Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Verita, zycze Ci, aby tak zostalo. Mikolaj do 4 msc tez byl zlotym dzieckiem, spalam po 10h na dobe. O 15 Tomek wracal z przedszkola i do wieczora siedzielismy na dworze. A w weekendy byly spotkania towarzyskie. I wyjazdy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja sie licze z tym że przyjedzie regres snu i może być masakra ale Ania nawet takiego luksusu jak mam teraz mi nie zaserwowała.
wlasnie pije kawkę i jem pączusia a młody śpi ❤️ co do snu to śpię max 6h na dobę ale czuje się dobrze a w domu zawsze mam coś do zrobienia i generalnie jestem z tych co nie potrafią odpoczywać.
Sisi serdeczne gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 10:26
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Sisi gratuluję 😍
Jestem w podobnej sytuacji co Ty i chętnie podejmę się do pytania j skorzystam z rad doświadczonych mam 😍2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Przede wszystkim musicie sobie odpowiedzieć na pytanie gdzie chcecie rodzic, w którym szpitalu i stamtąd szukać lekarza. Wg mnie to ważne zeby mieć lekarza ze szpitala w którym chce się rodzic, póki jest dobrze to nie jest to potrzebne ale w chwili gdy coś się dzieje niestety się przydaje.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyveritaa wrote:Przede wszystkim musicie sobie odpowiedzieć na pytanie gdzie chcecie rodzic, w którym szpitalu i stamtąd szukać lekarza. Wg mnie to ważne zeby mieć lekarza ze szpitala w którym chce się rodzic, póki jest dobrze to nie jest to potrzebne ale w chwili gdy coś się dzieje niestety się przydaje.
Dokładnie na tym mi zależy. Wiem, że w mama i ja jest doktor Fuchs i on pracuje też w szpitalu na Borowskiej. Znacie go może? -
Sisi ja nie znam go osobiście ale wiele kobiet jest bardzo zadowolonych a na Borowskiej jest jednym z "głównych" lekarzy. Nie wiem czy nie jest zastępca ordynatora Zimmera.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyveritaa wrote:Sisi ja nie znam go osobiście ale wiele kobiet jest bardzo zadowolonych a na Borowskiej jest jednym z "głównych" lekarzy. Nie wiem czy nie jest zastępca ordynatora Zimmera.
Właśnie kojarzę, ze moja szwagierka (chyba) była u niego prowadzona. Tylko przez sytuację z covidem rodziła gdzie indziej. Póki co nie dopytam jej bo nie chce się jeszcze wychylać z wieściami xd -
Paula_071 wrote:Zastepca na Borowskiej jest dr Pomorski.
Może naukowo bo klinicznie na peeno Fuchs
http://www.usk.wroc.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=222&Itemid=71Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Sisi25 wrote:Dokładnie na tym mi zależy. Wiem, że w mama i ja jest doktor Fuchs i on pracuje też w szpitalu na Borowskiej. Znacie go może?
Mi uratowal mojego syna w 30 TC:-) potem dużo się interesował jak leżałam na oddziale. Super lekarzMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_30 wrote:Mi uratowal mojego syna w 30 TC:-) potem dużo się interesował jak leżałam na oddziale. Super lekarz
Co u Was słychać?Paula_30 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie jeszcze czy jest szansa, że któryś z lekarzy przyjmuje na NFZ?
Jest to moja druga ciąża, ale pierwsza, w której wiem nieco więcej, aczkolwiek jestem nadal zielona w temacie wyboru lekarza i czym najlepiej się kierować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 00:15
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Stysia16 wrote:Powiedzcie jeszcze czy jest szansa, że któryś z lekarzy przyjmuje na NFZ?
Jest to moja druga ciąża, ale pierwsza, w której wiem nieco więcej, aczkolwiek jestem nadal zielona w temacie wyboru lekarza i czym najlepiej się kierować?
z tego co mi wiadomo, to żaden nie przyjmuje na nfz.
Ja kieruje się wyłącznie tym, żeby lekarz pracował w szpitalu i żeby był z nim kontakt sms/tel. w razie „W”.Stysia16 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny czy któraś z Was robiła może sono-hsg w Medfeminie? Tam nazywa się to HyFoSy i w odróżnieniu od tradycyjnego hsg podaje się zamiast kontrastu specjalna piankę i używa usg do obserwacji (a wiec nie naświetla się rentgenem). Mam zaplanowany ten zabieg na marzec i zastanawiam się czy jest bolesny? Macie jakieś doświadczenia?