X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staraczki: Zielona Góra i okolice :)
Odpowiedz

staraczki: Zielona Góra i okolice :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj jest z Zielonej Góry lub okolic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie byłoby się powymieniać lokalnymi ciekawostkami o lekarzach i szpitalach :)

• aniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja jestem z okolic tyle ze mieszkam od kilku lat w irlandii a lecze sie w Wolsztynie tam mam super pania ginekolog i endokrynolog wczesniej leczylam sie w Poznaniu ale endo funta klakow niewarty teraz mam nowa pania endo i juz po miesiacu leczenia prl obnizyla sie do 13 a tsh 1 bo u mnie wlasnie prl i niedoczynnosc tarczycy byla problemem a ten endo z poz leczyl mnie rok i zadnej poprawy nie bylo

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • martuskacz Koleżanka

Wysłany: 23 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Beti, ja mieszkam w okolicach ZG :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
  • martuskacz Koleżanka

Wysłany: 23 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Beti, ja mieszkam w okolicach ZG :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja mieszkam w okolicach ZG a konkretnie blizej ŻAR i tam chodze do ginekologa:D

• martuskacz Koleżanka

Wysłany: 26 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam niedaleko ZG i do tej pory tutaj chodziłam do gina. Teraz szukamy z mężem dobrej kliniki w Poznaniu.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zary!!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ