X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starające się i z fasolkami z woj. opolskiego :-)
Odpowiedz

Starające się i z fasolkami z woj. opolskiego :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • muriella Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo zapraszam wszystkie kobietki z województwa opolskiego te które się starają i te które już fasolkę swoją pod serduszkiem mają. Piszcie o swoich problemach, radach dla innych o lekarzach, badaniach i sukcesach :-) siła w nas samych będziemy się wspierać :-) zapraszam

nikicia86 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana:-) Witam Cię serdecznie. pozdrawiam z opolskiego :-)

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja takze was pozdrawiam :-) kochane napiszcie prosze u kogo sie leczycie jaki gin ja obecnie poszukuje dobrego ginekologa

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.
    Osobiście polecam dr M z Krapkowic.

No na opolskim niestety nie ma ani lekarza ani kliniki która jest godna polecenia.
    pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku witam Cię ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kiepsko z lekarzami w opolskim :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kiepsko kiepsko z tymi lekarzami ja do tylu uderzyłam że juz nawet nie zliczę i wszędzie kasa i kasa tylko :/
    No ale doszłam w końcu do dr M no i są efekty więc poszukiwania za kończone czego zyczę każdej z Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oj kiepsko kiepsko z tymi lekarzami ja do tylu uderzyłam że juz nawet nie zliczę i wszędzie kasa i kasa tylko :/
    No ale doszłam w końcu do dr M no i są efekty więc poszukiwania za kończone czego zyczę każdej z Was :)
    a jaki mieliście problem ? I ile staraliscie się?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No długo się staraliśmy ok 5 lat!! Dwa lata tu na ovu !!

Na początku były wyniki ok od jakiś 2 lat niedoczynność tarczycy ale szybko unormowałam :)
    Potem słabe nasienie po niecałych 3 mesiacach kuracji udało się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz macie z gorki super ze sie udalo ja troche opadam z sil bo co chwile slyszymy co innego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też już miałam dość. Więc poszłam do pracy po długiej przerwie. Przestałam myśleć poszliśmy ma badania nasienia to do dopiero nas dobiło. W Opolu tylko im vitro nam mówili i każdy lekarz to proponował. Poszliśmy do dr M. W maju na czas kuracji całkiem nie myślałam odposcilam bo w tym roku myśleliśmy żeby podejść do in vitro. No a tu we wrześniu płacz krzyk z radości bo się udało w trzecim miesiącu leczenia mojego M.
    nie ma co się poddawać najważniejsze znaleźć lekarza.
    A v was jakie problemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz głównie morfologia maz ma 2 % ja miałam lekko podwyzszona prolaktyne ale biore bromergon juz jest ok :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas tylko 1 procent był w morfologii i po lekach zaraz zaskoczyło więc głową do góry przyjdzie czas na was.
    Ja też PRL za wysoką miałam bromka brałam ponad rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ta pani doktor co wam zaleciła? ze tak sie udalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pro conceptio Men mój brał raz dziennie i zero alkoholu przez ten czas. Ale jakoś tego leku nigdzie kupić nie idzie . Nie wiem czy teraz dostępny jest w ogóle.
    to Pan dr zlecił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my obecnie na profertilu zobaczymy oby do przodu :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ