Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda glowa do góry pewnie się uda w następnym! ja trzymam kciuki:)
ja natomiast czekam na wyniki i nie bardzo wiem co ewentualnie robić. Jak pojawią się po 13 to nie wiem czy Fabi jest w pracy. Wiecie chodzi o to nieszczęsne TSH. Jeśli będzie nadal poza normą (niskie) to lipa bo jutro się tam ulokuję na sali i mi anestezjolog powie że nie uśpi bo za niskie:/ Dlatego chciałabym mu ewentualnie dać znać czy nie przesuniemy terminu o miesiąc jak się unormuje wynik. Póki co czekam. Hormony tarczycy jak ja jej nie mam to są nieobliczalne. Nie można zejść z dawki od razu bo się wtedy zaczyna bujać w górę i w dół. Tak naprawdę dzisiejszy wynik bedzie pokazywał stan sprzed tygodnia (taki okres półtrwania). No mam nadzieje że się unormował a jeśli ne to że Fabi mi przeloży termin laparo ohhhMagda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Avina wrote:Simons czy nadal chcesz oddać termin do Fabijańskiego na 11.05?
Oddam przepraszam, że teraz, ale czekałam czy to krwawienie się pojawi czy nie, no i właśnie się pojawiło. Na razie na szczęście bezboleśnie.
Pisz do mnie na priv umówimy się jakoś na wieczór na zwolnienie terminu, bo teraz w pracy jestem
Magda! Ja tu zawału dostałam prawieCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Z popołudniowego już wyjdzie jesli to po @. Wiadomo, że lepiej rano bo bardziej wiarygodnie
Ja właśnie pożarłam pucharek lodów, jestem wściekła na siebie bo mam już 6 kg na plusie. A na weekend mamy gości i będę piekła ciasto. I jak tu wytrzymać?
Moja mała po wczorajszym spokojnym jak na nią dniu bo tylko kilku ruchów w ciągu dnia, dzisiaj daje o sobie znać ze zdwojoną siła
Moze mloda tez lubi lodyveritaserum, Magda - mbc lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
veritaserum wrote:Z popołudniowego już wyjdzie jesli to po @. Wiadomo, że lepiej rano bo bardziej wiarygodnie
Ja właśnie pożarłam pucharek lodów, jestem wściekła na siebie bo mam już 6 kg na plusie. A na weekend mamy gości i będę piekła ciasto. I jak tu wytrzymać?
Moja mała po wczorajszym spokojnym jak na nią dniu bo tylko kilku ruchów w ciągu dnia, dzisiaj daje o sobie znać ze zdwojoną siła
Hahaha oj tam, bez przesady:) a własne ciasto tak bardzo nie tuczy jak kupne:) -
u mnie lipa bo TSH ledwo drgnęło:( napisałam do Fabiego smsa. Na razie cisza.. Jak sie nie odezwie to zadzwonie o 16 jak wyjde z pracy (napisalam czy ma chwilę na rozmowę). Ehh07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)