja byłam psiarą ale ostatecznie mam maine coona :D koto pies pełną parą :)

Magda - mbc lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Fury Koleżanka

Wysłany: 1 października 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się śmiejemy, że nasza samoyedka bardziej niezależna niż nasz kot :D

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samoyedy są piękne! W ogóle ja mam fisia na punkcie psów więc może zamilknę już, bo nie po to tutaj jesteśmy, haha :D
    W każdym razie zastanawiamy się z mężem poważenie nad drugim psem, ale raczej buldogiem. Chociaż myślimy też o innych rasach. Mam bardzo zrównoważonego psa, fajnie go ułożyliśmy więc nie powinno być problemów z powiększeniem psiej rodziny.

Seli nigdy nie widziałam tego kota na żywo :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:44

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dla rownowagi nie jestem zwierzeca, szczytem na ktory pozwole sie moze kiedys namowic bedzie jedna rybka :)

Seli lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, można i pogadać o czymś innym niż tylko wyniki i badania ;) umila to czas.

Mój ma już 10 kilo i dziś ma dzień przytulania, jest po prostu jak duże dziecko. Trzy razy dziennie na rękach nosze i lulam, śpimy razem wtuleni, a tak to on czasem chociaż nogę musi moją potrzymać hahaha :D

A i Magda... My jak wzięliśmy drugiego kota w 3dc to byłam w ciąży :P i mega mieliśmy kłopot z nim... ale dlatego, że był chory ;/ toczę batalię z babką o to...

dZhdp1.png

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, w dobrych hodowlach na buldoga czeka się około roku, na swojego czekałam 10miesiecy, także nie da rady na szybkie skołowanie, haha :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, tylko weź złotą, niech no się na coś przyda ;)

Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam psa, mąż też teraz nam bardzo brakuje psa ale nie mamy tu warunków.

Jak sobie radzicie jak np chcecie jechać gdzieś na wakacje ? Gdzie oddajecie psiaki ? Czy może jezdza razem z Wami ?

Ania jest dziś tak marudna jak nigdy. Ma dzień totalnego wiszenia na cycu. Co ja odłożę to ryk. Bardziej dla ciumkania niż jedzenia . To dopiero poniedziałek a ja już ledwo żyje :) weekendy są fajne bo mąż że mną w domu i dużo mi pomaga.
    Najgorzej jest że spaniem i usypianiem. Ona w dzień praktycznie nie śpi a w nocy mam wrażenie że bardziej czuwa niż śpi. Już się zastanawiam czy ja coś boli może. No ale chyba nie dostaje pierś i jest wtedy jak anioleczek...muszę to przetrwać. Podobno to wiszenie kiedyś się skończy.

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to można próbować :D

Veri my braliśmy ze sobą kocura, a na ostatnie wakacje został z moją kumpelą na 2 tygodnie.

A ze smoczkiem nie mozna dla samego ciumkania?

dZhdp1.png

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jedziemy gdzieś w PL to jedzie z nami, jest nauczony zostawać sam w hotelu.
    Jeśli jedziemy za granicę, to zostawiamy u naszej petsitterki - ma profil na fb - Petsitter we Wrocławiu. Jest tam sam, tzn. ona prowadzi hotelik dla jednego zwierzaka w danym terminie, więc to nie jest taki typowy hotel. Płacisz 40zł za dzień więc cenowo bardzo przystępnie. Nasz pies dobrze się tam czuje i uwielbia tę dziewczyne. Jak ją widzi, straaasznie się cieszy :)

Wiem, że masz dość, ale pomyśl sobie, że za 18 lat będzie Cię miała trochę w nosie :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli moja Ania nie znosi smoczka. Wręcz nienawidzi. Od razu wie ze to nie pierś. Jak próbujemy ja zatkać smoczkiem to potrafi jakaś ta ręka go wywalić z impetem na ziemię.

futuremama, Seli lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simons, to ja zwolnilam termin, dobrze, że wpadł w "znajome ręce"

Magda, piękna Ciebie kobieta! Ustrzelilam Cię u F.

Pozdrawiam dziewczyny (Minie Black)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:15

Seli, Simons_cat lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomek tez nie tolerowal smoczka. I tez byl typem wisielca. Trzeba to przetrwac.

Ja wracam id hematologa, leki bez zmian czyli metylowany kwas foliowy i heparyna. Co miesiac kontrola homocysteiny.

Magda - mbc, futuremama, veritaserum lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:

Jak tam? Nic się nie odzywasz na styczniówkach, co u minionki? ;)

Veri a to złośnica ;D

dZhdp1.png

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, dzięki, że pytasz. Nie odzywam się, choć czytam, dopadł mnie "leń - śmierdziel" :)
    Dzisiaj wizytowalismy, mała ma prawie 1 kg, akrobacje odstawiala przednie :)

Seli, Paula_071 lubią tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:

Minie, jak mi miło, dziękuję :*
    Ty byłaś po mnie? :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Minie, jak mi miło, dziękuję :*
    Ty byłaś po mnie? :)
    Tak, tylko mi nie wysłali SMS o standardowym opóźnieniu ;)

‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ