Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki ja musze sie uzbroic w cierpliwosc
futuremama lubi tę wiadomość
-
Będę zwalniać, prawdopodobnie w sobotę, terminy do F. 16.05 (środa) na 17:30 i 21.06 (czwartek) na 17:30. Rezerwowałam, bo "może akurat się uda", ale stwierdziłam, że niech będzie, co ma być. Będę polować na bieżąco w razie palącej potrzeby xDCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
a ja nadal bez @. Nic nie czuje oprocz piersi. Nie wiem czy mnie w jajo robi organizm czy jak. Jak do 15 nie dostane to idę na bete do dolmedu w drodze do domu. Jutro idziemy na wesele i nie wiem czy można jakieś % przygarnąć Dziś 34dc (3dni po terminie)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:a ja nadal bez @. Nic nie czuje oprocz piersi. Nie wiem czy mnie w jajo robi organizm czy jak. Jak do 15 nie dostane to idę na bete do dolmedu w drodze do domu. Jutro idziemy na wesele i nie wiem czy można jakieś % przygarnąć Dziś 34dc (3dni po terminie)
A nie test robiłaś?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nie bo jak robie test to zawsze przychodzi haha:/
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Magda - mbc wrote:5dpo także jeszcze sobie poczekam
ten cykl mam o tyle inny, że zawsze po owu góra 2 dni bolały mnie piersi a podbrzusze dopiero 1-2 dni przed miesiączką. Teraz piersi mnie nie bolą, a podbrzusze tak.
Normalnie mam też po owu dużo kremowego śluzu, a teraz na razie sucho.
Nie chce sobie nic wmawiać, no ale się zastanawiam
miałam tak samo i PMS nagle do tego taki nerw ból brzucha jak nigdy, bo na okres mnie nie bolał i okresy też nie były bolesne po odstawieniu anty. -
hahaha ja byłam w szoku bo to był typowy taki ból okresowy jaki miałam na anty a pobolewało mnie aż do wczoraj tylko w 5 dpo najmocniej aż do 10 dpo a potem już tak lekko. No i tego 7dpo i 8dpo czułam zagnieżdżenie. Takie inne, specyficzne kucia w macicy po prawej stronie. I bolały mnie plecy i przez te 3 dni nie mogłam spać inaczej niż na plecach, myślałam, że znów coś się dzieje przez endometriozę a potem w sobotę wieczorem przeszło.
-
a mnie raz ciągnie jajnik prawy (na nim bylo jajko) i po tej stronie pobolewa lekko a za pół godziny nie boli nic. Mam wrażenie takiej bańki w szyjce. Dlatego latam sprawdzać czy przylazła. Boje się testować bo wiem że pewnie biel wizyra..
PMS przeszło wczoraj i dzosoaj byłam tak roześmiana jak po dobrej flaszce. Kwitnąco nawet.
Zdecydowałam zatestować dziś i rano:) Nie wiem kiedy było owu ale 19dc mialam pęcherzyk 20mm u Fabiego..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Hmm a Magda nie badasz tempki? Ja sprawdzalam bo nie godzilam sie na brak owulacji ;p u mnie to szybko poszlo bo moje fazy sa 12 dniowe. Dzis mam dopiero 15dpo a test ladny mi wyszedl 13dpo, 11 byl bladziochem ale widocznym.
Ja w tym cyklu mialam 3 podejscia do owulacji i 3 rszy sluz plodny ;p i tak w innych vyklach tez bywalo.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Niby mowia, ze mokro to dobrze... Ja co cykl sie zalewalam mimo wkladki. W tym... bylo sucho ;p i nie bolaly piersi jak wczesniej... A tu bam takze Magda, kciuki
Magda - mbc lubi tę wiadomość