Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaa wrote:Dzięki Magda. Żyje i mam się chyba dobrze. Myślę że do porodu jeszcze trochę
A u Ciebie jak tam? jakieś dolegliwości?
dobrze, niech sobie maluch siedzi jak mu tam miło i ciepło
No dużo, jednak jest różnica ogromna przy tym jak masz prog. ledwo 13 i jedziesz całą ciążę na podtrzymaniu a jak Twój organizm sam go produkuje. Wtedy miałam 0 objawów, teraz chyba wszystkie, oprócz porannych mdłości - za to mam wieczorne💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja mam dzisiaj 38+0 wg om a wg usg prenatalne go nawet 38 +3 ale nie czuję żeby się cokolwiek miało wydarzyć w najbliższych dniach. Zobaczymy w pon mam ostatnia wizyte jeśli wytrzymam
Anie urodzilam 39+4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 14:19
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Magda - mbc wrote:dobrze, niech sobie maluch siedzi jak mu tam miło i ciepło
No dużo, jednak jest różnica ogromna przy tym jak masz prog. ledwo 13 i jedziesz całą ciążę na podtrzymaniu a jak Twój organizm sam go produkuje. Wtedy miałam 0 objawów, teraz chyba wszystkie, oprócz porannych mdłości - za to mam wieczorne
Ja też miałam glownie wieczorne... Ogolnie te ciaze znosze o wiele gorzej niż pierwsza. Ale może to też wynika z tego że jest w domu 2 latka I nie można sobie tak bezczynnie poleżeć ^^
A u kogo teraz prowadzisz ciaze?Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Paula_071 wrote:Rozumiem powod. Ja sie wybieram w piatek do F. ale jak zobaczylam jak to daleko to mam ochote odwolac
no ja właśnie nie chciałam tracić czasu na dojazdy, do tego Blok przyjmuje w każdą sobotę od 8-15, a to duży plus dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 18:58
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wg slow Fabijanskiego tak to Blok kieruje porodowka. SSprawdź tylko czy ma certyfikat do badań prenatalnych. Osławiony Szewczuk nie ma to tak tylko Ci wiesz pisze zebys się zorientowała.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
F. Nie jest fanem tego lekarza delikatnie mówiąc ^^ nie będę pisała co mi o nim mowil bo to nie jest miejsce na to ale generalnie trzeba uważać na tego lekarza. Chyba że jesteś jego pacjentka to jest super.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Wg slow Fabijanskiego tak to Blok kieruje porodowka. SSprawdź tylko czy ma certyfikat do badań prenatalnych. Osławiony Szewczuk nie ma to tak tylko Ci wiesz pisze zebys się zorientowała.
sprawdzilam przed 1 wizyta, maveritaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
veritaa wrote:F. Nie jest fanem tego lekarza delikatnie mówiąc ^^ nie będę pisała co mi o nim mowil bo to nie jest miejsce na to ale generalnie trzeba uważać na tego lekarza. Chyba że jesteś jego pacjentka to jest super.
ja z nim mialam stycznosc przy wypisie, no srednio go wspominam, chociaz tylko z nim rozmawialam.💙11.06.2019
💙 05.08.2021