Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam sluz i plodny i nie plodny... i to zawsze w mega ilosciach
-
prolaktynka marzenie:) czyli u Ciebie SHGB padło:/ no to zdrowka nam wszystkim i zielonego finału:) dam znać w czwartek co i jak mi tam nagadał
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Musi być dobrze
Ja zdycham, tak mi się kręci w głowie, że masakra... Leżę i się nie ruszam, mdli mnie, bolą mnie stawy i mięśnie tragedia.futuremama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum, trzymam kciuki zeby to byl pryszcz! A jak boli posladek to moze byc rwa kulszowa, ja mialam kilka razy w ciazy. Przychodzila rehabilitantka i mnie rozmasowywala. Moze sprobuj sama okreznymi rucham rozbić mięsień?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Veritaserum, trzymam kciuki zeby to byl pryszcz! A jak boli posladek to moze byc rwa kulszowa, ja mialam kilka razy w ciazy. Przychodzila rehabilitantka i mnie rozmasowywala. Moze sprobuj sama okreznymi rucham rozbić mięsień?
Też pomyślałam że to rwa ale czytałam, że jak rwa to boli tak że az promieniuje na noge. A mnie po prostu boli pośladek i to w jednym konkretnym miejscu. Chociaz nie wykluczam, że to rwa. Zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijać. -
nick nieaktualnyU mnie względnie spokojnie.
Tak! Pogoda za oknem rozpieszcza, kocham wiosnę Moja opryszczka to chyba jednak pryszcz jakiś bo dzisiaj już schodzi, więc jest okej.
Zaraz się zbieram na jakieś małe zakupy, później obiad i tak się kręci. O jeszcze trochę prasowania mam.
No i dzisiaj zaczynam 19 tydzień Hurraa!
a Ty Magda jak tam? Kiedy będziesz testowała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:43
futuremama, Paula_071, Pati88, Magda - mbc, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! To prawda-pogoda u nas cudowna. A ja na drugą zmianę do pracy:( Ale za 8 dni długi weekend w Hiszpanii:) Jestem w 7 dniu cyklu i zaczynamy z mężem działać od nowa, trzymajcie kciuki Pozdrawiam wszystkie wrocławianki
Magda - mbc, Paula_071, veritaserum, Pati88 lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy
-
Cześć dziewczyny Można dołączyć? Staramy się z mężem o dziecko od grudnia 2016 roku. Niedawno dowiedziałam się, że mam endometriozę. Czy któraś z Was też choruje na endometriozę? U kogo się leczycie? Na razie jestem umówiona do doktor Ewy Milnerowicz-Nabzdyk (podobno dobra specjalistka od laparoskopii) i do doktora Mikołaja Karmowskiego (na 2 sierpnia )Starania od grudnia 2016 roku
Marzec 2018 - podejrzenie zapalenia wyrostka- diagnoza endometrioza IV stopnia
Lipiec 2018 - laparoskopia - usunięcie zrostów, torbieli jajnika, resekcja części jelita
Wrzesień 2019 - laparoskopia - usunięcie 9 cm torbieli
Listopad 2019 pierwsza procedura- Invicta Wrocław - żaden zarodek nie dotrwał do 5 doby
Sierpień 2020 - druga procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół ultra dlugi z hw
Pobrano 6 komórek
5 było dojrzałych
5 się zaplodnilo
5 dotrwalo do 3 doby
29.08.20 transfer zarodka 8a
7.04.21 transfer ❄ 8a
Brak mrożaków
Wrzesień 2021 - trzecia procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół dlugi
27.09.21 Pobrano 7 komórek
2 były dojrzałe
2 się zaplodnily 🙏
❄