Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie to wypada między 12 a 18 grudnia, zaraz zobaczę co mam w grudniu zarezerwowane Ja w ogóle planuję robić NIPTa więc pogadam o tym teraz z F.
edit.: a na koncie mam zarezerwowane tak ot. 2 wizyty w listopadzie, 2 w grudniu i 1 w styczniu jakby ktoś potrzebował, to się będę dzielićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:58
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
On mnie namawiał na NIPTy bardzo. Ale jak to stwierdziliśmy z mężem, nic i tak z ta wiedzą nie zrobimy.
edit. Ja mam 12.11 teraz wizyte, pozniej mam 30.11 (do oddania termin) oraz 13.12. To jest miesiąc po wizycie, więc pewnie będzie kazał mi przyjść. Ale jako coś to mogę się z Tobą zamienić na inny termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:23
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My nie wiemy czy zrobimy czy nie, ale ja wolę wiedzieć niż nie. To pozwoli nam się też przygotować na pewne rzeczy.
To są trudne tematy, a jak już się jest w ciąży, to jeszcze trudniejsze.
Ja mam na 23.11, 26.11, 3.12, 27.12, 3.01. Jak coś to będzie handelWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:43
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula to super
My lozeczko rozstawimy pewnie za jakis tydzien ;p
Ja nie robilam pappa ani niftty. Stwierdzilismy, ze jak cos wyjdzie na usg to wtedy nifty - to jakos koszt 2,5 tysiaca... a prowadzac ciaze u F. wychodzilo nas to miesiecznie jakos 800-1000 zl... Zlecal duzo badan, wizyty mialam bardzo czesto... Wiec nie chcielismy dodatkowych kosztow wtedy. Ale jest ok. -
Mój już z 1,5 roku gada, jak on bardzo chce mieć dziecko i że nie puści go do żłobka, że będzie mu nawet zmieniał pieluchy, ale do żłobka go nie da. Póki co młody nie wie o ciąży, bo zaraz by wiedział cały Wrocław (rozpowiedziałby nawet pani w Żabce i panu kurierowi). Plan jest taki, że powiemy mu po prenatalnych. Chociaż dla takiej małej główki to i tak będzie wieczność do porodu. A później będzie pewnie jednak wielka zazdrość, nie wiem jak na to można się przygotować.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
a ja wracam z klinik F. ma chyba dyżur bo byłam ściagnąć ostatnie dwa szwy:)
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Moj jest odpieluchowany od grudnia na dzien, a od lutego calkiem. Juz nie pamietam kiedy mialam w reku pieluche. Jakie cudowne czasy! Mlody teraz sam juz zapala swiatlo w lazience, z siku jest samoobslugowy, spuszcza wode, myje rece. Ale z kupa gorzej, tylek trzeba wytrzec, bo on sie brzydzi (delikatny sie znalazl).
Mamy drugi dzien gdy Tomek nie poszedl na drzemke. Calkiem mi sie to podoba, Tomek usypia, ja tez w lozku. Caly dzien dal mi w kosc, zle sie czuje.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyMnie też na początku bolało czasami aż mocniej jak na okres później ciągnęło różne dziwne akcje myślę że to normalne
F. Ma zawsze dyżur z wtorku na środę.
Ja się dziś zdziwiłam bo do mnie dziś dzwonili z Ginemedici położna jak się czuje po porodzie jak się dziecko czuje i w ogóle jakieś dziwne pytania..
.
U nas dziś ciezki dzień Ania cnie chciała totalnie spać tzn spala ale tylko nam na rękach albo bujana albo coś. Odkładałam do łóżeczka i koniec snu. Teraz jest po kąpieli i się karmimy i zobaczymy co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 20:31
-
nick nieaktualny