Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaa wrote:Tak Magda ja mam z pianki lateksowej. Są chyba dość drogie ale wydaje mi się że dobre. Do łóżeczka mialam z tej firmy i teraz do łóżka dla Ani też.
Dzieki, to zaraz poszukam, czy mają rozmiar 80x160, bo widzę, że to kłopotliwy wymiar💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Dzieki, to zaraz poszukam, czy mają rozmiar 80x160, bo widzę, że to kłopotliwy wymiar
-
Magda - mbc wrote:wrzucisz mi link, jesli masz jeszcze?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Zazdroszcze! Tomek ma 5 lat i od niedawna zasypia sam.
Verita,Future, nie wiem ile macie wzrostu ale Magda jest wysoka, stad moje pytanie.
Jurek zawsze sam zasypial, on wieczorem jest dętka, ale budzi sie caly czas w nocy. 2 razy tankowanie, wciaz.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja mam 169 cm. Spokojnie się mieszczę na moment zasypiania. To zazwyczaj u nas nie trwa na szczęście dlugo i schodzę od momentu odstawienia piersi przesypia raczej noce, ewentualnie raz zawoła na wode.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Paula_071 wrote:Zazdroszcze! Tomek ma 5 lat i od niedawna zasypia sam.
Verita,Future, nie wiem ile macie wzrostu ale Magda jest wysoka, stad moje pytanie.
Ale zasypiają oboje sami, także trzeba się zmieścić tylko na kryzysy w nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 18:38
-
To Mikolaj przy dobrych wiatrach budzi sie 5 razy, przy gorszych z 10 i ma dziure 2h (zazwyczaj 5 dni w tygodniu). I spi troche z Tomkiem, potem czesto ze mna. Tomek budzi sie raz, i to od niedawna, do 4 roku budzil sie kilka razy. Mam ewidentnie niespiace dzieci. Dlatego lozka moich dzieci od początku musialy byc takie, aby mi bylo wygodnie.
Future, Kuba jeszcze sika w nocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 21:30
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Veri, kupujesz to do szpitala?
https://www.medgen.pl/pl/sma-przesiew-noworodkowy
Nie. Tak naprawdę z tego co się orientowałam to pokaże Ci to tylko czy jest gen odpowiedzialny za sma tak? To że ma się gen nie znaczy że on musi być aktywny. Wiem czytalam ze można podać lek jakby się okazało że dziecko jest pozytywne ze sie tak wyraze... Jakoś tego nie widze i nie mam przekonania na teb moment więc nie kupuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2021, 11:32
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Nie. Tak naprawdę z tego co się orientowałam to pokaże Ci to tylko czy jest gen odpowiedzialny za sma tak? To że ma się gen nie znaczy że on musi być aktywny. Wiem czytalam ze można podać lek jakby się okazało że dziecko jest pozytywne ze sie tak wyraze... Jakoś tego nie widze i nie mam przekonania na teb moment więc nie kupuje.
dziękuję Ci za Twoją opinię!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Future, gdzies slyszalam patent, by zakladac podklad, prześcieradło, podklad, przrscieradlo. Wtedy tylko ściągasz 2 pierwsze warstwy i mozna isc spac dalej. Tomek od dawna juz niesikajacy, ale bede testowac to niedlugo z Mikolajem bo zaczyna ogarniać siaknie do nocnika.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
futuremama wrote:Paula tak, także wybierając drugi patrzyłam na trudność przebierania 😂
Magda a ten test można do szpitala zamówić i oni wysyłają do laboratorium?
trzeba go kupić wcześniej i mieć ze sobą (ważny jest 6mies) i Ty wysyłasz do labo, oni przysyłają kuriera.
Ale podobno niektóre szpitale jak to masz, to badają u siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 10:04
futuremama lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021