staram się o dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, nie ma się co spierać. Dla mnie dziwne jest, że tak długo badań żadnych nie robiła ale nie każdy musi przeciez myślec tak samo jak ja. Dziewczyna zapytała - uzyskała odpowiedź a to czy uwazamy, że to ściema czy nie tak naprawdę nie ma tu żadnego znaczenia. Powinnyśmy się wspierać i tak tez róbmy
Ania_84, karolaa lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Dziewczyny, nie ma się co spierać. Dla mnie dziwne jest, że tak długo badań żadnych nie robiła ale nie każdy musi przeciez myślec tak samo jak ja. Dziewczyna zapytała - uzyskała odpowiedź a to czy uwazamy, że to ściema czy nie tak naprawdę nie ma tu żadnego znaczenia. Powinnyśmy się wspierać i tak tez róbmy
Landryneczko.. ja tez z nog do gory zrezygnoalaam.. bo stwierdzialm ze to jest co najlniej dziwne co do dyskotek - te dziewczyny na swoj spoob maja farta
pasia27 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Kurczę może powinnam pójśc na dyskotekę i przelecieć swojego w toalecie? hmmm
kierzynka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja tez starałam się 3 lata o drugą ciąże bez żadnych badań,ale u mnie była inna sytuacja,bo nie zawsze trafiliśmy z mężem w dobre dni ponieważ mąż pracuje za granicą,po prostu nigdy się nie zabezpieczaliśmy,aż po tych 3 latach w końcu się udało
Siostra też żadnych badań nie robiła,starali się 7 lat,jak zrobili badania-wyszło,że szwagier ma bardzo słabe nasienie i tylko in vitro im zostaje,w czasie gdy czekali na te wyniki siostra zaszła w ciążę,badania to indywidualna sprawa moim zdaniem,niektórzy decydują się wcześniej,inni później-nie ważne-ważne jest żeby w końcu mieć to czego tak na prawdę pragniemy!
Anutka lubi tę wiadomość
-
No może nie 5 lat, miałam przerwę pół roku ponieważ mój partner musiał wyjechać do pracy. Jak wrócił wznowiliśmy starania . Miałam okres 16 kwietnia skończył mi się 20 bolą mnie Jajniki, podbrzusze jak bym miała dostać okres ale przecież jestem po, czy myślicie że to może być ciąża. ? Czy może jakieś zapalenia Jajnika. ? Tak jak pisałam wcześniej do gina mam na 7 maja.Witam mam do was wielką proźbę mam nadzieje że mi pomożecie
-
Nie rozumiem o Co Ci chodzi. ?? Dużo jest takich wątków gdzie dziewczyny chciałyby się dowiedzieć różnych rzeczy na takie tematy ... Skoro ty nie masz takich problemów z zajściem w ciaże to nie wchodź tu i nie komentuj !Witam mam do was wielką proźbę mam nadzieje że mi pomożecie
-
kita123 wrote:Nie rozumiem o Co Ci chodzi. ?? Dużo jest takich wątków gdzie dziewczyny chciałyby się dowiedzieć różnych rzeczy na takie tematy ... Skoro ty nie masz takich problemów z zajściem w ciaże to nie wchodź tu i nie komentuj !
Tu prawie kazda ma jakis problem....
Tylko, ze dziewczyny ci mowia-idz i zrob badania a ty sie pytasz o dobre rady i pozycje... Jak przez 5 lat ci sie nie udalo zajsc w ciaze to ci tu pozyjca zadna nei pomoze. Kup sobie chociaz termometr owulacyjny! Mozesz tez robic testy owulacyjne. -
Witam ponownie, z moich starań jak na razie nic nie wyszło Byłam u lekarza i zrobiłam badania, jest wszystko ok. Nie ma nic na jajnikach nic nie jest powiększone wszystko po prostu ok. Ale piszę z takim pytaniem czy zaraz po okresie mogą wystąpić dni płodne. ? Jeżeli mam cykle 35-40 ???Witam mam do was wielką proźbę mam nadzieje że mi pomożecie
-
nick nieaktualnykita123 wrote:No może nie 5 lat, miałam przerwę pół roku ponieważ mój partner musiał wyjechać do pracy. Jak wrócił wznowiliśmy starania . Miałam okres 16 kwietnia skończył mi się 20 bolą mnie Jajniki, podbrzusze jak bym miała dostać okres ale przecież jestem po, czy myślicie że to może być ciąża. ? Czy może jakieś zapalenia Jajnika. ? Tak jak pisałam wcześniej do gina mam na 7 maja.
Ogarnij dziewczyno, z tego co piszesz i kręcisz wynika, że dopiero co zaczęłaś się starać i nie wyszło zaraz na początku tak jakbyś chciała i teraz wielka bezradność. -
nick nieaktualnyzostawcie dziewczynę. Pyta znaczy że nie wie. Po to jest to forum, żeby pomagac a nie fukac na wszytkich dookoła.
Jak masz cykle 35-40 to możesz w ogóle nie mieć owulacji - rób monitoring, a jesli masz owulacje to raczej nie od razu po okresie - no chyba że okres trwa 2 tygodnie ;] -