Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Teraz jest wolny 05.10 na 18:00
Dzieki, zaklepalam! Po czym uświadomiłam sobie, że mamy jechać do teściów po pracy, damn xD no ale może pojedziemy w sobotę z rana
Witaj, FuryCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Fury wrote:Mam 3 psy samoyeda, flat coated retrivera i labradora z linii użytkowej. Samoyedka urodziła nam mioty a retrievery to moje psy do pracy i na zawody
Też byłam w weekend na wystawie ale tym razem moje zostały w domu bo cieczkująMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Samoyedy są piękne! W ogóle ja mam fisia na punkcie psów więc może zamilknę już, bo nie po to tutaj jesteśmy, haha
W każdym razie zastanawiamy się z mężem poważenie nad drugim psem, ale raczej buldogiem. Chociaż myślimy też o innych rasach. Mam bardzo zrównoważonego psa, fajnie go ułożyliśmy więc nie powinno być problemów z powiększeniem psiej rodziny.
Seli nigdy nie widziałam tego kota na żywo :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 14:44
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, można i pogadać o czymś innym niż tylko wyniki i badania umila to czas.
Mój ma już 10 kilo i dziś ma dzień przytulania, jest po prostu jak duże dziecko. Trzy razy dziennie na rękach nosze i lulam, śpimy razem wtuleni, a tak to on czasem chociaż nogę musi moją potrzymać hahaha
A i Magda... My jak wzięliśmy drugiego kota w 3dc to byłam w ciąży i mega mieliśmy kłopot z nim... ale dlatego, że był chory ;/ toczę batalię z babką o to... -
nick nieaktualnyJa zawsze miałam psa, mąż też teraz nam bardzo brakuje psa ale nie mamy tu warunków.
Jak sobie radzicie jak np chcecie jechać gdzieś na wakacje ? Gdzie oddajecie psiaki ? Czy może jezdza razem z Wami ?
Ania jest dziś tak marudna jak nigdy. Ma dzień totalnego wiszenia na cycu. Co ja odłożę to ryk. Bardziej dla ciumkania niż jedzenia . To dopiero poniedziałek a ja już ledwo żyje weekendy są fajne bo mąż że mną w domu i dużo mi pomaga.
Najgorzej jest że spaniem i usypianiem. Ona w dzień praktycznie nie śpi a w nocy mam wrażenie że bardziej czuwa niż śpi. Już się zastanawiam czy ja coś boli może. No ale chyba nie dostaje pierś i jest wtedy jak anioleczek...muszę to przetrwać. Podobno to wiszenie kiedyś się skończy. -
Magda to można próbować
Veri my braliśmy ze sobą kocura, a na ostatnie wakacje został z moją kumpelą na 2 tygodnie.
A ze smoczkiem nie mozna dla samego ciumkania? -
Jeśli jedziemy gdzieś w PL to jedzie z nami, jest nauczony zostawać sam w hotelu.
Jeśli jedziemy za granicę, to zostawiamy u naszej petsitterki - ma profil na fb - Petsitter we Wrocławiu. Jest tam sam, tzn. ona prowadzi hotelik dla jednego zwierzaka w danym terminie, więc to nie jest taki typowy hotel. Płacisz 40zł za dzień więc cenowo bardzo przystępnie. Nasz pies dobrze się tam czuje i uwielbia tę dziewczyne. Jak ją widzi, straaasznie się cieszy
Wiem, że masz dość, ale pomyśl sobie, że za 18 lat będzie Cię miała trochę w nosie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Simons, to ja zwolnilam termin, dobrze, że wpadł w "znajome ręce"
Magda, piękna Ciebie kobieta! Ustrzelilam Cię u F.
Pozdrawiam dziewczyny (Minie Black)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:15
Seli, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Tomek tez nie tolerowal smoczka. I tez byl typem wisielca. Trzeba to przetrwac.
Ja wracam id hematologa, leki bez zmian czyli metylowany kwas foliowy i heparyna. Co miesiac kontrola homocysteiny.Magda - mbc, futuremama, veritaserum lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Fozzie Bear wrote:Simons, to ja zwolnilam termin, dobrze, że wpadł w "znajome ręce"
Pozdrawiam dziewczyny (Minie Black)
Jak tam? Nic się nie odzywasz na styczniówkach, co u minionki?
Veri a to złośnica -
Fozzie Bear wrote:Simons, to ja zwolnilam termin, dobrze, że wpadł w "znajome ręce"
Pozdrawiam dziewczyny (Minie Black)
Minie, jak mi miło, dziękuję :*
Ty byłaś po mnie?💙11.06.2019
💙 05.08.2021