X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staraczki: Zielona Góra i okolice :)
Odpowiedz

staraczki: Zielona Góra i okolice :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj jest z Zielonej Góry lub okolic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie byłoby się powymieniać lokalnymi ciekawostkami o lekarzach i szpitalach :)

• aniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja jestem z okolic tyle ze mieszkam od kilku lat w irlandii a lecze sie w Wolsztynie tam mam super pania ginekolog i endokrynolog wczesniej leczylam sie w Poznaniu ale endo funta klakow niewarty teraz mam nowa pania endo i juz po miesiacu leczenia prl obnizyla sie do 13 a tsh 1 bo u mnie wlasnie prl i niedoczynnosc tarczycy byla problemem a ten endo z poz leczyl mnie rok i zadnej poprawy nie bylo

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • martuskacz Koleżanka

Wysłany: 23 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Beti, ja mieszkam w okolicach ZG :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
  • martuskacz Koleżanka

Wysłany: 23 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Beti, ja mieszkam w okolicach ZG :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja mieszkam w okolicach ZG a konkretnie blizej ŻAR i tam chodze do ginekologa:D

• martuskacz Koleżanka

Wysłany: 26 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam niedaleko ZG i do tej pory tutaj chodziłam do gina. Teraz szukamy z mężem dobrej kliniki w Poznaniu.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zary!!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ