Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARAJĄCE SIĘ Z WIELKOPOLSKI
Odpowiedz

STARAJĄCE SIĘ Z WIELKOPOLSKI

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam MedART. Mi pomogli i wierzę, że pomogą po raz kolejny. Inseminacja to koszt 1000 zł plus leki. U mnie wyszło 2500 z lekami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:43

Marti09k lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Liloe a co u CIebie kochana?
    Czy znacie lekarke panią prof. Ożegowską?
    Moja znajoma leczy sie u niej bo choruje na cukrzyce od dziecka i dzieki niej jest w drugiej ciaży w 5 miesiacu.
    Powodzenia każdej życze <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciężko, powoli dochodzę do siebie, bo innego wyjścia nie mam. Od @ startuję z kolejną IUI w MedART.

• maleo Debiutantka

Wysłany: 3 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leczę się w invimedzie,do Poznania mam dość blisko bo niecałe 40 km.
    Jestem zadowolona choć najbardziej denerwuje mnie dostępność lekarz,chodzi mi głównie o week bo wtedy klinika jest zamknięta. Szczerze to się już przyzwyczaiłam do lekarza i do miejsca mam do nich zaufanie....
    O medARcie słyszałam wiele pozytywnych opinii, myślałam żeby już nawet pójść do nich na wizytę,ale jak pomyślę że wszystko trzeba będzie zacząć od początku...nie uśmiecha mi się.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe bardzo mi przykro :(

Jeśli mogę zapytać, to co było przyczyną niepowodzenia?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutynowa wizyta. Zero bóli, krwawień, nic...maleństwa nie żyły. Tak się czasami zdarza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:09

• TasiaF Nowa

Wysłany: 5 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja jestem z Poznania. Leczę się u profesora z Polnej. Jestem po dwóch nieudanych inseminacjach. teraz mam cykl naturalny.

• Marti09k Znajoma

Wysłany: 6 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ja też mam za sobą 2 nie udane inseminację, ale robiłam je w zwykłym gabinecie ginekologicznym teraz chcemy zrobić w klinice i chyba będzie to MedArt

ei4a75jm8sqy7sci.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zobaczyłam ile pacjentów jest w MedArcie to mnie zatkało. I uświadomiłam sobie wtedy, że nie tylko my mamy problem, tylko jest dużo par takich jak my. Nam udało się na szczęście bez ingerencji, bo cud się stał przed pierwszą wizytą, ale zostaliśmy już tam i tam prowadzimy ciążę.

Marti09k lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Marti09k Znajoma

Wysłany: 7 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia to super, że się udało :) jak długo się staraliście?
    Dużo zdrówka dla Ciecie i fasoliki.

ei4a75jm8sqy7sci.png
  • Marti09k Znajoma

Wysłany: 7 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    U mnie ciężko, powoli dochodzę do siebie, bo innego wyjścia nie mam. Od @ startuję z kolejną IUI w MedART.

Trzymam kciuki mam nadzieję, że się uda.
    Daj znać jak to tam wygląda jakie leki, koszty.

ei4a75jm8sqy7sci.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z lekarzy na Polnej polecam dr. Pawła Jachowskiego i Dr Ewę Głydę obooje pracują w szpitalu a przyjmują prywatnie.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Marti09k Znajoma

Wysłany: 7 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria czy to prawda, że na polnej można leczyć się na NFZ? słyszałam, że nawet inseminację można zrobić tam na NFZ.

ei4a75jm8sqy7sci.png
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można leczyć się tam na nfz, do poradni trzeba mieć skierowanie np od ginekologa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:43

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti09k wrote:
    Daria czy to prawda, że na polnej można leczyć się na NFZ? słyszałam, że nawet inseminację można zrobić tam na NFZ.
    Tak ja wszystko na NFZ robie wszelkie badania mam skierowania na polną i tam mi robią, na inseminację równiez mam skierownie na Polną na NFZ ale jeszcze nie zdecydowalam czy idę i nie dzowniłam wiec nie wiem jakie terminy

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a skad dostajesz skierowanie tzn od kogo?
    bo ja mam problem żeby dostać sie wogóle do lekarza na NFZ a co dopiero badania ( badania robie za swoją kase bo mi gin na NFZ nic nie chciał przepisywać)

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Daria a skad dostajesz skierowanie tzn od kogo?
    bo ja mam problem żeby dostać sie wogóle do lekarza na NFZ a co dopiero badania ( badania robie za swoją kase bo mi gin na NFZ nic nie chciał przepisywać)
    chodzę do lekarza na NFZ i On mi daje skierowanie :)ale jego żona pracuje w szpitalu i Ona mnie zapisuje na wszelkie badania które mi zleca jej mąż... DR NYCZ PRZYCHODNIA POSUM na solidraności.

phv3n5q.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ