Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:A masz numer do nich?
I ile kosztuje tam ta mucha oraz biocenoza pochwy? Pamietasz?
tel. 71 784 12 90 lub 71 784 00 73
edit. zestaw obejmuje:
-antybiogram, wymaz z pochwy (48zl)
-biocenoza pochwy (20zl)
-chalmydia (65zl)
-mycoplazma (70zl)
Wyniki wysyłają na maila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 10:55
Paula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
PaniHa wrote:Część dziewczyny, czy moglibyście mi polecić ginekologa do potwierdzenia ciąży u którego jest prawdopodobieństwo wizyty jutro? Wczoraj miałam kilka plamek krwi na papierze a to 6 tydzień i chciałabym pilnie zobaczyć czy wszystko ok. Będę bardzo wdzięczna
Ja polecam dr. Szewczuka. Jesli do niego napiszesz to Cie przyjmie. -
PaniHa wrote:Część dziewczyny, czy moglibyście mi polecić ginekologa do potwierdzenia ciąży u którego jest prawdopodobieństwo wizyty jutro? Wczoraj miałam kilka plamek krwi na papierze a to 6 tydzień i chciałabym pilnie zobaczyć czy wszystko ok. Będę bardzo wdzięczna
Jedz na IP jak masz obawy. Nie bralabym do prowadzenia ciazy lekarza, ktory ma akurat jutro wolny termin, musisz to przemyslec.
Dzieki Magda!Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:U mnie przy tym dziadowskim nie bylo przedzialow, na tym z Diagnostyki byly. Ale samego wyniku i tak sie nie interpretuje, trzeba polaczyc z wynikami usg.
przedziałów.
Gardło mnie boli, mam nadzieję, że nie będę chora💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
dziewczyny jak nie potwierdziłam wizyty u F. a mam na ginedica zarezerwowaną ale ze znakiem zapytanua to znaczy że jest ale niepotwierdzona? Heh zapomniałam oddzwonić. Zadzwonie później bo mi jeszcze odwołają Ide dziś z całym stosem badań Zobaczymy czy zacznie działać
Seli lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:dziewczyny jak nie potwierdziłam wizyty u F. a mam na ginedica zarezerwowaną ale ze znakiem zapytanua to znaczy że jest ale niepotwierdzona? Heh zapomniałam oddzwonić. Zadzwonie później bo mi jeszcze odwołają Ide dziś z całym stosem badań Zobaczymy czy zacznie działać
I daj znać jak po wizyciePati88 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pati88 wrote:dziewczyny jak nie potwierdziłam wizyty u F. a mam na ginedica zarezerwowaną ale ze znakiem zapytanua to znaczy że jest ale niepotwierdzona? Heh zapomniałam oddzwonić. Zadzwonie później bo mi jeszcze odwołają Ide dziś z całym stosem badań Zobaczymy czy zacznie działać
Powodzenia -
załamka całe życie pod górke.... Wyszłam od F....
Za wysoka glikemia = dietetyk
obniżone AMH = inseminacja bo obecnie 15dc a ja mam przetrwały pęcherzyk 50×50mm.... Mówi że przy takiej rezerwie woli nie przedłużać i wysyla mnie do najlepszego lekarza i kliniki w katowicach do Bociana:/
edit: za wysoka prolaktyna i androgeny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 13:51
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
pada deszcz i ja rycze:/ ide na grzańca...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nie ma we Wrocku dobrych klinik i lekarzy. Są tacy że zedrą kase prawdopodobnie...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
P.s Fabiański zwolnił termin mójz 6.12 na 15:3007.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati, współczuje, ja coś czuje, że on na następnej wizycie też mnie odeśle do Katowic Moją znajomą tam odesłał i mówiła, że bardzo profesjonalne podejście, a dr nie zna osobiście Fabi i podobno był zdziwiony, że kolejna pacjentka z Wrocławia od niego.
-
Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się tutaj na wątku, ale po tym jak Pati napisałaś o swojej wizycie u dr F. to przypomniała mi się moja własna wizyta...widzę że zastosował to samo podejście, zastraszenie, nagonka na wrocławskich lekarzy i kliniki i oczywiście odesłanie do "najlepszej kliniki w kraju" Bociana wraz z podaniem nr tel do konkretnego lekarza...
Azoospermia, u mnie wszystko (niby) ok.
8 x AID bez skutku
20.11.2018 start in vitro
06.12.2018 szczęśliwy transfer, brak mrozaków -
No to ja dziewczyny już sama nie wiem:/ To co mam zrobić? Który gin we Wro dobry tak, aby potwierdził to co F. mówi? Oszaleje pogubiłam się Komu wierzyć... Musze pomyśleć..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati, przykro mi
ale dobrze z drugiej strony, że Ci nie obiecuje „złotych gór” a potem nic z tego nie będzie.
Mogę wiedzieć nazwisko lekarza w Kato, bo mam znajomą, która szuka kliniki i lekarza do konsulatacji?
Pati, a Wy w ogóle bierzecie pod uwagę możliwość inseminacji, czy nie bardzo? Bo pamiętam, że mówiłaś, że ivf u Was odpada.
Trzymam za Ciebie kciuki. Bądź silna!!
Paula, mam nadzieję, że rozmowy szybko pójdą i będziesz odpoczywać w domu.
Ja idę jutro do lekarza, bo mnie coś bierze. Pewnie też L4 bedzie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Anonimek wrote:Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się tutaj na wątku, ale po tym jak Pati napisałaś o swojej wizycie u dr F. to przypomniała mi się moja własna wizyta...widzę że zastosował to samo podejście, zastraszenie, nagonka na wrocławskich lekarzy i kliniki i oczywiście odesłanie do "najlepszej kliniki w kraju" Bociana wraz z podaniem nr tel do konkretnego lekarza...
On mnie nie straszył. Bo widzisz ja juz jestem po dwóch laparo, nie pękają pęcherzyki a wlaściwie rosną niesamowicie... No i amh mam 2.48 czyli obniżone. Mówił tylko że bez sensu jest tracić miesiące na leczenie i zastrzyki bo istenieje ryzyko że jajowody znowu będą niedrożne:/ Ja się obawiam że to wszystko przez moją genetyczną chorobę - polipowatośc. No ale dość już narzekania. Trzeba na chłodno pomyśleć i obczaić temat. Masakra ale dlaczego aż Katowice...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)